God fortsättning

Ja, idag är det nyårsafton, har jobbat förmiddagspasset, först extremt lite kunder och sen mot ett-tiden började det rulla på lite mer.

Var på "dejt" med Micka igår :) Vi åt på Eastern Palace, var till stallet och sedan på bio, vi såg "Yes Man" Riktigt bra film, enligt mig :) Den rekomenderar vi starkt. Ja va blir det ikväll då?
  Nu snart ska jag äta tidig middag med pappa för annika är borta och jag kände att jag var tvungen att inte lämna honom i sticket, sen blir det sen middag hos mamma med henne, Per och Stora A-K's familj :) Sen får vi se vart jag beger mig, beroende på hur roligt det blir hos mamma. Hoppas i alla fall på att få i mig lite alkohol under kvällens gång!

Nu ska jag duscha och raka benen med de nya rakbladen jag köpt till min rakhyvel, som jag by the way köpte för över ett år sedan, fick med två rakblad och har inte köpt nya sen dess, den är rätt klen numera^^ Tack och lov för pappor som prenumererar på kalsonger och får engångsrakhyvlar med :)

Tack för mig
  / A-K


Morgonpasset

Blev ingen bräda igår, den jag hade kollat på var slut:( Tråkigt. Får se om jag hittar något i stan idag, ska in och träffa Micka:) Äta middag och gå på stan och sen bio! Känns välbehövligt med lite myskväll!
  Igår tittade Lisa in på statoil :) Va så kul att se henne, det känns som en evighet jag träffade riktigt folk. Eller igår va ju Putte, Jens och Tofte här och rensade kakfaten, men kan man räkna dom till "riktigt folk"? haha närå^ De va så trevligt så.

Har förmiddagspasset idag, ska snart gå ner och öppna butiken tillsammans med Sandra. måste säga att det var väldigt tungt att vakna så här tidigt på lovet, och nu jobbar jag förmiddag veckan ut. Attans! Fast mer tid att göra saker efter jobbet. På söndag ere basketmatch i stan:) Då blir det dans i pauserna.
  Drömde att det var genrep för Wendlas vårshow inatt, det var stressigt och allt blev kaos:/ Men så ska de ju inte bli på riktigt.

Tack för mig
  / A-K

Bräda

Börjar snart jobba, har precis fixat naglarna och mamma och Per har farit in till stan, jag skickade med dem pengar och en beställning av ett snowboardpaket från stadium. Hoppas att den finns kvar!
  Tycker den är rätt snygg faktiskt.

Ahh, jag vill ha den nu! Sitter och kollar på High school Musical nu, fruktansvärt fånig film faktiskt. haha

Tack för mig
  / A-K

Plast eller äkta vara?!

Nu är det ju jul (för er som kanske har missat de, näråå) och på julen är granen rätt viktig. Hos pappa har vi alltid haft plastgran sen jag var liten, pappa har varit och är väl fortfarande lite allergisk, så det har varit enda lösningen, vilket jag även tycker är den bästa.
  Jag tror att under den tid som jag kommer ihåg av mitt liv så har jag varit med om en enda riktig gran, ett år strax efter att mina föräldrar hade separerat så hade vi det hos mamma. Visst är det fint med en riktig gran, men jag måste erkänna att granen vi har hos pappa är en riktig höjdare.
 
Den sticks inte, den utlöser inga allergiska reaktioner hos min pappa, det vore ju inte så trevligt att ha en pappa som bara sitter och snorar så här innan jul, den är ihopfällbar och bara att stoppa in i skrubben när julen är över. Man slipper allt barr, allt stickigt, det jobbiga att prova få in den i lägenheten/huset utan att alla grenar är avbrutna innan den står på den traditionella platsen längst in i huset/lägenheten, PLUS att man slipper fixa ny varje år, lite mindre att stressa över, dessutom är det dyrare, om man nu inte hugger dom själv! Dessutom vet ju alla att plastgranar inte längre ser ut som för flera år sedan, de ser ju nästintill äkta ut och med tanke på att människor kan skapa de mest otroliga grejer av onaturliga material så nog finns det massor av vackra plastgranar också!
 
Ja, vissa tycker ju att plast är fruktansvärt, det doftar inte och det ser fånigt ut. Det är upp till var och en men jag gillar våran plastgran! Den har funkat de här arton åren jag har levat och kommer nog funka resterande jular också!
Dock om man har en gran utomhus tycker jag nog att det ska vara "the real deal", känns lite knepigt med en plastgran utomhus, eller?

Ja vi har alla olika erfarenheter och traditioner av granar, vilket fall som helst är det dagen innan julafton idag och vi ska ta ut våran lilla plastgran här hemma hos mamma och klä den med färgglada kulor, glitter, ljusslingor och dricka glögg.

Tack för mig
  / A-K

Vad hände med Lunarstorm?

 Har fortfarande inte tagit mig i kragen och gått de två metrarna som krävs för att jag ska stå inne i badrummet framför glaset med tandborstarna. Men jag kom att tänka på en sak; Lunarstorm! Kommer ni ihåg det? Alltså är folk i min ålder fortfarande medlemar på "Lunar"? Alltså, sidan finns väl liksom kvar, eller? (Måste kolla upp det).  

Det känns som om dessa "communitys" går i sina perioder. Jag kommer ihåg hemsidan funclub.se, eller hette den så? Det var ialla fall typ en blå sida med en råtta eller nåt. Tyckte de va askul att sitta och chatta med folk i min ålder där (som säkerligen egentligen var 46 år och hette Peder eller något^^), men alltså sen kom Lunarstorm, jag älskade att designa sin presentation och skriva i bloggen, eller hette de äns blogg då? Dagboken vare kanske? Men liksom, jag vill veta, är det fortfarande folk som är medlem på Lunar, alltså liksom i de övre tonåren?! Nä jag kan aldrig tro det, det känns lite som en Busstorgar/fjortis-community, eller?! I och för sig finns det ju sånna som är lika gammal som mig, så kanske, tänk om någon i min klass är det?! Då ber jag hemskt mycket om ursäkt och tar tillbaka det jag sagt, Lunar är säkert en mycket sofistikerad och mogen community för 18-åringar.
 
Sen är det ju Bilddagboken. Visst där är jag fortfarande medlem, men mina uppdateringar blir bara färre och färre, och det tycker jag gäller med de flesta i min "vännerlista". Någon bild då och då, men inte som för något år sedan när man hade kameran hela tiden och laddade upp bilder stup i kvarten. Lite tråkigt, ja gillade ju faktiskt de där med bilddagboken. Hoppas det kommer igång igen.

Sen kan vi ju säga att vinnaren är Facebook, måste erkänna att jag var fruktansvärt emot det från början, var nog sist av alla i min klass med Facebook, men jag gillar det verkligen nu! Det känns som om man har lite kolla på alla liksom ;) Rätt sjukt egentligen, man kan se andra personers konversationer, se vilka fester de deltar i, vem de har gått i samma klass som. Jag har en kompis (nämner inga namn, du vet vem du är;) ) som har blivit sjukt bra på att hitta folk där (och bilddagboken för den delen), alltså personer som inte är härifrån trakterna, som hon egentligen inte har någon som helst connection till, vet inte vilka de hänger med eller något, bara sett någon enstaka gång, men ändå lyckats spåra dem på Facebook.
  Lite läskigt att det är så lätt att hitta folk egentligen.

Nä nu är det dags att krypa i säng, ska först ta de två stegen in i badrummet och göra mig iordning.

Tack för mig
  / A-K

RSS 2.0