Let's dance

Jag har inte följt Let's dance så mycket den här säsongen, kollat någon gång sådär, läst i aftonbladet osv. Kollade dock igrå; filmtema stod det på schemat. De va fem par kvar, vissa bättre än andra.
  så läste jag idag en artikel om gårdagens program på aftonbladets hemsida.
Niclas Wahlgren åkte ut trots att Elisabeth Höglund spåddes sin sista vecka av juryn. Nu är alltså juryn irriterad för att hon fått "sympatröster" av folket så hon klarade sig till nästa vecka.
  Men Snälla ni?! Det är väl klart att svenska folket inte kollar på det som Tony Irving kollar på, hur många proffsdansare sitter och röstar på blodigt allvar framför tvn en fredagskväll?! Svenska folket väljer sin favorit redan innan de sätt dme dnsa, kanske en idol, kanske en snygg klänning, kanske ett perfekt leende gör att de röstar på Elisabeth, inte fan kollar de på hennes topline eller hennes fotarbete, skulle det här vara ett tävlingsprogram som endast gick ut på bäst vinner så skulle ju bara juryn få rösta, inte massa familjer runt om i vårt avlånga land som bara vill ha en trevlig fredagskväll. 
  Samma sak gäller i alla program som folket får rösta, inte fan vinner bästa låten i Melodifestivalen! Vi har redan bestämt vem vi ska rösta på innan vi slagit på tvn och hört låten. Vi vet vem vi håller på. Samtidigt om svenska folket skulle rösta som juryn i Let's dance så skulle ju ingen sitta kvar tills programmet är över. Då vet vi ju redan vem som åker ut innan tittarrösterna har räknats. 
 Ska det vara så extremt allvarligt så välj ut en jury som är experter då och låt dem bestämma vinnaren, nä då skulle inte folk kolla på programmen! That's it!

Läs artikeln: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4585917.ab

Tack för mig
  / A-K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0