ett bra avslut

Fredag. Sista dagen innan sportlovet, sista föreställningen av Gökboet och mys med klassen på kvällen! Toppen dag. Föreställningen gick bra, bra publik och tårarna kom på både oss och dem tror jag.
Sen på kvällen for alla till TeaterSara och åt snacks, skålade och hade det mysigt, lite eftersnack om veckan som varit! Sen blev det O'learys, god mat trots alla märkliga såser som de lyckats kladda ner på en tallrik (jag är kräsen på såser, men de gick bra). Sen satte vi oss på News, tog oss lite att dricka och hade allmänt trevligt. Efter News fick min kväll avslutas p.g.a av dagens jobb.

Efter massa lovord från flera av de som sätt föreställningen känns det som om vi verkligen lyckades!

Tack för mig
  / A-K


Resumé

Onsdag: Började med genomdrag av Gökboet, sedan lunch, sen Genrep inför publik, bra och mycket publik och nerverna var där dom skulle! Premiär på kvällen, mindre publik än förväntat men ändå lyckat.
Sen blev det förfest i logerna och därefter in på O'learys, bästa krogkvällen på länge måste jag säga, och några tvåor såg jag inte röken av, tack för det! Vandrade tillslut hem till Julia med Linda och Cecilia, drack en varsinn resorb och gick till sängs!

Torsdag:
Inte speciellt bakis som tur var men energin var inte på topp. Första föreställningen vid ett-tiden med sämst publik :/ Lättade upp lite efter första akten men ingen direkt höjdar föreställning, knäna värkte och sista dansen fick jag stå över..
Hämtmat från eastern till middag på teatern och "That 70's show".
Sista kvällsföreställningen, bästa publiken någonsin! Hoppas på samma standard imorn på den allra sista uppvisningen av Gökboet!

Imorn ger vi järnet och sedan mys hos Sara för att sedan äta middag tillsammans hela klassen på O'learys! Jag längtar.
Bilder från gårdagen och dagen idag kommer senare.

Tack för mig
  / A-K

Premiär

Dagen D! Idag kör vi genomdrag kl. 9 utan publik, genrep kl. 13 med publik och Premiär kl. 19 för allmänheten!
  Det har gått så fort måste jag säga! Idag blir en heldag på teatern. Sedan 100-dagars!



Sov med bettskenan inatt, känns som om jag har tandställning på nytt igen eftersom att tänderna flyttats lite sen jag senast hade skenan, så de ömmmar som bara den i mun, men då betyder det att något händer! Mohahaha!

Då kör vi!

Tack för mig
  / A-K

Knän bytes!

Kan man amputera bort sina knän och få ett par nya välfungerande innan föreställningen imorn?
Har fått en tradylan (stavas?) och två alvedon så nu är det dags för sängen, får hoppas att någon bytt ut mina knän imorn när jag vaknar.

Förresten hur kul är det att leta kläder i garderoben som ligger utspridd på golvet inför 100-dagars? Nä just det det ligger inte på någon skala mellan 1 och 100, prova -1000 och 0. Jag ska gå i mina scenkläder, det blir väl bäst det!

Tack för mig
  / A-K


Helvete

Alltså jag har typ gått och kärat ner mig, och då menar jag inte oj vad han från Summercampet var söt eller kärlek till Center stage- killen, utan typ sån där fjärilar i magen, lite smått förtjust i en kille liksom, en riktig en, en sån typ man känner och vet mer än bara namn och vad de sysslar med. En kille jag känner.
Och jag mår skit! För jag vet att det inte kommer bli något! Never. För det skulle liksom aldrig funka som vanligt då.
Nä men kul! Orkaa

Tack för mig
  / A-K

Dagens lycka

Ja, dagen har varit ganska regular för att vara på teatern och repa.
  MEN, och detta är ett mycket viktigt MEN, så skulle vi ha genomdrag, jag har packat ner mina svarta danssneakers och ska sätta på mig dem.
Vänster sko på och sedan en påbörjad högersko när jag känner att det är något som ligger i skon, jag tar ur foten och plockar upp..  damdadaaa: Min BETTSKENA! Alltså skenan jag tappade bort för flera månader sedan och som jag haft ångest över för att jag varit rädd för att ringa tandläkaren och erkänna mitt misstag och därmed punga ut med 500 kr för en plastbit som ska va i munnen under nätterna! Bettskenan, kanske lyckligast just då vill jag lova!
  Så nu sitter jag här med bettskenan i munnen och det trycker lite för tänderna har flyttats lite sen jag tappade bort den men det ska det bli ändring på, nu ska mina sen länge tandställningfria tänder få prydas av min bettskena de närmaste nätterna!

Ja men, vilken lycka!!

Tack för mig
  / A-K

Måndag

Så var första dagen på Storsjöteatern avklarad, four to go. Hann  med ett genomdrag och installerade oss i logerna, sen ner på studion och dansa lite. Hade småttingarna vilket gick riktigt bra idag. Ska prova koreografera på lovet så att dansen är klar vecka 11.

Imorn sätts ljuset och vår sista repetition innan genrepet med publik, troligtvis om vi inte hinner innan genrepet på onsdag också.



Jana in tha spotlight!


Tejpning av scenen.

Dags att sova, tidig morgon imorn.

Tack för mig
  / A-K

Nu drar vi igång

Började inte direkt veckan bra genom att försova mig, men så snart jag kommer in till stan så börjar veckan. Klass ESDNTA3 bor på Storsjöteatern i Östersund vecka 9. Och en fantastisk show kommer spelas mellan onsdag och fredag.
  Lill-lördag blir det på onsdag med 100-dagars och jag är pepp!

Nu ska jag se till att inte missa nästa buss.

Tack för mig
  / A-K

God natt


100-dagars

På onsdag är det 100-dagars, studenten närmar sig med andra ord.
  Är sjukt pepp inför en rolig krogkväll med klassen, och hoppas på att endast treos är ute och inte några små tvåor som inte kan vänta tills det är deras tur!
  Vad är det för mening med att gå ut som tvåa på 100-dagars? Man firar ju inget speciellt, det är nästan som att gå på en födelsedags fest hos någon man inte äns känner. Så alla tvåor som läser detta kan ju visa respekt för de som tar studenten till sommarn och hålla sig hemma nu på onsdag.
  Visst får väl tvåor som fyllt 18 gå ut på krogen när de vill, men är det inte patetiskt att gå på 100-dagars och klampa in på vårens första och sörsta studentfest!
  Nä men nu vet ni min åsikt och den är densamma hos resten av ESDN 3 kan jag lova ;)

Tack för mig
  / A-K

Högis med Julia

En fruktansvärt mysig dag har det varit idag. Blev väckt lite för tidigt av Julia som ville att jag skulle komma upp och åka bräda :) Så jag tog mig upp ur sängen och begav mig iväg till Höglekardalen :) Sååå härligt att åka bräda idag. Vädret var kanske inte på topp men backen var bra!

(Gammal bild)

Efter en varmchoklad med grädde begav vi oss hemåt.. och chaufför? Jo Julia Sällström, the one and only! Säkert och bra gick turen hem till Ytterån och där väntade Spaghetti med köttfärssås på oss. En lyckad dag.

Tack för mig
  / A-K

Nattetid

God kväll!

Blev Sushi med pappa på Samuraj idag :) Gott.
Efter räkmackorna vid åtta-tiden kom Putte och Tofte och hälsade på. Nu blev det tydligen rökpaus för Annika och Putte så jag tänkte ta och blogga lite, Tofte ligger och sover i fåtöljen.
Imorn kanske det blir Högis med Julia och åka lite bräda:) :) Känns skönt!


Smygfota lite. Orkar inte vrida bilden!

Tack för mig
/ A-K

Lördag

Nu är det dags för färgning av mitt hår. Utväxten är extreeeeem och jag menar det verkligen.
Gårdagskvällen bestod av mys med Micka och skjutsning av mamma och Per som var och åt middag i stan. Mycket trevlig kväll helt enkelt :)
Idag kommer Annika hem efter Stockholmsresan, känns som om hon nyss for dit, men det har gått en vecka. Får se vad som händer ikväll, men nu skall jag sätta mig hos min frisör; mamma och få bort min blonda/gråa rand längs hårbotten. Helt fascinerande hur utväxten på blondt hår nästan ser svart ut och på brunt hår nästan ser grå ut. Mycket lustigt.

Tack för mig
  / A-K


Bilder från repetitionerna

Sista dagen av repetitioner på Reveljen. Kom ihåg att ta bilder till och med. Lite dålig kvalite p.g.a ljuset och min gamla kamera. Men här har ni några:












Mer bilder kanske kommer sen.

Tack för mig
  / A-K

John Blund where are you?

Jag funderar på att stänga av datorn och prova sova nu, ligger och funderar på om jag är tillräckligt trött så jag kommer somna på en gång och slippa ligga och vänta på John Blund i en evighet.
  De senaste veckorna har han helt enkelt inte dykt upp förrän vid två-tre tiden på natten/morgonen, och det är inte så kul att bara ligga och vänta liksom, men det är klart han har ju fler än jag som väntar på honom om kvällarna.
Eller så ska jag prova läsa ut "Djävulen bär prada" som jag för övrig hållt på med i närmare två månader. Kan ju inte direkt påstå att det är en komplicerad och svårläst bok med tunga, oförståerliga ord (mer än designernamn som jag inte äns kan uttala i huvudet) men ändå har boken tagit sån tid, den har dock legat hos Lisa i en vecka så där försvann ju lite lästid.
  Verkar inte som om ögonlocken börjat svika ännu så det får nog bli ett par sidor innan jag slocknar.

Godnatt
Tack för mig
  / A-K

Grattishälsningar

Misstankarna och spekulationerna har varit många. Ibland har det varit nära en försägning, men idag är hemlighetsmakeriet ur vädret; Julia Sällström har nu tagit körkort och lyckats hålla uppskrivningen och uppkörningen hemlig. Så Grattis bästa du <333

Även ett grattis till Tofte Bergman som fyller nitton idag <3

Tack för mig
/ A-K


Vi är alla offentliga

Är inte alla som laddar upp bilder, skriver blogg-inlägg, kommenterar andras bilder och annat att alla som har illgång till internet kan få tillgång till detta? Läste precis om Facebooks "medlemsstormning" ( http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4443835.ab ), tydligen så har Facebook gjort nya villkor som säger att Facebook har rätt att arkivera ett raderat kontos uppgifter; bilder, inlägg etc. Alltså även efter ett avslutat medlemsskap. Visst det är väl i och för sig onödigt och inte så schysst men vi är väl alla medvetna om att allt vi gör på nätet kan spåras och kopieras av andra "surfare". Det är ju ingen chock att våra fyllebilder som ligger på Bilddagboken kan komma i fel händer, men ändå väljer vi att lägga ut dem.
  Vi lever faktiskt i en värld där allt vi gör registreras, när vi betalar med vårat kort registreras det, när vi föder barn, när vi besöker en doktor, när vi deltar i ett evenemang, ja det är ju inte så att vi någonsin kan vara anonyma och tro att ingen kan ta reda på vad vi gör, tyvärr. Köper vi något på ICA och drar vårat bonuskort registreras det och erbjudanden om denna vara dyker upp på posten, får vi antidepressiva utskrivna hos doktorn så sparas det i deras register, allt vi gör är bevakat, går vi in i en affär blir vi filmade.

Visst är det dumt att Facebook vill ha rättigheterna till våra bilder och liknande efter att vi slutat använda deras tjänster men på ett sätt så vet vi ju att folk redan sett och lästa dessa filer som vi gjort tillgängliga för en hel massa folk världen över, så även om det nu inte går igenom med Facebooks nya regler så kommer det vi en gång laddat upp för att visa våra vänner alltid kunna hamna hos någon vi inte vill ska se dem.

Tack för mig
  / A-K


Snowboardkarriären - vart tog den vägen?

Jag har typ totalt glömt bort min snowboardkarriär ;) Var länge sen jag åkte nu, på sportlovet blir det förhoppningsvis en en tur till högis med Julia, och fortfarande är det saker som fattas i min utrustning, det vill säga allt förutom brädan med bindningar, kollar på lite boots och goggles och hjälmar.


Hittade dom här från Head, tror att de skulle matcha bra med bindningarna på brädan, tror nästan att jag skulle ta och beställa dom kanske. En liten funderare innan blir det nog.
Tack och lov fanns de i "Damstorlekar". En fråga: Varför är damstorlekar de mindre storlekarna och herrstorlekarna de stora, det finns väl killar med små fötter och tjejer med stora fötter? Eller är vi tjejer skapta med små fötter allihopa? Nä så e de ju inte. Jag har hittat flera assnygga boots men då visar de sig vara i "Herrstorlekar" och mina 36:or verkar inte vara stora nog för den kategorin!

   
Hittade lite handskar också, de två första från Burton är asgulliga, speciellt det första paret, de två sista är väldigt clean liksom. Sist jag va i Högis lånade jag ett par handskar av Julia som jag blev kär i, de hade såna där remmar som man sätter fast runt handlederna, asbra, speciellt när man tar av och på dem hela tiden så slpper man tappa bort dem, det kanske man kan köpa till? Jaja. Nog bloggat nu.

Tack för mig
  / A-K


Gökboet

Hoppas ingen har missat ÖP's artikel och videoklipp om våran slutproduktion nästa vecka!
( http://www.op.se/parser.php?level1=4&level2=596&id=998048 )



Denna vecka består endast av repetitioner inför premiären nästa vecka, ta om och ta om igen, ingång där och utgång där, stick där och paus där. Ja, det är i alla fall roligt, med världens bästa klass kan det ju inte bli tråkigt liksom, matlådor och långa luncher med trevligt folk, vem säger nej till det.
  Måste säga att teatrarna gör ett toppenjobb, de är AWESOOOME!
  Nästa vecka flyttar vi in på Storsjöteatern och sätter ljud och ljus måndag och tisdag, sen kör det igång! Två kvällsföreställningar; onsdag och torsdag och sedan föreställningar för Wargen och PC.
  Det börjar närma sig nu, och inte bara föreställningen utan även 100-dagars som tyvärr ligger på samma kväll som premiären för Gökboet, det blir stressigt och förhoppningsvis ingen bakfylla för det kommer inte vara uppskattat under torsdagens föeställningar :/

Nä men skaffa biljetter. Teaterföreningen i Östersund säljer biljetterna och de är inte många kvar nu!

Tack för mig
  / A-K

Jobb

God eftermiddag.. eller kväll kanske?
  Har haft en lång dag på jobbet, något man alltid stör sig på är alla dessa kunder som inte kan dra kortet åt rätt håll. Men idag kom jag och en kund på en superbra idé. Varför gör man inte kortläsarna så man kan dra åt vilket håll man vill??Det vore ju bäst, vis i kassan skulle slippa upprepa våran numera uttjatade mening: Magnetremsan inåt!
  Kunderna skulle slippa dra frenetiskt med kortet och bli irriterade när vi förklarar att de drar åt fel håll. Det var en bra idé enligt mig!

Något som är kul hos oss är att när man kommer in i butiken så är det en filmkamera riktad mot dörren och en tv-skärm där man då som kund ser sig själv. Många ser inte äns denna men många, och då i kategorin 12- 16 årga tjejer, lägger märke till den, backar några steg bakåt, posar och tror att de är otroligt snygga, vilket de by the way inte är, men de får oss i kassan att le i alla fall, lite generade går de oftast fort därifrån när de ser att vi iakttar dom. Mycket roligt!

Tack för mig
  / A-K

13 år och pappa

( http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4408266.ab ) Ja alla som har gått förbi ett tidningställ idag har väl stannat och svurit lite över pojken som inte blir byxmyndig förrän om några år och redan är framsidan på dagstidningarna för att han fått en dotter.
Han var tolv och hon fjorton när de fick reda på att hon var med barn, förstår man innebörden av att vara förälder vid den åldern? Nä det tvivlar jag på! När hans dotter börjar skolan så har han knappt gått ut skolan, det är ju hemskt, visst finns det unga föräldrar, men den här killen är tretton år! 
  Se på bilderna av honom, han är ju bara ett barn, han klarar sig lika lite på egenhand som hans nyfödda dotter gör. Det finns inte ord, jag vet inte vad jag ska skriva om en sån här händelse!

Tack för mig
  / A-K

H.E.A.T

Jag följer inte melodifestivalen, men när jag var in på Aftonbladets hemsida såg jag en bild och ett igenkännt namn. Bilden var på pojkvännen till en tremänning som vi träffade i sommras på släktmiddagen hos mammas morbror. Jimmie heter han och under släktträffen berättade han att han var med i ett rockband därifrån han kom som hette H.E.A.T.
Han sjöng lite låtar och var riktigt duktig men jag tänkte så klart ja men de e väl nå lokalt band man aldrig kommer höra talas om. Nej men tydligen så var dem ikväll med i melodifestivalen och tog sig vidare till finalen och krönikören Markus Larsson i Aftonbladet tycker att de borde gå direkt till Eurovision song contest i Moskva (http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4415282.ab).
 


Kollade precis på bidraget. Bra låt :) Alltså nu är det ju inte så att jag verkligen känner den här personen väl, men det känns ju lite kul att man har lite connection till honom^^ Kanske ska lägga upp någon film från när han sjöng på släktträffen i sommras eller så behåller man dom själv tills dom en dag blir värda jättemycket. Haha nä skämtåsido^^ Men jag tyckte det var lite kul det här.

Tack för mig
  / A-K

Seven pounds

Såg filmen Seven pounds med pappa igår, han hade laddat hem den så vi bestämde oss för att tillbringa våran fredagskväll framför datorn med en påse apelsiner och inte så lagligt hemladdad film.
Har egentligen inte riktigt fattat vad filmen handlar om innan, utan bara vetat att det är Will Smith som har huvudrollen och att jag måste se den. Dock dröjde det en bra bit in i filmen innan jag fattade vad som försigick. Lite knepig, men riktigt och då menar jag RIKTIGT bra film. För att inte tala om hur snygg Will Smith faktiskt är!
Fyra av fem toasts. Tummen upp!



Tack för mig
  / A-K

Alla hjärtans-dag

Hur har din alla hjärtans-dag varit Anna-Karin?
Tack för att du frågar, jo jag har varit på jobbet i 8 timmar, fått ett fåtal sms och inte sätt skymten av ett gelehjärta, men annars så har den ju varit precis som en vanlig dag.
 Hur kommer du spendera din kväll?
 Jo men det blir nog en romantisk stund i soffan med en chipspåse och kanske till och med lyxar till det med col, eftersom att det ändå som sagt är alla hjärtans-dag. Kul att Håkan spelar på Folkets hus i stan ikväll och jag inte köpt biljetter till mig och min chipspåse.

Nä men det är kul att vara singel och jobba på en dag som ska vara så himla puttinuttinuttigullig! JÄTTEKUL!

Tack för mig
  / A-K

Dagens

Klädsel: Hotpants, linne och collegetröja
Frisyr: Knut
Låt: Story of the impossible
Vill ha: Sportlov
Tråkigaste: Mina jävla knän
Roligaste: Sömnen på soffan efter frukosten
Rädsla: Att mina knän och benhinnor inte kommer bli bra till projektarbetet
Mat: Pasta med persilladesås. Till middag blir det fiskbullar i hummersås (som jag längtat!)
Dricka: Cola
Att göra: Platta håret, gå ut på promenad med Bosse
Kvällsaktivitet: Dans med mina 16 plusare

Tack för mig
  / A-K


Katrin Zytomierska

Alltså jag har aldrig läst Katrin Zytomierskas blogg ( http://finest.se/userBlog/?uid=28711&blogPage=0 ), vet inte riktigt vem den här bruden är? Är hon som Blondinbella, bara känd för sin blogg eller vem är hon. I alla fall så innan jag somnade i soffan imorse så såg jag på Vakna med the voice och den här blåsta tjejen är i alla fall med. Hon ska tydligen vara med i någon stand up-grej och säger att hon ska klå Özz Nujen (stavas det så?) för han är enligt henne astråkig, dock har hon tydligen inte sett honom framträda men säger själv att han bara driver med kurder.
  Jag har sett honom när han var här i stan, och det var sanslöst roligt, den här bruden vet inte vad hon snackar om.
I alla fall så var jag tvungen att leta reda på hennes blogg och läsa lite och resultatet: jaaa.. hon verkar lika blåst på bloggen som på tvn. Ja det blir nog inte någon prenumeration på den bloggen precis^^ Verkar som en tråkig tjej den där Katrin.

Tack för mig
  / A-K

Nostalgi

Så var man hemma i världsmetropolen Ytterån där allt.. eh förlåt.. jag menar INGET.. händer! Skönt att träffa pappa, har inte träffat honom på nämare två veckor, blir som lite pappasjuk. Sover här i natt, måste hämta lite nya kläder och se till att jobbkläder är upptvättade inför helgens jobb.
  Har varit på dansen ikväll, extremt ansträngande måste jag tala om för er. Ledarmöte hade vi också, gick ju bradet med, tydligen dags för fotografering snart. 
 När jag kom ner på studion idag satt Ella och kolla på gamla vårshowsfilmer, alltså inte 100 år liksom men från de senaste åren, jag menar Pon the replay först och främst, ja jag hoppas ju att det skett lite förändring dansmässigt sen dess. Det var som lite kul att se Ellas nummer från 2007, målardressarna, svårt att urskilja vilka som är vilka men roligt var det! Lite nostalgi. Känns som om det verkligen var eeeeeevigheter sen jag började på Wendlas men i år är faktiskt bara mitt fjärde år, mitt andra år med jazz på studion, mitt tredje om man räknar med skolan. Tiden går ju faktiskt. Känns som om det var aslänge sedan jag klev in i danssalen för första gången och såg mina blivande "dansbuddies", tydligen så var jag ju en liten bitch enligt Ella, i alla fall mot henne men det tror jag INTE på! Nej, nej, jag är inte sån och speciellt inte då, hur skulle jag ha kunnat vara kaxig mot någon som var två år äldre än mig och dessutom kunde dansa. Nä det där är inbillning Ella!

  På fredag är det den 13:onde, känns bra det eller? Naaa, inte precis. Även fast jag typ inte tror på sånt där så är jag lite orolig, känns som om någon gång borde ju något dåligt hända liksom :/ Jag hoppas på ett annat år.

Tack för mig
  / A-K

Center stage - Turn it up

Förstår inte att jag glömde skriva om filmen vi såg igår; Center stage - Turn it up. Det är en uppföljare på första filmen Center Stage, men den är helt fristående. Extremt bra och exktremt snygg kille! Tyvärr så när den gudomligt snygga killen och den gudomligt snygga tjejen skulle bli lite intima så har dom så klart klippt bort det! Typisk, äntligen när förmodligen så kunde det vara den sexigaste filmbiten i världshistorien med två så enormt snygga och vältränade personer, men icke, det fick lämnas till fantasin!
  I alla fall så var det ju en film om dans och den var toppen! Den rekomenderas verkligen! Fem av fem toasts ;)



Tack för mig
  / A-K

Middag

Det blev kinsesiskt till middag här hemma på Körfältet. Lisa åt suschi, jag åt biff med bambuskott, Micka åt nudlar och kyckling. Mätta och belåtna är vi i alla fall nu kan jag lova!
Det var en lugn dag på skolan, dans och samhälle, imorn blire sovmorgon också, Living the dream!
Var på Wendlas en sväng och kolla på basketgruppen, duktiga tjejer de där :)
Ikväll blir det till att kolla på skinny tjejer i Top modell och sen blir det dags att hitta fel på patienterna med House.

Tack för mig
/ A-K

.

Så var måndagen nästan över. Bankkonto till projektarbetet öppnat, fem danslektioner avklarade, godis uppätet, ren och nyduschade. Ja check, check, check!

Tack för mig
  / A-K

Hemma

Är nu i mitt andra hem nämligen Lisas lägenhet, ikväll blire Beck och mys :) Dagen har i övrigt varit väldans slapp. Har jag lyckats koreografera något till småttingarna? Nä precis, ingen inspiration, inga steg, ingen taktkänsla. Vårshowen kommer flippa. Streeeeess! annars då? Jo men bara bra.

Tack för mig
  / A-K

Dagens

Klädsel: Jeans, linne och tjocktröja
Frisyr: Ruffsigt och i behov av en plattång
Låt: V för vendetta - Veronica Maggio
Vill ha: Längre helg
Tråkigaste: Måste göra dansen till småttingarna :/
Roligaste: Inte så rolig dag idag
Rädsla:
Mat: Nudlar
Dricka: Vatten
Att göra: Koreografera och packa för veckan
Kvällsaktivitet: Fara in till stan med Lisa om jag hunnit packa tills dess
Citat: -

Tack för mig
  / A-K

Bounce summercamp

Nu är min kväll gjord! Var in på Bounce hemsida ( http://www.bounce.nu ) och såg att möjligheten för att det blir ett summercamp i år också är större än jag trodde!
  Står att när de är klar med föreställningarna så kommer mer info, jag håller tummarna för att det får bli en vecka av dans i sommar igen! Vore ju inte helt dumt, kanske man ska ta två veckor då?!
  Jag är lyyyyrisk! Fick äntligen glädjen tillbaka, eftersom att jag ändå tänkt jobba hela sommaren vore det ju roligt med två veckor ledigt för att dansa liksom.
  Jag håller er uppdaterade om vad som händer ;)




Känner mig så nostalgisk så det fick bli två bilder från Bounce Summercamp 2008

Tack för mig
  / A-K


Blogga och bli rik (!?)

Läste precis om bloggtjejerna som drar in extremt mycket pengar på att just det.. BLOGGA! Alltså de här tjejerna är i min ålder och tjänar mer än vad många vuxna människor som jobbat i tiotals år tjänar. Alltså dom tjänar pengar på att ha reklam och annonser i sina bloggar och med de höga läsarsiffrorna de var och en har så lyckas de varje månad ha flera tusen i fickpengar. De skriver om vad de gör under dagarna, vilka evenemang de får inbjudningar till och massa sånt och kan leva på det. De klarar sig alltså på att göra något som så många andra i världen gör för skojs skull.
  Undrar hur många som just efter att ha läst den där artikeln startar sin egna blogg i hopp om att kunna sluta jobba och bara sitta och skriva "dagbok". Bloggandet har blivit ett välbetalt yrke helt enkelt!
 
Måste ju säga att de är duktiga som lyckats liksom, men jag förstår inte hur man som bara en liten fjortis lyckas få så många besökare på sin blogg?! Det är och kommer för mig alltid vara ett mysterium. Tror nog för min del att om jag har tur så har jag nog kanske kvar mitt tiotal trogna läsare, men fler blir det nog inte. Jag får nog skaffa mig en utbildning och tjäna pengar på annat sätt^^

Läs artikeln:
( http://www.e24.se/kvinna/business/artikel_1064005.e24)

Tack för mig
  / A-K

Dagens

Klädsel: Mjukisar, t-shirt och kofta
Frisyr: Knut
Låt: 17 år - Veronica Maggio
Vill ha: Sportlov
Tråkigaste: Måste göra dansen till småttingarna
Roligaste: Sovmorgonen
Rädsla: Min matdosa på rummet som jag ännu inte sköljt ur och ställt i diskmaskinen, snart kryper den där ifrån :/
Mat: Än så länge äggmackor
Dricka: Te, men suktar efter Cola
Att göra: Koreografera
Kvällsaktivitet: Chilla på något vis
Citat: -

Tack för mig
  / A-K

Home

Så var man hemma. Har hämtat ut ett paket från bubbleroom; en klänning och en kofta, satt bra som tur va. Har även hunnit med att laga middag och även hittat en låt som jag ska ha till mina 10-12 åringar på vårshowen :) Så i helgen får set bli koreograferande på hög nivå! Igår hade jag sån panik över vårshowen så jag kunde inte somna, jobbigt. Men nu ska jag ta tag i det :)
  Ikväll blir det lugnt, massa folk som smsar och frågar om jag ska ut, men jag känner helt klart för att bara ta det lugnt och vara hemma ikväll.


Så där ser klänningen ut som jag köpte, tyckte den va riktigt söt:)

Tack för mig
  / A-K

Mår som en prinsessa

Måste säga att jag just nu bor med väldigt trevliga tjejer, this is the life! Har precis ätit middag och ligger i sängen och chillar. Ska ner på Wendlas om två timmar sen blir det chips och Coca-Cola samt film, det låter ju inte helt fel eller hur?!
  Gillar det här.

Tack för mig
  / A-K

Onsdagkväll hos Lisa

Sitter nu hos Lisa, har varit och dansat och ser nu fram emot Sex and the city med henne och Micka! Trevligt :)
Imorn ska jag alltså ta mig upp och ta mig iväg till skolan. Det kan ju bli bra.

Tack för mig
  / A-K

Tisdag

Ja det blev en dag hemma igen. Ska in till stan sen, men det är sen det. Har tagit på mig att göra middag idag. vi får väl se vad det blir för något. Hade nog inte så mycket mer att säga idag. Kollat på extremt långtråkiga program på tv, ätit nudlar och duschat, that's my day.

Tack för mig
  / A-K

Inge vidare

Så var det läggdags, blir nog ingen skola imorn heller känns det som, är så less. Blev inge bättre när jag kom hem efter personalmötet och upptäckte att en bläckpenna lyckats ligga i fickan på arbetsskjortan när jag tvättat och torktumlat kläderna och massor är förstört. F*tta! (ursäkta ordvalet) :( Orkar ingenting. Ska prova ta mig till Lisa imorn kväll så jag kanske tar mig upp på skolan på onsdag. Allt känns så jobbigt just nu, så mycket att göra och så mycket att tänka på.

Fick ett frestande erbjudande av Per idag, om jag inte snusar på en månad så ska jag få 1000 kr. Det är början på att sluta snusa det, men det krävs en funderare faktiskt, fick till imorn på mig. Visst sitter inte 1000 kronor fel i fickan, men snus e ju som lite av min vardagskrydda ;)

Jag funderar seriöst i att skita i utgång till helgen och bara slappa, vore skönt att vara hemma en hel helg också. Ja vi får se.

Tack för mig
  / A-K

Hemma

Hemma idag, Lisa, Julia å Micka  har varit här och hälsat på och nu kommer en chockande, otroligt läskig bekännelse; Jag ska inte på dansen ikväll, min närvaro som sen i höstas varit full kommer nu ha ett vågrätt streck draget den 2/2 2009, det är INTE bra! Fy tusan. Får lite skuldkänslor, men jag måste på möte med Statoil, och tydligen var ALLA tvugna att vara där, känns jobbigt, hade verkligen behövt gå på Wendlas och bara få dansa och ha roligt.
Något att glädjas över är i alla fall att min glansjacka från Nelly kom idag! Riktigt fin va den! Och vad fort det gick, beställde den i lördags och den låg i brevlådan idag!

Visst va den fin? Jag ska helt klart börja beställa allt från Nelly, när det går så här fort är det ju asbra!

Tack för mig
  / A-K

Biljettfynd

Berättade jag att jag och mamma fyndat? Vi hittade en annons i tidningen, tur och retur biljetter Frösön-Arlanda, åk två för 1500 kr med SAS. I går kunde man boka det på ICA kvantum mellan 10 och 14 så mamma for in och bokade inför våran resa till huvudstaden den 5 mars. Så nu är biljetterna till både Bouncebiljetter och flygbiljetter bokade. Känns så skönt att få fara iväg, komma bort och bara vara.

Tack för mig
  / A-K

Kaxåsrevyn

Så har man varit på Kaxåsrevyn, det betyder att jag numera behärskar jämtska mycket väl, och med en snus under läppen så hör jag ju hemma här i Jämtland.
  Nä men ärligt talat, jag har suttit i en kall bygdegård i fyra timmar och förstått ungefär en tiondel av skämten, kom på efter ett tag att det var lika bra att skratta med när alla andra skrattade än att sitta och se ut som ett frågetecken.
  Jag och lillasyster sänkte medelåldern när vi kom in i bygdegården till ungefär 55 år, så ni förstår vilken kategogri av människor som tillbringade en lördagskväll i Kaxås!
  Dock måste jag säga att min morbror var riktigt duktig i sketcherna som han var med i, stolt systerdotter här! De bitar av revyn som jag kunde översätta till rikssvenska var i alla fall riktigt bra, klår inte kvalitén på Nyårsrevyn på Storsjöteatern, men det där med småbyar som anordnar egna föreställningar har ju sin lilla charm de med.

Nu ska jag sova, ska jobba imorn med, hoppas på mycket folk och mycket att göra så tiden går fort!
Natti natti

Tack för mig
  / A-K

RSS 2.0