Fira födelsedagsbarn

Igår var vi ute å firade Lindas 20-års dag, blev middag på Vapiano med lite drinkar, Emelies jobbarkompisar mötte upp oss där och sen blev det Kvarnen efter många om och men.



Daaans

Har varit på DC å dansat två klasser Commercial med Dan Gill och Jazz med Annette Starck. Commercial klassen var fantastisk hade kunnat stå där å ta koreografi och dansa typ hela kvällen, men tyvärr är det ju bara en och en halv timme, så det är ju dumt. Kan inte förklara men det är sååååå jävla bra! Awesome! Det behövdes känns som en liten svacka nu.

Mysfika

Fikat med Lisa efter jobbet. Tack det behövdes <33


Lördagen

Lördagen blev utgång, förfest i Bagis (of course) med Alias å Kung! Utgången blev Spybar






Måste ses!!!



Alltså jag dööööööör!

Harry Potter

Har precis kommit hem efter att ha sett senaste Harry Potter filmen och utan någon större överraskning så ÄÄÄLSKADE jag den! Trots att jag inte har läst sista boken. Dock tror jag att jag måste se till att läsa den inför sista delen som kommer i sommar.
Ialla fall var sällskapet också trevligt Stina (surprise?!), Linda och Richard hängde med.
Väldigt bra kväll helt enkelt!



.



I går fick jag mitt första ganska milda utbrott på den nyklippta luggen. Att somna med blött hår är alltså INTE ett alternativ, sjukt svårt att få luggen att inte stå rätt ut när jag plattat den. Skulle behöva en liten och smal plattång enbart för luggen så man verkligen kan forma den, min är lite för klumpig. Men men får kanske önska mig i julklapp.
För övrigt har jag ju faktiskt laddat upp med hårnålar så vid en luggkris kan jag bara dra den bakåt, så jag klarar mig i fortsättningen;)

Måndag

Ikväll kommer Stina hem! Hon har nämligen varit i Östersund å firat sin födelsedag med The Family, så jag har varit ensam här hemma hela lördag å söndag å idag eller Ella å Carro va här i lördags efter att jag jobbat å igår kom Carro å färgade mitt hår å drack glögg med mig efter att jag jobbat, så jag har inte direkt varit så hemskt ensam! Men ikväll kommer i alla fall Stina hem å då är duon komplett ;)

Stina 19 år

Igår var ingen vanlig dag, för det var Stinas födelsedag! Blev förfest å utgång!










Luggen



Onsdag

Ojojoj, nu va det länge sen sist. Mamma å Per va å hälsade på i helgen som var så hade inte riktigt tid att blogga något har mest blivit en himla massa spring på IKEA å fint har det blivit i lägenheten. Man fårpassa på när föräldrar kommer ner med bil så man kan få med sig lite tyngre grejor när man shoppar ;)
Anyway.. börjar bli förkyld:/ mindre roligt kanske. Dansade för Dan Gill igår som är makalös, det går fort och är mycket detaljer men jag ger mig fan på att jag ska greja det!

Imorn ska Lisa fixa mitt hår ;) Har en plan, ni får se imorn kväll. Är lite nervös men det blir nog bra ;)

Äntligen

Har tagit fingrarna ur rumpan och gått till Telia (som ligger typ 100 m från jobbet, hemskt lång sträcka) och lämnat in min tejpade glappa telefon!
  Tog väl kanske 5 minuter ungefär så ni förstår varför jag dragit mig för att gå dit.. NOT! Ibland är jag bara så lat att det är sjukt! Garantipapprena har legat i väskan i över en månads tid.
  Men nu ska jag inte klanka ner på mig själv mer. Nu är ju mobilen på väg till verkstadsmänniskorna och jag fick låna en fin rosa nyare telefon under tiden:) En win-win-situation med andra ord!

(Nu ser ju alla att jag är i behov av en ny telefon när jag anser att detta är en mycket mer ny och avancerad telefon än jag redan har, så Tomten; en ny telefon kanske?!)

Garlic and shots







RSS 2.0