Torsdag

Har varit och ätit middag med Stina å Nathalie på Thaiköket. Suuuupergott var det!



Dee Caspary



Fattar ni hur häftigt det vore att gå på de här workshopen?!

Gick inte att lägga i klippet på bloggen men det här är en av danserna som Dee gjorde i årets SYTYCD

Kvällsprat

Har varit och dansat, lite jazz, wacking å house! Grymt trött, har jobbat morgon flera dagar också så lite sliten känner jag mig. Sen är jag å Stina experter på att sitta å dricka te å prata om våra meningslösa, olösbara, påhittade problem och funderingar på kvällarna. Det är ju hemskt trevligt även om vi sällan kommer fram till något vettigt, men ack vilken befrielse det är att bara vräka ur sig allt!
Så det har ite blivit så mycket söm de senaste dagarna men sova ka man göra när man blir gammal, och trots att till och med jag börjat få lite åldersnoja så väntar jag lite med att sova ändå ;)

BTW. Märker ni att bokstaven N försvinner numera i mina blogginlägg? För nu är det nämligen N och inte B som fuckar sig!!


.

Gårdagen bestod av jobb, sen kom Anton å hälsa på, han hade frikväll från lumpen, så vi drack lite vin å hade det allmänt trevligt :) Kul att ses, it's been a while!
Idag har jag jobbat å nu sitter jag å Stina å väntar på Carro som ska komma och baka brownie :D:D Carro är världsbäst på att baka brownie!

Yoga

Första gången på Yoga, aldrig provat det förut men det var skönt, jobbigt och flummigt. Skulle lätt träna det här på morgnarna för att komma igång, positivt överraskad, när man ser yoga på typ tv å bilder så ser det sjukt lätt ut men det är jobbigare än man tror, men å andra sidan är det väldigt skönt också, uppfriskande på något vis:)
Fyra av Fem toasters helt klart!


Aooouch

Träningsvärk OCH mensvärk, ingen rolig kombination precis. I alla fall var dansen igår sjukt kul, körde koreografi en timme på jazzen, gav typ allt, va så himla roligt. Se var det Wacking och sen House, Malin som är lärare i de båda sistnämnda är så sjukt bra, både pedagogiskt och dansmässigt, love it!
Nu blir det jobb reste av dagen men imorn är jag ledig, då blir det chilldag med Linda. Ska på yoga och avslappning vid 12:00 å sen blir det Greys Anatomy å vin! Sounds like a date!

Muffinsfabriken




Blev en mysfika på Muffinsfabriken på Söder med Linda, Emelie å Stina idag. Va så länge se vi gjorde nåt alla fyra så de va sjukt kul att träffas! Nu har jag ätit middag och om en halvtimme åker jag in till Medis för att dansa på Danscenter, Commercial, Jazz å Wacking står på schemat idag.

Skämmes ta me fan!

Ja men tack då Sverige, tycker i att ni gjort något bra nu?! Valet igår slutade ju minst sagt i KATASTROF! Jag hoppas att de som röstade på SD och de som inte röstade alls känner en stor klump i magen och vet att det är er Svenska folket är arga på idag, att ni fattar att det inte är humant att ett parti som SD ska ha minsta lilla inflytande över vår politik i Sverige, visst ska alla ha rätt med en åsikt men vart går gränsen?!
Ja då blev det en blå regering där SD också har ett finger i spelet, kan det bli sämre?! Om ett par år har vi samma politik som USA har haft alla år innan fina Obama satte stopp för det. Vem blir vår Obama?!
Nä jag mår lite illa är jag tänker på det här!

Kakmonster

Har upptäckt en sak när jag i veckan jobbat ett par dagar nere i Kallskänkan på jobbet under lunchen. När man handlar mat hos oss under lunchtiderna 10.30 - 14.30 så ingår, kaffe, bröd, sallad och en liten kaka till maten. 
  Något jag märkt är att kunderna blir som galna om kakorna ser ut att vara slut, om det finns få kvar eller om man inte ställt fram några, jag menar EXTREEEEMT tokiga! Slår vad om att dom skulle kunna strunta i kaffe, bröd och sallad bara dom får den där åtråvärda lilla kakan, och nu överdriver jag inte, utan det är inte bara någon enstaka kund som beter sig på det här sättet, utan snarare 90% av de som kommer och äter lunch på Gunnarsons.  
  Jag blir lite full i skratt när jag ser deras nästan tårfyllda, ängsliga blickar leta över disken efter den lilla lunchkakan.
 Själv brukar jag oftast vara så mätt efter att jag ätit lunch ute att jag helst bara dricker en kopp kaffe, det däremot skulle jag själv nog kunna få spader över om man inte fick efter en måltid på något trevligt lunchplace, men kakan; shit the same!

Fredag/Lördag

Gårdagen var mys! Efter jobet kom Carro, Nathalie, Sophia, Richard, Linn å Ida å gjorde sambosarna i Bagis lite sällskap! Hemskt trevligt :D


Idag har det varit jobb hela dagen. Kom precis hem och har inhandlat tredje säsongen av Greys anatomy :D:D Så när Stina kommer hem ska vi kolla film!!!


Middag!


en bild säger mer än tusen ord.


Big day



Nu har jag bidragit till samhället och lämnat min röst i valet! Känns stort, eller nja, kanske inte riktigt, men när man tänker på det så är det ganska stort, eller hur?! Första gången i mitt liv som jag röstar! Känner mig nöjd i alla fall!

Dagens outfit



Införskaffade mig denna lilla bok idag, som jag kollat på ett tag. Ska bli kul att läsa :D


Lilla fågel blå

Nu har fågelungen flytt boet.. Med andra ord har Carro lämnat kollektivet i Bagis.
  Jag å Stina har varit å ätit middag hemma i hennes nya lägenhet i Kärrtorp, den är jättefin, verkligen perfekt! Känns lite tråkigt att ho inte bor här längre, har ju varit rätt trevligt att vara vår lilla trio här :) Men som tur är bor vi en tunnelbanehållplats ifrån varann bara, så det är bra!


Hundens och kattens dagbok!

Alltså ni måste lyssna på det här, jag döööör av skratt! Klockers!


Thaithaithai



Syftar inte på "den lilla koreanen" på bilden utan maten ;) haha näråååå!
Carro å jag har ätit massa thaimat å väntar på Ella å Stina. Alias å Vin!!!

Torsdag

Oj märkte precis att jag inte har bloggat något i veckan typ. Så vad har hänt?! Jobbat en hel del å dansat, i tisdags var det commercial, jazz å wacking å igår var det jazz, wacking å house, sjukt kul, men kroppen känns lite sliten, ikväll blir det street en klass, sen soffan och Idol :) jihoo! Helgen blir nog en slapparhelg, Ella kommer nog förbi imorn efter jobbet å dricker lite vin å på lördag planerar jag att inte göra någonting å på söndag jobbar jag. Ja så rolig uppdatering var det kanske inte men det är tanken som räknas ;)

Fantadom!

Jag förstår nu varför folk blir arga nere i tvättstugan på sina medmänniskor, mitt å Stinas lås är trasigt och därför sätter vi upp en liten lapp på den tid vi vill boka i tvättstugan där vi snällt förklarar vilka vi är å vilket datum och tid vi vill boka och att detta är p.g.a att vi har trasigt lås. Vad tror ni folk gör?! Jo RIVER NER vår lapp å sätter fast sitt jävla lås där, å det är inte bara en eller två gånger, nejnej!
Sjuuukt irriterad! Så vad ska jag dansa i för kläder ikväll då?!


Lördagen

Gårdagen blev spontan men trevlig, thaimat med några från jobbet hos Maria, vin, Stockholmsspelet (som jag sög på) och sedan Fashing :) Lyckad kväll!



Står vid en automat nere i tunnelbanan, är...

Står vid en automat nere i tunnelbanan, är sjukt sugen på en cola, blir extremt frustrerad när smsbetalningen inte fungerar å de fattas EN krona i plånboken!


Grattis till lillasyster som fyllde 19 år ...

Grattis till lillasyster som fyllde 19 år idag !


Make up store på Berns

Kom precis hem från Make up stores skönhetsvisning på Berns, sjuuukt häftigt, riktigt snygga sminkningar, kläderna va också grymma men lite hafsigt gjorda å vilken goodiebag! Sen hade dom butik nere i källaren också med sjukt billiga produkter, folk var HYSTERISKA!









Svettigt

Hur underbart är det inte att dansa?! Nu har kvällskurserna dragit igång på Danscenter och det är fantastiskt! Igår lev det Commercial, jazz å wacking, ikväll blev det jazz, wacking å house, å imorn blir det nog street på lunchkurserna :) Weeey jag är verkligen taggad på den här terminen nu :D:D

Nu... SYTYCD FINAL!!!!
(jag vet vem som vinner as usual)

RSS 2.0