Last day

Nu är det slut, över, finito! Jag har klarat av ett år på Balettakademien! Igår var sista föreställningen, förfest hos Richard och sen ut med hela Stinas klass på Pan's . Kul kväll. Men det känns lite konstigt att imorn är det måndag å då är det inte skola.







Nej det är ingen vanlig dag..

.. för det är Lisas födelsedag, HURRA HURRA HURRA! 20 år!!!!!!




Älskar dig Lisa Friberg! Önskar att vi kunde firat din födelsedag tillsammans <3

Föreställning numero 1

Varför känns det som om jag är bakis när jag vaknar?! Har inte druckit en droppe alkohol, två latte blev det igår kväll, men inget mer! Föreställningen gick rätt bra igår, Emelie å Linda var å kollade å ikväll kommer Cissi, Tobias å Anna å kollar :D Det är bra att veta att det är någon som är där för ens egen skull, blir lite mer peppad då ;)
Sista gången vi träffade både Maria (jazz) å Camilla (modernt) för det här skolåret. Kändes lite ledssamt.





Generalrepetition

Alla ljusrep klara, snart beger vi oss ivägtill Birgerjarls gatan å kör genrep.

.

Mamma, mamma, jag vill bli skadedjursbekämpare när jag blir stor! NOT!


My birthday

För det första, påminn mig att inte skicka sms till bloggen på fyllan, det blir sällan några riktigt intelligenta väl valda ord. För det andra, tack för alla fina grattishälsningar på både telefonen å fejjan och in real life of course ;)
Blev väckt av Stina igår som hade gjort tårta å plockat blommor, vilken sambo man har. Sen fick jag en jättefin morotskaka på jobbet som de hade dekorerat å satt ljus i :) 
Bolis var ju också en höjdare kan jag säga! Äntligen kan jag känna mig fri att plocka precis vad jag vill ha, awesome!
Sen blev det utgång på kvällen, förfesten va kul, stället vi drog till sen var mindre lyckat, men över lag en himla bra födelsedag





Å sen dog min kamera. That's the story!

Last day

Sista dagen som tonåring, imorgon fyller jag 20. Ni hittar mig på Systembolaget på Götgatan imorn runt 11:00 innan jobbet! IIIIIIH!!! Tror jag är mer exalterad än någon annan som fyllt 20 någonsin!

Onsdag

Ännu en fin dag med värme och sol! Blev en cider på Snaps efter skolan med Linda å Jana innan Jana åkte hem. Lyckades handla en tröja till föreställningen nästa vecka i alla fall, nu är nästan allt klart.
Är förkyld som bara den, får inte bli värre för nästa vecka är det fullt upp!




Nu finns ingen återvändo!

Nu finns ingen återvändo!


Grillning

Vilket underbart väder det var igår på min lediga dag! Helt fantastiskt. Satt på balkongen och njöt som bara den.
Blev grillning på kvällen i Vasaparken med Stina, Emelie, Linda och Jana, som är på besök här :)





Måndag




Converse


Lördagen

Blev en spontan fylla igår, började med en myskväll där vi fyllde magarna med onyttigheter här hemma i Bagis med Nathalie, Sophia, Richard å Sanna, å ja å Stina förstås.
Sen åkte vi in till stan å träffade upp Sophias kille och hans kompisar, det slutade i alla fall med att jag shotade Absolut raspberry på ett tak i Gamla stan. Lyckat ;)












Jag å stina sitter å är full å äter snacks...

Jag å stina sitter å är full å äter snacks som finns kvar i lägenheten. Hoppas morgondagen på jobbet blir lika lugn som idag! Btw sjukt bra kväll!


.

Det blev lite solsken i alla fall idag. Stina å jag åkte in till stan, gick å köpte hårfärg och var in å leta kläder till föreställningen på Myrorna, jag hittade en jättesnygg skinnjacka för 325 spänn, sen vandra vi runt en sväng på stan å sen åkte vi å satte oss på Snaps å drack en varsinn cider i solen. Riktigt härligt! Blev en mjukglass innan vi begav oss hemåt också!
Nu väntar vi på att Linda ska dyka upp här i Bagis.




Fredag

Jag vet dålig uppdatering^^ Men nu är jag här!
Vakna skit tidigt imorse, trots att jag är helt ledig idag å borde sova till typ middagen, men icke. Å fint väder är det inte heller. Väntar på att min kära sambo a.k.a sjusovaren ska kliva upp så vi ska umgås på min lediga dag, åka in en sväng till stan kanske?!
Ikväll kommer Linda å färgar mitt hår! Tror inte ni förstår hur illa det ser ut alltså, världens utväxt! Men det fixar Linda!

.

Det är inte helt utan att känna mig lite fånig jag sitter här i en stor tröja, knästrumpor, utan byxor endast ett par gamla urblekta snobbentrosor och dricker kaffe ur min nya blommiga termosmugg, trots att jag har gott om riktiga kaffekoppar i köket..
Men jag gillar det ändå ;)

Måndag

Nu är det bara två skolveckor kvar och sen är det en vecka med föreställningar, sen är det här klart! Jag får mig ett intyg i handen och lämnar Ackis bakom mig.
Känns bra.

Idag åt jag å sambon min lunchbuffé på favorit kinarestaurangen på Sveavägen, hemskt gott. Sen Blev det en liten snabbis på stan, införskaffade mig en blommig kavaj från Beyond retro, undeez (små grejer man sätter på fötterna så man snurrar lättare) från Dance och gym shop och en blommig termosmugg från Åhlens. Kuuul!



Har lagat lite matlådor, städat lite och även pratat med älskade lillasyster som jag inte hört något av på väääldigt länge, det var välbehövligt!


Måste ses!



Helt sinnessjuk snubbe alltså! Både rör sig och gör ljuden själv, kolla på hela klippet, helt sjukt.

Bara en liten påminnelse.



Idag är det TVÅ veckor exakt tills jag träder in på Systembolaget och kan sluta bli äldre, för jag skulle vilja säga att 20 låter som en ålder att vara kvar i!

Som en säck potatis! Vill sova sova säng s...

Som en säck potatis! Vill sova sova säng säng säng!


Onsdag

När man kommer in i våran lägenhet här på Rusthållarvägen avslöjar doften vad jag har haft för mig under min jobbfria dag. Nagellacksborttagning, vitlök å nytvättade kläder, japp that's my day!
Ligger krabbpinnar i kylen som väntar på att bli uppätna framför Greys anatomy ikväll, gööött!

Dagens irritation är åtminstonde välförtjänt av den ofungerande torktumlaren i vår tvättstuga som inte gör det den är ämnad för; det vill säga TORKA KLÄDERNA! La in en typ halv maskin i tumlaren å lät det ligga i närmare två timmar på det varmaste, torraste, bästa programmet, men det ända som händer är att kläderna blir heta å producerar ånga.
Så jag får hänga allt på tork ute på balkongen. Så torktiden på mina kläder är ca 4-5 timmar! INTE OKEJ!




.

Skönt att vara ledig från jobbet idag, behövdes verkligen, däckade på soffan efter lunch, vaknade fem å gjorde middag. Så jag har dansat sovit å ätit idag, that's it! Och nu ligger mina krabbpinnar på tining så det blir min kvällsfika framför tvn ikväll.
Mycket mer har jag inte att skriva faktiskt.


Måndag

Ny vecka och ännu närmare ett avslut på det här skolåret, tre skolveckor plus en föreställningsvecka kvar.
Micka kom igår kväll och nu har hon åkt iväg, efter tio idag så går hennes plan till Irland, känns rätt sjukt, Irland liksom, jag tyckte det var stort med Sthlm. Men jag ser fram emot att få hälsa på där i sommar eller så!

Börjar med jazz nu på morgonen sen street, sen e jag ledig efter helgens jobb.
Kanske blir en klass med Dan Gill ikväll, om jag pallrar mig iväg.

Valborg















RSS 2.0