Bilder del 2







Sööööder

Gårdagen var sjukt kul! Vi började på Mosebacke å sen träffa vi tre killar som vi följde med hem till på efterfest. Sjukt spontant och över förväntan. Killarna var supertrevliga å det slutade med att alla sex sov i vardagsrummet där det fanns plats och frukosten blev pizza från "Pizzerian nere på hörnet" (tjena^^).
Det gör vi om.







Mer bilder i nästa inlägg.


Yeay

Det blev en spontan utgång ikväll. Lutar mot något på Söder. Linda å jag pimplar vin just nu å väntar på Stina! Blir nog bra. Å imorn åker jag hem!


Fredag

Varit på stan idag, shoppat lite och tagit en kaffe med Linda. Sen blev det wok och vin i Bagis.
Jobb imorn.. och på söndag då åker jag hem, E to the xalterad. På onsdag är Lisa min, bara min och sen middag med the rest of "Fyran"!


Back on track

Mitt internet har lagt ner! Lyckades installera Stinas dångel istället tills jag tagit tummen ur röven å ringt Telia, tvivlar dock på att det händer de närmaste dagarna, för på Söndag åker jag hem till Ytterån! Å en hel vecka blir jag hemma.
Annars då?! Det mesta har återgått till det normala, Tunnelbanan från Bagis till stan går som vanligt nu och frustrationen som var enorm i måndags och tisdags är numera som bortblåst!

Var på bio med Stina, Linda å Emelie i tisdags, såg snabba cash, riktigt bra tycker jag faktiskt, dock inte läst boken men jag är nöjd ändå!

Seriöst!

All tunnelbanetrafik ovan jord inställd! Kul att HELA sträckan mellan jobbet och Bagis är ovan jord! Vart går ersättningsbussarna? Hur lång tid tar dem? Hinner jag till skolan i tid? Blir nog hemma idag och ska prova fundera ut ett sätt att ta mig till jobbet senare idag. FAN! JAg som lovade mig själv att inte missa de sista veckorna på skolan, utan köra fullt ut!

Nervös!

Imorn har vi Auditionträning på skolan! Det innebär att vi först ska ha jazz med en lärare vi aldrig haft förut, det kommer sitta en jury (lärare) där å bedöma oss. Sen ska vi ha modernt med ännu en ny lärare å juryn ska bedöma även där. Sen på Tisdag får vi feedback där vi får reda på vad vi gjorde bra, vad vi ska förbättra, osv. Känns sjukt nervöst även fast det inte är en riktig audition men det är ändå riktigt pirrigt, å jag som verkligen är sämst på audition, jag låser mig och blir nervös och fattar ingenting. Men man ska utsätta sig för sånt som man tycker är svårt, det är väl bättre att det går åt helvete på träningen än på en riktig audition.. egentligen.

Söndag

Jag ska egentligen inte klaga på SL, för jag tycker dom sköter sig rätt bra, tågen går minst en gång var tionde minut, man tar sig hem varje kväll å jag känner mig säker och varm på tågen. Men kaoset som varit de senaste dagarna är ju mindre roligt.
I fredags tog det 45 minuter till skolan vilket brukar ta 20 min i vanliga fall.
Igår tog det 20 minuter från Skanstull till Slussen, det är TVÅ hållplatser, det tar inte ens 20 minuter att GÅ mellan Skanstull å Slussen.
Och idag har typ gröna linjen inte gått alls. Sov hos Linda i natt så jag åkte blåa linjen in till stan å där fick jag ta röda till Slussen för att sen gå därifrån till Skanstull eftersom att jag inte kunde åka ända till jobbet då Gröna linjen har varit sepe!
Men men, man ska inte klaga! Hur många gånger har man inte suttit i länstrafikens bussar hemma å fått vänta hur länge som helst.
Var bara tvungen att få ur mig min frustration.

Vinkväll

Gårdagen tillbringades i Rissne hemma hos emelie tillsammans med Linda å Jessica samt en massa vin, kex och ost. Hemskt trevligt! Slutade med att vi satt å kollade på gamla dansfilmer som Emelie hade på filmkameran :D Sjukt kul!
Riktigt lyckad kväll plus en liten fylla liksom!

Fredagsmys

Sovmorgon fick jag idag, ingen teater första lektionen, så började 10:45 istället. Hade House, det är grymt kul, sjukt jobbigt!
Var in en sväng på Gina, hittade två par jeans för 199:- styck, vilket pris va?! Great. Nu blir det teven hela kvällen för i helgen är det jobb!


Torsdag

Sepedag! Ingen bra dansdag måste jag bara få säga, dock en bra jobbdag!

Onsdag

Dålig update här hörrni! Gårdagen var det jobb som gällde, fettisdagen. Det är sjukt hur mycket semlor vi sålde igår, helt sjukt! Å vi i cafét hade ändå inte lika mycket folk som de nere i butiken liksom. Helt sinnes!!

Inte så länge tills jag får åka hem nu. Nästa söndag går mitt flyg hem! En heel vecka liksom!

För övrigt hade vi våran första Houselektion med Martin Feretti i måndags, sjukt kul! Idag hade vi Västafrikansk dans, ska ha tre lektioner bara för att få prova på, riktigt bra träning är det i alla fall.

Vårat vardagsrum är numera bebott av Lovisa, Ebba å Sandra. Vi är fem tjejer, ett litet badrum och det finns säkert fyra fem plattänger här för tillfället. Lite avis är man för att de får åka runt på massa roliga studiebesök den här veckan, kommer ihåg hur kul det var när vår klass var här nere på studiebesök.

Solidaritet

Gårdagen blev lyckad. Planen var Ambassadeur, Emelie fixade så vi stod på listan men när vi kom dit var det 25 å vi blev nekade. BTW Min första gång nekad på krogen. Så vi fortsatte, hamnade i kön till Solidaritet stod å pratade med några killar från allsvenskan som tyckte att de själva var riktigt häftiga. Visade sig vara 25 på solidaritet också men där var det inga problem.
Sjukt mycket folk, bra musik å mycket dans. Riktigt kul var det!
Var hemma vid halv sex tiden imorse.

Har besök av Lovisa, Sandra å Ebba från Ösd också, dom e här på studieresa å sover i vårat vadagsrum under kommande vecka.

Bilder från Solidaritet




.

Stina har varit på konsert med Erik Hassle och är helt lyrisk. Hon förklarade precis hur hon skulle inleda ett samtal med honom, vad hon skulle säga vad han skulle säga å hur det skulle fortsätta.
Jag är mest imponerad över att hon och Linda tydligen såg Erik Grönwall på konserten också! SNYGGERIK!

GAAAAAAAAAAAH

Alltså jag önskar att jag kunde skriva om allt här men just nu måste jag hålla tyst. Men så fort jag får veta vad som gälelr så får ni veta allt! Åååååh hela jag pumpar av adrenalin!

Tisdag

Skulle tvätta idag. Stina har nyckeln. Blev soffsittande istället.
Fick ett brev från mormor idag. Funderar på att skriva tillbaka :)

Mellan tack!

Om ni kommer in på Gunnarsons å vill köpa en latte eller en Capuccino så kommer jag fråga: "Vill du ha en stor eller liten?"
Ni får två alternativ; stor eller liten. Svara då inte "Mellan", svara inte helle "Vanlig" för jag vet inte vad "Vanlig" är!
Ibland undrar man ju. Å det är inte bara en kund som vill ha en vanlig latte eller en mellan capuccino, det är snarare en varje timme. Skärpning! Så för att folk ska fatta använde jag mina paintskills å ritade en liten bild!


Tummenupp Tummenner


1. Snor.
Så less på detta nu, å jag vet ju själv att även om jag kommer bli frisk snart så innebär det bara att jag blir piggare och slutar hosta så kommer denna jävla nästäppa och rinnsnuvan hålla i ändå, så är det alltid!

2. Reklamen på spotify.
Visst det är skitbra att man slipper betala för Spotify men stört jobbigt med reklamen alltså!

3. Alla hjärtans dag.
Kommer nog ett sarkastiskt och irriterat inlägg om detta senare i veckan, så vi tar det då ;)


1. Bearneisechips.
Det låter ju skumt men dom är sjukt goda!

2. Stuvade makaroner.
Skrivit mycket om denna fantastiska maträtt på senaste tiden, men det är ju så lättsamt och gott. (helt plötsligt blev min tummenupp lista bara fylld med mat.

3. Noice.
En fruktansvärt underskattad 80-tals grupp. Finns många bra låtar att lyssna på alltså.


Fredag

Då var säsong två av Greys avslutad. Nu måste jag helt enkelt bli frisk för annars har jag ju inget att göra här hemma.
Kvällens planer är inte allt för ansträngande, ska poppa en påse popcorn å kolla på Let's dance, har bara sett ett avsnitt av det i år, så jag har ingen direkt koll på vilka som är med å så.

Jag har förbrukat så mycket pappersnäsdukar idag att jag tappat räkningen, men jag har i alla fall varit duktig å gjort middag idag, OCH matlådor för helgen. De senaste dagarna har varit mest stuvade makaroner å ketchup till middag, inte allt för kulinariskt precis. Men idag gjorde jag en riktigt god wok!

Torsdag

Frisk? Näe. Varit på skolan? Nä. Jobba?! Snart.


Det här håller mig vid liv under dagarna. Plus nyponsoppan då.

YES!

Åååh jag är överlycklig, jag får vara ledig heeela sportlovet vecka 9, så nu har jag bokat flygbiljetter hem. Kommer till Ösd kvällen den sista februari å åker hem igen den 7e mars. Så nu har jag verkligen något att se fram emot, har haft världens hemlängtan de senaste dagarna när jag har varit sjuk å tyckt lite synd om mig själv!


Tisdag

Känns lite som om min hals är för liten för mina halsmandlar just nu. Orkar inte laga någon mat och fiskbullarna räcker bara till en måltid så jag får vänta tills middagsrasten på jobbet senare helt enkelt. Kanske tar mig lite nyponsoppa innan jag sticker iväg, funkar bra som frukost, lunch, middag, kvällsfika.

Ännu ett problem harupstått i mitt annars fullt fungerande liv. TISDAGAR! House på tv4 å SYTYCD på Kanal5, samma tid, olika kanaler, en tv i lägenheten. Ja ni förstår! Gissar att det blir SYTYCD.

Prosit

Förkylningen kom som en smäll igår mitt på dagen. Usch, mitt huvud och bihålor sprängs och halsen svider, kroppen ömmar och jag har hemlängtan.
Nu blir det sängen och imorn hoppas jag att jag tar mig till skolan och åtminstonde kan titta på lektionerna, hatar att missa lektioner!

RSS 2.0