Shoppat

Jobbade morgon idag:) sen blev det en sväng på stan, hittade lite smått å gott!

En t-shirt och ett halsband med berlock, båda från H&M, ett par "chinos" och en tygpåse med tryck från Weekday. Sen blev det en hudkräm från kicks å ett par tights också, men kändes onödigt med bild på dem ;)
 Vet väl inte riktigt om den här bilden var så nödvändig heller men det blirlite roligare att läsa om man har bilder också ;) eller vad tycker ni?!

Richard 20 år

Heeey, har inte kollat på min kamera på ett tag, upptäckte sjuuukt mycket bilder från Richards födelsedag. Tänkte bjuda på några så här i efterhand ;)









Ny bloggdesign!

Ser ni vilken fin blogg jag har?! Duktiga Carro som har fixat den:D Snacka om att det kan vara praktiskt med inneboende ;) haha
Har varit ledig i helgen, dock inte gjort mer än att städa, tvätta och laga mat, men det kan va skönt med en sån helg också.
Imorn är det måndag å då drar dansen igång igen! Ska dansa på tisdagar å onsdagar på kvällarna på Danscenter, ska dansa wacking, house, commercial, jazz å balett, sen får det bli några lunchklasser också beroende på hur jag kommer jobba. Känns oerhört kul, trots att jag varit rätt lost nu i sommar men nu är jag back on track!

BTW. Om några B'n försvinner i texten så beror det på att tangenten är efterbliven å inte riktigt hajar när man tryckt ner den, bara så ni vet ;)


.

Well, ska vi börja med en liten update?!
Fyra veckor sen jag kom hem till Stockholm, fyra veckor utan internet! Har väl egentligen mest jobbat, å jobbat. Blivit en utekväll med Emelie, Linda å Stina på Amba, träffat Lisa å Helena å Cara när de var här nere å hälsade på, blev en kväll på Utecompagniet, somnade på bussen hem å vaknade upp själv i en tom buss, lite lätt panikslagen ;)
Firade Richards födelsedag, öppningen på nya nattklubben Lobby, var på The Voice med Nathalie, Tacokväll med folket från G-son.
Dansat på Danscenter å Ackis, fått en inneboende, nämligen Carro :)
Ja, det var väl det typ ;) Kanske ett tråkigt inlägg men jag har ganska fullt upp med att kolla på SYTYCD just nu! Lovar på en förbättring!

Wihooow

..Puliken jublar... Erkänn att ni saknat mig ;) Nu är jag tillbaka å imorn efter jobbet får ni en uppdatering, I promise!!!!!

RSS 2.0