.



Skulle vilja skrika lite grann. Skulle vilja leva okomplicerat.


Helgen

Vilken bra helg hörrni! I fredags mötte jag å Linda upp Anton på centralen, så kul att träffas igen, sjukt länge sen vi sågs. I alla fall åkte vi hem till Bagis å drack lite vin, blev lite smått rund om fötterna å tittade på Hannibal.
Lördagen bestod av fika på Café 60 å Olof joinade så klart! Sen blev det middag å Robinson å hela baletten.
Upp idag kl 06:00 för att följa Anton till Centralen eftersom att han skulle på något möte med lumpen. Det var inge kul att säga hej då i alla fall. Ibland hatar jag verkligen att bo här nere! Det är så långt till alla. Saknar att bara hänga med dem som man vill vara med.
Har i alla fall haft en toppen helg, riktigt bra, önskar att det var så ännu oftare bara!



Har fått ont i halsen, inge roligt, men det brukar ju gå över det med. Idag blir det jobb, inte riktigt upplagd för det men, a girl's got to do what a girl's got to do.

Onsdag

Idag har varit en segdag helt enkelt. Hade modernt på morgonen och sen skulle vi ha popping efteråt men Damon dök aldrig upp (!)
Sen skulle ja å Stina börja fixa med dansen till showen i vår, det började med att vi inte fick fram någon musik i stereon, en kille från Dansarlinjen fick hjälpa oss å det visade sig att vi inte tryckt på On-knappen på slutsteget! Inte konstigt att det inte kom något ljud ur högtalarna.
Kom ingen vart på dansen dock, men vi har i alla fall börjat fundera, redovisning är vecka 12 å audition är vecka 15 tror jag, så vi har några veckor på oss.
Kom hem vid tretiden, städade och lade mig i soffan å somnade.

Ikväll är det SYTYCD, missade det dock igår, så jag måste nog uppdatera mig på youtube lite :)

Byebye

Hallå hallå!
Igår blev det ett litet avskedsglas med vin på Berliner bar på söder, för Cecilia som jobbar sin sista dag imorn och sen flyttar från storstan. Det va ett himla mysigt litet ställe och trevligt sällskap, tråkigt att hon ska flytta, blir jag ensam Östersundare på G-sons igen.

Saknar


Ibland saknar man ESDNTA 3 ganska mycket. Kommer så väl ihåg den här dagen, ah så underbart!


.

Jag har tappat bort mitt körkort! Faaaaaan

Lördagen

Som så många andra kvällar var gårdagen kul och hade dock dåliga inslag också men allt löser sig alltid mot slutet och himla god McDonalds mat käkas och man åker hem.
BTW så har jag upptäckt BBQ dipen på Donken å den är fantastisk!
Det var väl det.


Gårdagen i bilder












Peppar!

Amba, Amba, Ambassadeur!!!!


Lampan del 2

Ett meddelande till er alla som gått och funderat på mitt lampproblem under dagen: Den funkar nu!
När jag kom hem efter jobbet så funkade lampan igen! Dock återstår problemet med lampskärmen för någon dag kommer vi vara tvungen att byta lampa å det spelar ingen roll hur mycket jag vrider på skärmen, det går inte.
Men skönt att lampan funkar nu i alla fall, dock lite mystiskt ;)

Lampa

Hur gör man när lampan har gått å man inte får bort själva lampskärmen som verkligen sitter runt hela lampan?!
Får helt enkelt ha ett mörkt badrum, men det vill man ju inte om man har inneboende silverfiskar som trivs i mörkret. Ska ge mig på lampan en gång till innan jag börjar jobba,annars blir det till att hålla upp fötterna när man sitter på toa.

Fredag

Sovmorgon idag, mycket välbehövligt, ska snart åka iväg till skolan och ha Newstyle med Daniel. Sen är jag ledig resten av dagen, inget jobb, så det blir tvättning och storkok. Skönt!
Sen hade jag nog inget mer att skriva om mitt annars så hemskt intressanta liv ;)
Ska prova komma på något bra att skriva senare idag, så håll lite koll!

Förresten har inte våran silverfisk visat sig något mer, kanske han bor hos någon annan nu?! Jag håller tummarna.

Anonym

Fick en trevlig kommentar på ett blogginlägg, dock kan jag inte svara på den eftersom att personen i fråga är anonym, så jag vet inte riktigt vem det är som saknar mig, kan ju alltid hoppas på en hemlig beundrare, men jag gissar på någon som bara råkade glömma sitt namn.
Vore trevligt om personen lämnar en kommentar till där de skriver vem det är ;)

Onsdag



Måste bara få säga hur skönt det är att vara igång med dansen igen! Helt otroligt. Hade modernt med Camilla på morgonen idag och sen hiphop med Joaquin.
Ikväll blire nog Afro på Friskis å svettis med Anna. Kan vara kul att prova på gymlivet för en kväll också! Sen är det ju SYTYCD ikväll också, kanske blir krabbpinnar till det också ;) vilken kväll va?! haha

Tisdag

Våran första skoldag igår! Skönt att va igång igen. Hade popping med Damon Frost, sjukt kul lektion, men fruktansvärd träningsvärk idag, men det är det värt!
Börjar dagen med Jazz och om det är Popping eller Newstyle efter vet jag inte, det får bli en liten surprise ;)


.

Skolan börjar imorn! Wihoow, den här terminen gäller det!

Jag vill bli ihågkommen

Jag och min kära sambo satt vid middagsbordet idag och disskuterade en sak; Folk utan personlighet! 
 
Ni vet människor som är omöjlig att förklara för andra människor, personer som man aldrig vet vad man ska köpa till dem i födelsedagspresent eller julklapp, personer som kommer försvinna ur ens minne om man inte lär känna dem, personer som inte riktigt har någon hobby, personer som får beskrivningen; "Snäll"
 
  Kanske den värsta beskrivningen som finns; "Snäll", inget annat! Självklart vill jag ses som en snäll person, men jag vill vara något mer, någon som märks och som man kommer ihåg även om man inte känner mig. Även om det är för att jag skulle vara högljudd eller udda, men jag vill göra något sorts intryck på personer som jag träffar, en "snäll" person gör inget intryck, de försvinner i mängden, det är dem man har glömt vilka de är när man har återförening med klassen 20 år efter nian.

Nä jag hoppas verkligen att jag är en person som stannar kvar i minnet, helst p.g.a något positivt så klart.
  Nu verkar det som om jag tycker att det är dumt att vara "snäll", men så är inte fallet, självklart gillar jag snälla personer, men personer som är lätta att glömma bort blir ofta beskrivna med ordet "Snäll", så det är därför.

Söndag

Sorry för min usla uppdatering under helgen! Mamma och Per har varit häroch hälsat på, så jag har haft fullt upp. Har varit på IKEA, handlat lite smågrejer, handlat mat så frysen är full. Var på China teatern i fredags å kollade på Hairspray, riktigt bra var den, Rolf Lassgård som mamman var klockers! Sjukt kul.
Igår åt vi lunch på Jensens; jag, mamma, Per, Stina å Linda. Sen åkte vi å visade Ackis, å sen hem å gjorde middag.
Det har varit en bra helg å jag måste bara säga att man verkligen uppskattar sina föärldrar ännu mer när man bor så långt ifrån varann, saknar verkligen dem, men det betyder inte att jag flyttar hem för det, dock skulle jag vilja ha mer än en helg eller en vecka åt gången hemma, får väl se hur det blir i sommar!

Jag har i alla fall haft storkok här hemma å ska laga lite middag nu snart till mig å Stina!

Onsdag

Ååååh vilken dag. Har hunnit med så mycket idag. Vaknade nio, åt frukost och städade badrummet och vardagsrummet, köpte mjölk, åt två tuttifrutti-tablettaskar, gjorde scones, väckte Stina. Ja det var väl det.

Börjar jobba kvart över två, ska hinna köpa SL-kort till mamma å Per som kommer imorn också :D Yeay! Jag är på bra humör nu hörrni, myckt bra, inte för att jag har varit på dåligt humör innan men nu känns allt jättebra!

Dags att byta om.

Måndag

Ledig dag idag och jag har inte åstadkommit allt för mycket under dagen.

Sov enda till 13:00, vilket var vääääldigt länge sen sist.
Hann med att handla lite mat och sopa i köket.
Lagat tacopaj, druckit en Cola och ätit grönsaker.
Nästan sett en hel säsong av vänner.
Suktat över snygga snowboardboots på internet.

Ja mycket mer än så blev det inte idag. Men vad mer kan man begära?!

.

Gårdagen var riktigt trevlig, god mat hade Cecilia gjort å sällskapet var också bra. Nästa middag tillsammans blir om två veckor, å så är det.
Upptäckte förövrigt att jag gillar turkisk yoghurt, det var något jag aldrig trodde att jag skulle göra, men nu står en burk i kylen med turkisk yoghurt och det är inte Stinas utan faktiskt min!
Kom hem tre i natt, lite rund om fötterna men annars bra.


Jobbade bara fyra timmar idag, kändes rätt värdelöst, men det blev väl något i alla fall!


Inneboende

Från wikipedia:

Silverfisk eller nattsmyg (Lepisma saccharina) är en snabb, ljusskygg och vinglös insekt, art i insektsordningen silverborstsvansar. Arten har fått sitt namn från färgen på kroppen, och förmodligen för att den rör sig så smidigt att det nästan ser ut som den "simmar" fram.


Kul att vi fått besök i vårt badrum! Stina berättade igår att hon sett något litet på toalettgolvet å jag bekräftade det efter jobbet när jag lyfte på tidningen på golvet på toaletten. Usch!
Nu blir det till att googla hur dessa små äckliga saker försvinner!!!

Lördag

God kväll!
Sitter å väntar på att anna ska ringa så jag ska bege mig mot tunnelbanan, ska till cecilia å käka middag å dricka vin, bag in boxen är nedpackad.
Sitter å äter chilinötter medan jag väntar så jag inte hungrar ihjäl.

De va väl det!

Frostieskakor

Har precis bakat kolafrosties kakor!!
Sjukt goda!



Å snäll som jag är får ni receptet också.

Detta behöver du:

5 msk kakao
200 gram margarin
2 dl sirap
2 dl socker
3 dl kokos
6 dl frosties
Bullformar

Gör såhär:

- Blanda ihop kakao, margarin, socker å sirap i en kastrull
- Koka tre minuter på hög värme (rör om hela tiden)
- Blanda i kokos och frosties
- Lägg upp i bullformar
- Ställ det kallt och låt svalna

Ät och njut!

Sammanfattning av gårdagen

Jag å Stina hade en bra dag igår!

- Frukost på Scandic Malmen
- Lite shopping
- Lite omkringvandring på söders tvärgator
- Hem
- Byta om och äta
- In till stan
- Middag med Jessica å Emelie
- Bio, Sherlock Holmes



Trettondagen

Är det idag eller tjugondag knut som man ska ta bort allt julpynt.
 Jag orkar inte idag, så det får bli nästa vecka!

Onsdag

Läsarna rasar i takt med att jag inte skriver. Skärpning A-K!
Har jobbat idag, kort pass men trevligt ändå. Gjorde en god sallad med körsbärstomater, rödlök, paprika, gurka, isbergssallad och italiensk salladsdressing, väldigt lätt och gott!


Nu ska jag ladda mobilen!


Just ja..

Berättade jag att Timbuktu var in på Gunnarsons å köpte kaffe av mig för någon dag sedan?! De ni ;)


Stop it!

När ska folk fatta att nyårsafton är över och sluta smälla smällare och skjuta fyrverkerier?!



Det är den andra januari nu och här i Bagarmossen smäller och brakar det mest hela tiden, om man har dyra raketer och smällare kvar sen i torsdags, varför inte spara dom till nästa år eller till sista april eller något annat sprakande tillfälle??! Nä men skjut pengarna i luften en meningslös lördag som denna!

Va bara tvungen att få gnälla lite här på bloggen nu när inte min kära sambo är här och kan lyssna på mig  *hint*hint* 


Lördag

Nackdelen med jullov är att dagarna flyter ihop, det känns inte som en lördag idag precis, känns mer som om jag har haft lördag varje dag den här veckan. Jobbat idag, kul, helt okej med folk liksom.

MEDDELANDE TILL STINA: Dags att pallra sig hem! Jag blir snart galen! Jag bara äter, kollar på Vänner och sover, så om du inte kommer hem snart så kommer din roommate vara 20 kg tyngre och kanske har vuxit fast i soffan! Så packa väskan och kom hit nu!

2009- året som gått

Då var det första dagen på år 2010, 2009 är över och det är dags att vara lite nostalgisk här i bloggen!

Vad gjorde jag under året 2009:

Slutproduktionen på Storsjöteatern; Gökboet
Tog studenten!
Projektarbetet: En av oss!
Drack på tok för många Redbull-vodka drinkar
Såg Bounce "sista" föreställning Caution
Gjorde audition på Balettakademien
Besökte Klövsjö för första gången
Flyttade ner till Stockholm
Började på Streetlinjen på Balettakademien
Tvättade i tvättstuga för första gången.
Lärde mig äta guacamole


De mest minnsesvärda festerna/utgångarna under 2009:

Förfesten hos Bodén (Invigningen av Huset)
Dansgalan (eller rättare sagt förfesten)
Vårshows efterfesten
Sommarfesten i Åre
[STUDENTEN] (svårt att hålla isär de olika festerna och balerna och utgångarna)
Bartömningen på News
Förfesten på Cecilias tak en sommarkväll i Juni
Stinas födelsedagsutgång
Julfesten

Och så några utmärkelser:

Årets chaufför: Mamma
Delar även förstaplatsen med sin trogna anhängare Per. Spelar ingen roll vart jag eller mina vänner befann oss under året, Östersund, Åre, Krokom eller Stockholm, oavsett vilken tid på dygnet så är de alltid i tjänst! Tack!

Årets partylya: Cecilias etta på Solliden
I regn eller solsken, förfest, efterfest eller bara för att hänga så stod lägenheten som en öppen famn för oss!

Årets mest oväntade: Jag och mamma slutar snusa!
Aha?! To good to be true, och inte en snus har jag smakat sen slutet av Juli! Ger oss själva en klapp på axeln!

Årets pose:

Måste tillägga att detta är originalet, första bilden som togs och jag tro fotografen är Lisa Friberg

Årets missbruk #1 : Facebook
Och då menar jag inte att jag själv missbrukat det mer än vanligt utan detta fenomen med Facebook tog sig in i Ytterån och i min Pappas umgängeskrets. Facebook is the shit^^ Inte bara snackar dom via Facebook nu utan de snackar i stort sätt bara OM Facebook!

Årets missbruk #2 : Jeansleggings
Jag kan helt ärligt säga att den som uppfann dessa mirakulösa byxor borde få pris för det! JAg går aldrig tillbaka till vanliga ostretchiga jeans igen! NO WAY!

Årets närmaste: Lisa Friberg
Tack för att du alltid finns där! (Så blev vi lite smöriga här i bloggen också)

Årets crush: Idol-Erik
Mmmm, behöver jag säga något mer?!


RSS 2.0