Nu är det dags

Då var det dags att lämna Jämtland, flyger kl 10:00 idag, börjar jobba 14:15.
Dålig uppdatering har det varit dock, har inte hänt allt för mycket tyvärr, men det hanns med en fika med Lisa på Pause igår i alla fall, väldigt välförtjänt!

Nu blir det frukost sen ska jag och min på tok för stora å tunga väska åka till Sthlm!

Lista

Börjar märkas att året börjar gå mot sitt slut. Folk börjar göra listor om året å planera nyårsafton, jag har inte riktigt börjat planera men en lista bjuder jag på!



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp, de har jag nog
Höll du några av dina nyårslöften? Tvivlar på att jag hade några nyårslöften^^
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jaa
Dog någon som stod dig nära? Näe
Vilka länder besökte du? Sverige?!
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Nja, inte som jag kommer på
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Studentveckan!
Största misstaget? Oj, jag vet inte
Har du varit sjuk eller skadat dig? Muskelbristning i ena låret, förkyld as always!
Bästa köpet? Jag har handlat så mycket, men mest investerade pengarna kanske ändå är terminsavgiften på Ackis?!
Vad spenderade du mest pengar på? Allt under Studenten, klänningar, skor, dricka, allt!
Gjorde någonting dig riktigt glad? Japp
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Rap das armas!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och tror jag
Vad önskar du att du gjort mer? Hjälpt till..
Vad önskar du att du gjort mindre? ??!
Hur tillbringade du julen? Med familj och släkt 
Blev du kär i år? Jao..
Favoritprogram på TV? SYTYCD å Idol, utan tvekan.
Bästa boken du läste i år? Tror faktiskt inte att jag läst någon bok.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer knappt ihåg vad jag fick
Något du önskade dig men inte fick? No idea!
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jobbade!
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Givetvis.
Vad fick dig att må bra? Vännerna <3
Vem saknade du? Saknade många efter flytten.


Söndag

Jag får lite smått panik! Ända jag gör nu när jag är hemma är att äta onyttigheter å typ sova och självklart kolla på Vänner såklart, visserligen känner jag mig rätt nöjd med det, men jag tycker det är jobbigt, för jag åker hem tidigt på onsdag, det är för snart. Jag skulle vilja vara hemma en vecka till, jag vill ha ett riktigt jullov.
Jag vill hinna träffa alla utan att behöva stressa som alltid.

Jaja, imorn ska jag prova ta mig in till stan en sväng, sen ska jag äta middag med pappa.

Lördag

Gårdagen var lyckad må jag säga, träffa mycket trevligt folk, och mycket nytt folk på Marité, enlig mig som inte varit där på flera månader i alla fall. Dansade på de proppade dansgolven och hade en riktigt bra kväll.

Frågan är dock hur fröken Sandra Eberskoug mår idag?! Någon kommentar på det? ;)

Idag fortsätter jag på Vännermaratonet, kan jag lova.

PEPP!!


Fredag

Så var julafton över, hoppas ni har haft det bra. Jag hade en riktigt bra dag med god mat, trevligt sällskap och fina presenter.
Ikväll blire väl utgång, Marité är det som gäller. Imorn blir det middag här hemma med kusinerna och lite annat folk. Kul, kul!

Har Vännermaraton idag btw, fick hela boxen igår, så jag har det jag gör resten av lovet :)

Ska prova komma på något bra att skriva här på bloggen, nu när jag är ledig.

Update

Pappa hittade hit igår.
Jag har köpt ett par vinterskor.
Jag har jobbat sista dagen innan jul.
Jag har nästan packat klart.
Jag vet inte vad jag ska ha på mig på julafton eller juldagen.
Imorn åker jag och pappa hem till Ytterån.


That's it for now!

Söndag

Imorn kommer pappa!!! Å på onsdag åker vi hem till Ytterån!

Har ätit tacos med Stina å Linda å bytt julklappar med Linda, fick en asskön bok "Världens bästa dansmoves".

Julfest

Gårdagen var toppen! Julbord och julshow med Gunnarssons. Först fördrink(ar) och aptitretare på konditoriet och sen blev det 3:an till Kungsholmen där julbordet befann sig. Jättegod mat och sjukt mycket dricka blev det.
Sjukt kul var det i alla fall.















Kom hem strax innan tre, och idag känns huvudet tungt, men jobba det måste man ändå^^

Fredag

Tänkte uppdatera lite. Varit å fikat med Stina, Olof, Jessica å Linda idag, kul att träffa Olof, var ett tag sen nu!
Ska ut med G-son flickorna å käka middag ikväll, ska träffas på jobbet först å sen gå å käka thai.
Imorn blir det jobb å sen julbord å julshow med jobbet, ska bli kul!

Hörde att det var kallt hemma i Ytterån. Tycker det är kallt här men det är bara 5 minus å tydligen var det 30 minus imorse i ytterån. Huvva!

Nä nu ska jag packa ner "Nu är det jul igen" filmerna till Cissi och bege mig mot T-banan.

Movitz



Bra låt, bra grupp!

Nio dagar kvar..

..till julafton!
Det snöar som bara den här i Stockholm, räknar med kaos på tunnelbanan så jag ska se till att vara riktigt tidig idag så jag inte blir försenad.
Kanske ska prova ta mig en sväng på MQ å H&M i Ringen å kolla om jag hittar något att ha på mig på Lördag på julfesten.

Det var nog allt för idag!


Måndag

Sa hade den här dagen passerat. Tänkte på en sak idag, vad mycket lustigt folk det finns, alltså märkliga människor, udda personer, skadat folk, killar, tjejer, gubbar, tanter, kvinnor och män som inte riktigt har alla hästar i hagen.
Man märker det här mycket tydligt när man jobbar på G-sons och träffar mycket folk och ser dem sitta i lugn och ro och fika, det är inte att en på hundra är konstig, utan mera typ varannan person blev tappad som nyfödd.

Nu är frågan om de verkligen är så märkliga som jag anser eller om det bara är min överarbetade hjärna som påstår detta och egentligen är jag kanske en av de människor som jag själv höjer ögonbrynen ett snäpp för. Är jag en sån som de i kassan skrattar åt bakom disken när jag sitter och fikar och tror att ingen ser vad jag gör.

Jag vet inte om vi någonsin får ett svar på detta men tänk på det om ni sitter på ett café, hur många av de som sitter där är lite efter?!


Söndag

Gårdagens julmys/lussebak i bilder







Tredje advent / Lucia

Gick upp i ottan imorse (nämligen klockan sju) och tände det tredje ljuset i staken, knäppte på tvn och tittade på luciatåget på svt1 med en kopp te i handen. Mysigt var det, lite julstämning fick vi nog. Tänkte att "jag ska inte somna om, ska ändå upp om några timmar och fara iväg på jobbet", så jag ökade på julstämningen med en mandarin och med filmen "Nu är det jul igen". dock somnade jag och vaknade när menymusiken spelades om och om igen. Synd, synd, får se den en annan dag då.

Ikväl blir det pepparkaksbak med Stina, Linda, Emelie och Jessica, hoppas det går bättre än mina kolor igår, de blev jättesmuliga å jag gillar inte alls det!

Mmmmm



Chokladkola står på menyn!

No life

Imorse, eller kanske igår, whatever, så frågade min kära ibland lite okänsliga sambo: "Vad ska du blogga om nurå?" Detta som en antydan till att jag precis fått jullov och det som är mitt liv i vanliga fall, nu tar en paus på fem och en halv vecka. Med andra ord; Jag har inget liv de närmaste fem veckorna! 
Great, jag dansar, jobbar, äter och sover. Någon gång då och då unnar jag mig ett klädesplagg eller ett par skor, men annars gör jag nog inte så mycket mer, visst umgås jag med andra människor förutom Stina (believe it or not), men vad gör jag annars liksom?!

Måste jag skaffa mig en hobby?!


Tänk vad kul att ha en bokklubb och träffas påe tt kafé då och då och prata om en bok man läst, dock tycker jag att dte är rätt tråkigt att läsa böcker, å jag gissar att det vore extremt att ha en klubb där man läser Cosmopolitan och disskuterar de intelektuella artiklarna och repotagen i den blaskan. Nä det blir nog ingen bokklubb!

Kanske ska jag bli besatt av någon tv-serie eller film och lära mig allt om den, ni vet bli en riktig nörd, sån där som kan allt om hur huvudpersonen slog igenom, vilka material som användes för att göra kostymerna i filmen/serien, besöka ställen filmen/serien spelats in på, ja ni vet lite geeky sådär! Samtidigt så måste man typ viga all sin lediga tid åt en sådan hobby, för eftersom att jag inte vet vad jag ska bli besatt i så komemr det krävas mycket tid att verkligen komma in i den rätta nördstämningen, och hinna med att lära sig allt. Nä det är för tidskrävande.

Jag är nog en rätt lat person egentligen, får fundera vidare på det där med en hobby, jag har ju som sagt fem veckor på mig, dock har ju inte bloggen varit så levande och full av intressanta texter de senaste veckorna så det lär väl inte bli någon större skillnad;)



Två veckor!

Idag är det exakt två veckor till dagen vi alla väntar på; Julafton!

Imorn är jag ledig från jobbet, har tvättid mellan 07:00 och 12:00, känns som om det var evigheter sen jag tvättade, börjar få ont om underkläder och strumpor nu.  Efter tvätten blir det en tripp in till stan, ska leta sista julklapparna och få mig lite julstämning inne på Åhlens city, hade jag tänkt. Gå runt bland julsakerna och lyssna på julmusiken!

Kanske en kopp glögg innan jag går och lägger mig?!

Jullov

Känns lite skumt, men nu var den här terminen över. 19000 kr borta, 14 veckor av träning tränade, nu är det jullov, det betyder jobb för min del, år inte åka hem förän dagen innan julafton, men det känns ändå skönt att jobba å tjäna lite kosing!
Var på stan idag, köpte en rutig skjorta från VeroModa å julklapp till faster på NK. Hann med att sola också innan föreställningen. Åkte hem efter att vi hade dansat, tryckte en cola å en chipspåse, så var de kalorier jag tränat bort idag plus minus noll! Viktigt att vi inte går minus hörrni! Att äta chips är inte bara bra för kroppen det är bra för själen också!

Funderar på att gå å lägga mig, men det känns jobbigt att tvätta bort allt smink. Har några bilder från idag på kameran, dock så glömde jag minneskortet så bilderna måste matas in i datorn med sladd å den ligger i någon av flyttlådorna i garderoben!

Over and out.

Tisdag

Gårdagen gick bra, känns lite konstigt att enbart vara med fem minuter på en hel föreställning, men lika kul som alltid, det är något speciellt med adrenalinet efter en dansföreställning, love it! Blev en cider efter showen med Stina å Linda. Men trötta som vi var blev det bara en.




Ida stog för bästa lockinglooken ialla fall!

Måndag

Så var det dags, föreställning numero uno ikväll! Känns typ som ett genrep bara. Linda komemr och kollar i alla fall ikväll:) Annars känns det lite som om det får gå som det går när man inte känner någon i publiken, det är ju ändå bara alla andras mammor och syskon som kollar å dom kommer ju knappast lägga märke till om jag gör fel liksom.
Drömde en skum dröm i natt, bara så ni vet^^

.

Imorn kör vi studioföreställning! Två dagar sen är terminen över på riktigt. Nästa termin ska bli ännu bättre, jag ska ge allt.
Å imorn ger vi järnet!

(ESDN vårshowen 2007)

Söndag



Rikard håller på att färga Stinas hår. For the first time without a frisör. Hon ska så klart bli blond (så slipper ni panikslaget kommentera  och fråga vilken hemsk färg hon ska färga till).
Älskar tröjan förresten! Stina i ett nötskal! Hahah eller skulle hon sitta i ett nötskal skulle hon nog få en allergisk reaktion, så det struntar vi i.

Lördag

Det blev en riktig rysare igår hörrni, jag trodde nästan Erik skulle åka. Tjöt som ett av de fåniga fjortisfansen när  vi fick beskedet om att Erik följer med Calle till Globen, nu spelar inte utgången någon större roll, båda är sjukt bra så jag tror att jag blir glad vilket som ;)

Jobbat idag, luddig dag på något vis, vart tog den vägen?! Egentligen skulle jag vilja ha chips, men dels betyder det att jag handlar upp mina sista pengar innan lönen på måndag, dels känns det jobbigt att gå ända till Coop, dels för att det är långt och dels för att jag ser hypersunkig ut och det är snyggingarna som jobbar. Vilka I-landsproblem jag har. Vi får se om jag tar mig iväg innan de stänger.

Imorn är det andra advent förresten.

Idool

Åååh! Semi, semi, semi!! Jag håller tummarna för Erik å Calle! Å sen ska Erik så klart vinna å sen ska vi gifta oss! Ni vet det va? Alltså att jag ska gifta mig med snyggErik, så äre ;)

Onsdag

Sista dagen av ledighet denna vecka. Idag hade vi ljusrep på skolan, kul att halva klassen var där, då fylls ju verkligen syftet med ljusrep och stageing, en bagel och en juice på Edgars och sen ännu mer repa, nu känns det som om det sitter mer eller mindre, kanske inte lockingen men Daniels koreografi iaf.

Blev en kopp te, pepparkakor och "Ett päron till farsa firar jul" när jag kom hem i alla fall. Wok till middag, köpte kokosmjölk och skulle ha i, men när jag öppnade burken visade den ha blivt till fast form för att jag hade haft den i kylen^^ Det funkade ju det med, stekpannan är ju trots allt varm, rätt gott blev det, fast jag gillar inte riktigt ris måste jag erkänna, dock blev det två matlådor så det får lov att funka med ris de närmaste dagarna på jobbet i alla fall!

Funderar på att gå på coop och köpa mig något gott, det är ju SYTYCD ikväll, eller så tinar jag krabbpinnarna som ligger i frysen, det är ju inte lika långt att gå till frysen som till Coop, men jag vet inte om krabbpinnar är det jag vill ha egentligen. vi får se hur det slutar!

Tisdag


Första december idag, 23 dagar kvar till julafton! Jag har haft lite julmys här hemma för mig själv, drack glögg ur mina nya glöggmuggar :) När Stina kommer hem från jobbet skulle hon ha med sig lite mat från restaurangen och så ska vi kolla på Grinchen. Toppen!


RSS 2.0