Greeeeeys


Happy halloween

Gårdagen i bilder!




Köat

Jobbat idag sen blev det en sabbis på stan med Stina för att hitta kläder till lördag. Hamnade i FETA kön utanför Buttericks på Drottninggatan, typ som att stå i kö till krogen en vakt som stod i dörröppningen å släppte i folk eftersom. Det var smockat med folk! Trodde inte Halloween va sååå stort.

Det här var kö framför oss och då var det lika mycket folk bakom oss också!

Halloween

I helge är det halloween det betyder utgång och utklädnad! Jag, Stina å Carro är peppade men har idétorka på kostymer! Så har ni något tips så kan ni ju höra av er. Kom på det här lite sent kanske. Alla tips å tankar är välkomna!

2 månader kvar

Idag är det exakt 2 månader till julafton och i fredags kom första snön här nere i storstan och igår drack jag och Stina årets första julmust :) Börjar redan längta efter glögg, julmusik och julpynt. Det är tur att julen varar i typ en månad annars skulle man ju aldrig hinna med något!

O.L.

Nån kommer ta dina ungdomsår ifrån dig
Det kommer hända om det inte hänt
Du kommer brinna upp
Åh du kanske förlåtit kanske förlåter men
Du kommer aldrig brinna så igen, min vän

Nån slängde ut dig som en sommarkatt till slut
Som om det gjordes för din skull
Och du har någon ny att somna bredvid nu
Det är inte lätt att va så ung



Helgen som var

Ska sluta skriva att jag "varit dålig på att uppdatera" för det har i väl redan märkt utan att jag måste poängtera det?!
I alla fall, helgen bestod av jobb och trevligt umgänge. I lördags kom Julia å Lisa å hälsade på :) Super kul att träffas va sjukt läge sen vi träffade Julia som fortfarande håller till uppe i norr.
  Sen i söndags hade jag sällskap hela dagen på jobbet av Ella som satt  mellan 13:00 och 18:00 å drack kaffe å läste tidningar medan jag jobbade :) Sen efter jobbet köpte vi thai å åkte till Bagis å var vakna på tok för läge för att kliva upp så tidigt som halv sju imorse. Men kul va det, kollade på e gammal vårshowsfilm å gick igenom gamla danser ;D

My new lovers


Torsdag

Jobbat idag, åt middag med Ella å Jocke, supergod thai. Sen blev det häng i Bagis med Stina, Nathalie, Sophia å Richard :D Toppen!
Köpte mig en väska idag också förresten på Topshop, riktigt snygg faktiskt.. Nöjdtjej90 ;)

Länge sen jag skrev märker jag, kanske inte berättat att Benny Ninja va på vår commercialklass i tisdag å höll värsta motivationstalet!!! As inspirerande!

10/10/10

Har varit å lämnat av Annika på centralen och nu känns det lite tomt! Har varit jättekul att ha henne här, ma lär sig uppskatta varann på ett annat sätt när man inte ses varje dag<3
Häftigt datum idag förresten ;)

Lobby











I rymden finns inga känslor





Typ helt seriöst den bästa filmen jag sett på länge!!

Torsdag

Idag har jag å Annika varit på stan å shoppat, köpte några tröjor å ett par tights å lite smycken. Blir kanske lite mer shopping imorn också :D Åt lunch på Kungshallarna å middag på Koh pahngang, riktigt gott :D Nu e vi hemma å är sjukt trötta i fötterna efter att ha gått fram och tillbaka, så det blir film när Stina kommer hem å joinar oss!





Måndagen

Igår var en bra dag. Träffade Lisa å åt sushi i typ tre timmar, wonderful<3


Se åkte jag, Stina å Carro till Gamla stan till en bar där Carro ska börja jobba som karaokevärdinna, samt på andra ställen. Sjukt kul var det, å folk var såååå jävla duktiga på att sjunga. Carro var den enda av oss tre som vågade sig upp, stört bra jobbat!


Imorn kommer min älskade lillepluttsyster hit! Imorn kväll stiger hon av tåget från Östersund, på centralen i Stockholm! Ska bli så kul:D

Kanelbullens dag

Igår kom Carro och bakade bullar:) För idag e det kanelbullens dag.




Fredagen

Gårdagen blev jobb och sen mys framför tvn med favoriterna Stina och Carro.


RSS 2.0