Att stryka saker från "att göra"-listan

Idag har varit en väldigt givande dag, jag, Julia, Linda och Cecilia har hunnit med en massa till projektarbetet:

- Köpt kläder till Lindas roll som Psykolog
- Köpt tröjor till Fix you-dansen
- Satt upp affischer på stan
- Gjort om "våldtäckts"-dansen så att jag kan fixa den med mitt ben
- Löst problemet med Julias kläder till solot, svaret är kardborreband! Mycket enkelt och bra!
- Julia har pratat med ljud- och - ljusteknikerna på Storsjöteatern och allt är grett!

Jag har även hunnit fixa tyg till kläderna på vårshowen, köpt vita hotpants, en foundation.. OCH.. hittat barbecuechips!!! Videoteket har allt!! Tack till de underbara sortimentet av chips, det gjorde min kväll, for real! Sen när vi va på kupan och skulle hitta "psykologkläder" så hittade jag ett par skor för 40 kr, söta, kommer kanske inte ha något tillfälle att använda dem men 40 kr gör inte så mycket, Julia fyndade även hon, en jeansskjorta för 25 kr. En bra dag helt enkelt, doktor House ikväll på fyran och en påse barbecuechips, kan det bli bättre?! Nja det är tveksamt!

Tack för mig
  / A-K

Måndag

Ännu en måndag överstökad. Har påbörjat att sy klänningarna till Projektarbetet, hunnit med ett failat matteprov på tre sidor som resulterade i tre svar och en hel massa teckningar på baksidan av provet, ett dansprov i Dansoch gestaltning C, mindre roligt. Nä men det är över i alla fall. Några saker att stryka från att göra-listan.

Har även hunnit med några danslektioner på studion och även vikarierat för Ragnas hiphop-grupp. Å mina småttingar var så duktiga idag, och Clara i gruppen kom fram till mig och ba: "Du Anna-Karin, idag har tiden gått vääldigt fort!" Åhh så gulligt! Jag tror att dom gillar mig ändå trots att jag stressar och blir irriterad, jag är ju faktiskt rätt trevlig när jag sätter den sidan till också om jag får säga det själv! Dessutom frågade Camilla om inte gruppen kunde vara med på showen på Gamla teatern också den 29 april :) Det fixar dom!

Hörrni en vecka till "En av oss" på storsjöteatern! den 7 april intar vi teatern och hoppas på mycket publik. Biljetter är släppta och finns att köpa på BikBok! 50 kr Ungdom upp till 20, 100 kr vuxen!

Tack för mig
/ A-K

Friluftsmänniskor

Något jag aldrig kommer bli, aldrig varit och inget jag saknar så är det frilufts-människor. Men jag måste få berätta att det syns så väl när dessa visomgillarattluffsaruntiskogenochbliblötomfötterna-människorna kommer in på statoil.
 
  För det första
kommer dom i par, en tjej och en kille de har givetvis samma frisyr; hår som går till öronen, platt och gärna, för det mesta ett sånt där pannband/hårband som alla sydde på slöjden i sexan. 

  För det andra
är de klädda i typ Lundhagskläder i slittåligt material och färger som grön/beige/brun/rött. Sen har dom också vilket är ett måste dessa hemska byxor som är sådär "lappade" förstärkt tyg i rumpan och knäna, ni vet vilka jag menar, jag tänker på en gammal pojkväns pappa när jag ser dem. Sen får vi inte glömma kängorna, inte punkarkängor utan sådana av något förstklassigt märke och de är så klart gjorda för både blöta höstar som kalla vintrar.
 
  För det tredje
så köper de alltid dextrosol, någon nyttig chokladkaka(!) och bananer och köper de korv är det givet att det är grovt bröd till korven. MEN.. och detta är ett stort men, kommer friluftsmannen in utan friluftskvinnan så tvekar han när man frågar om han vill ha grovt eller vitt bröd och svarar tillslut lite tyst ; v-i-t-t bröd tack! Men detta är så klart bara när de kommer in på statoil UTAN sin pressande friluftspartner till fru annars svarar de såklart GROVT!

  För det fjärde så kommer ju även bybor som tillhör kategorin friluftsmänniskor in på våran lilla mack, men även en södag kväll i full friluftsklädsel och självklart går dem dit, ingen bil där heller, kanske har de även med sin fågelhund eller lilla tax eller något dylikt som kan vara bra vid jakt och sådant.

Sen har vi ju kategorin tvärtom friluftsmänniskor dvs. min pappa. Bosatt 500 m från macken men tar bilen varje gång. han tr vitt bröd och gärna räksallad på korven och några förstärkta byxor har han inte om man inte räknar arbetsbyxorna. och den dagen han sätter på sig ett hårband/pannband det är den dagen jag konverterar till friluftsmänniska!

Tack för mig
  / A-K


Bildskärmsbjässen

Pappa har köpt en ny skärm till datorn, jag tror inte att det är meningen att man ska sitta så här nära den för mitt huvud dunkar som bara den. Varför funkade inte våran gamla skärm, den va ju inte så gammal, den var platt och lagom stor. Nä men köp en ny som man måste sitta minst 4 meter ifrån för att undvika kronisk migrän^^
  Inom en månad har farfar också införskaffat en likadan fast större, det är givet! De ska som klankas ner på varann för att de har köpt onödiga saker men sen måste man vara värst. Dock skulle jag hellre kunna förstå att farfar med dålig syn kan behöva en större skärm till sina mongisinställningar på datorn som gör att texten är större, men vad jag vet så har pappa linser och inga större problem med synen än mig. Men vi får se vad som händer vi kanske alla drabbas av överansträngda ögon inom ett par veckor efter att ha suttit framför den här breda miniatyr platt-tvn så då kanske den komemr till användning ändå.
  Nä nu orkar jag inte sitta här.
 
Tack för mig
  / A-K


Laila, Laila, Laila

Alltså jag är mållös! Lailas framträdande med sitt sista nummer tillsammans med Tobias var så enormt bra. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att det hade lätt slagit flera nummer som varit med i "So you think you can dance". Helt makalöst!! Men än en gång så var det svenska folket som bestämmer och jag bugar för Magnus Samuelsson som även han förtjänat glasskon (trots att jag hellre, mycket hellre sett Laila vinna). Men vilket fall som helst så måste man ju säga att mannen gjort det bra med sin enorma kroppshydda. Och som jag sagt förut; tv-tittarna bestämmer redan första programmet vem deras favorit är.

Men jag måste bara säga att Laila Bagge gjorde showdansnummret såååååååå bra! Det var så jag fick tårar i ögonen och det är inte ofta.
(http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.914777)

Tack för mig
  / A-K

.



Jag ska bli som jag varit, nu får benet ge sig!



Tack för mig
  / A-K

Torsdagkväll

Nu är det strax läggdags. Har dansat hela dagen känns det som, efter Svenska-lektionen så slutade vi och for ner och höll på med projektarbetsdanserna på Dawes fram till tre då resten av dansarna kom och vi lärde ut lite nytt, sen raka vägen till Wendlas. skulle va med på Petras lektioner för att lära mig danserna för att jag ska hålla i hennes torsdagslektioner nu när hon far bort innan vårshowen. Sen blev det mina 16 plusare :) som tydligen ska vara med på nybörjarshowen på gamla teatern den 29 April, kul att jag fik reda på det så här två lektioner innan. Så nästa gång blir det hårdträning.
  Måste säga att dom har verkligen utvecklats sen första lektionen, dom vågar ta mer plats nu, det är bra! Jag gillar att ha dom lektionerna, riktigt kul!

Men vet ni vad detta betyder? Att jag måste sätta placeringar på dem! Det går inte dom är ju rätt jämna och jag vill inte att någon ska vara missnöjd. Tänk om det skulle gå att bara låta dom ställa sig där dom vill stå och det skulle funka, vilket underbart sätt att sätta placeringar det vore. Nä men Ella får fixa den här gruppen också!
  Men inte nog med dem så måste jag sätta placeringar på Petras nybörjare till showen också för dom ska också vara med, fast det känns inte lika tungt men det är nog för att jag inte änner dom som mina egna grupper.

Jaja dags att sova, det är en dag imorgon också!

Tack för mig
  / A-K

God morgon

En fråga; Vad hände med våren som var här förra veckan? Glömde den bort att den skulle stanna mer än en vecka?
-20C när jag vaknat på morgonen den här veckan, är det okej det? Nä justja!

Idag blir det träna, träna, träna på danserna till PA. En vecka och fem dagar till föreställningen, köp biljetter på BikBok i Östersund, kommer förhoppningsvis bli awesome! Ska även kolla på tyg idag, kan bli kul.

Mitt ben är som det är, stelt och ont men det går i alla fall att dansa mindre ansträngande danser på det, jag håller tummarna.

Tack för mig
  / A-K


Barbecuechipsen vart är ni?

Vart har Estrellas Barbecue chips tagit vägen? Dom finns inte att köpa någonstans längre! Alltså jag är seriös när jag säger att de är de godast chipsen som finns! Utan tvekan! Goda, krispiga, kryddiga och helt underbara, om någon vet vart man kan köpa dem i närheten av Östersund eller vi säger någonstans i Jämtland! Säg det till mig och det är omedelbart!



Ack vad jag saknar er! Nu ska jag googla dessa älsklingar!

Tack för mig
  / A-K


Mamma med åldersnoja!

Jag har precis fått leka fotograf till mamma som håller på att skicka in jobbansökningar och behövde då ett foto av sig själv. Nu har hon dock konstaterat hur gammal och rynkig hon ser ut. Alltså vad tror hon?! hon har två barn på snart 18 och 19 år, själv är hon 38 och är nojjig över några små och då menar jag små rynkor kring ögonen. 
 

Alltså hon fyller 40 om två år, kan man räkna med att man ska se ut som 27 hela livet? Ja tydligt de, för hon står och klagar och provar släta ut rynkorna när hon granskar sig noga i spegeln, trodde definitivt inte att min mamma skulle bli så nojig^^ Ojoj!

Tack för mig
  / A-K

Ljusrep

Storsjöteatern och ca en månad kvar till vårshowen. Ljusrep med Emmas grupper. Dansadeinte jazzen men streeten för jag tänkte att det klarar jag ju såklart.. hehe ja bättre har det ju gått, benet ville sig inte riktigt men så kan det gå. Jaja imorn är det ljusrep för mina småttingar och med Ellas grupper, blir en lång dag känns det som. Lite spännande att se hur länge Ella håller humöret uppe ;) Många elever, många danser och många idioter, ja det kanske blir en måndagsångest, vem vet?!

Tack för mig
  / A-K

Söndag

Söndagar är bara bra när det är jobbhelg för då vet man att man gjort sitt och att det blir löning även den här månaden.
Kollar på "Wipe out" på 5:an, Rätt bra faktiskt, har missat det de senaste söndagarna men detta får bli en vana :)
Imorn är det ljussättning på storsjöteatern inför Vårshowen, får se om jag kan dansa eller om jag måste kolla på bara. Mina knän och ben är ju inte så lite möra nu precis efter jobbet :/

Tack för mig
  / A-K

Lyckan är gjord

Veronica Maggio till Yran! Men YES! Ojojoj vad jag ska boka in det!
Visste folk det här? Är jag efter?! Varför har ingen sagt något?!


Jag som inte äns hade tänkt gå på Yran men nu är det helt klart att jag MÅSTE!! Bara MÅSTE!

17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går.. lalala

Tack för mig
  / A-K


Robinson

Hörrni, Robinson har ju startat på tv 4 nu. Såg första avsnittet idag, å ja gillare! Kommer ihåg hur hela familjen alltid kolla på det när vi va mindre å hade alltid läsk och chips framme, asmysigt.
Det är faktiskt ett bra program men jag tyckte media har överdrivit lite när de har berättat om det för ojojoj så hemskt det skulle vara och tufft å allt vare va. Men jag tyckte de va som gamla goda Expedition Robinson ja.
  Ett extra plus var ju att han Michel åkte ut vilket jag totalt höll med om! Dock försvann ju den ljuva romantiken i programmet men så kan det gå, kärleken övervinner inte allt.

Tack för mig
  / A-K


Lördag

Lördag betydde jobb, 10-18. Var väääldigt lugnt idag, fick rätt mycket gjort känns det som.
Nu skulle jag behöva sätta mig och öppna min hittills oöppnade mattebok, prov på måndag. Vet inte vad som hände med mitt mattehuvud, jag är bra på matte, riktigt bra faktiskt, men matte C funkar inte, trots att det är ekvationer och sånt som är min grej liksom.
  Tror det beror på våra sepelånga lektioner på måndagar och sedan inga fler på resten av veckan, hade funkat bättre med fler och kortare lektioner, då hade det klickat, nu orkar jag inte. Det är avrättning att gå på matten därför blir det mycket frånvaro och troligen endast ett G i kursen. Det är INTE OKEJ! Jag har förut aldrig fått sämre än ett VG+ på matteprov, nästan alltid MVG och nu går det inte. det är omöjligt och det gör att jag ger upp, det är kört!
  Jag vägrar få dåligt på provet på måndag men jag orkar inte plugga just ikväll!

Tack för mig
  / A-K


Lär mig..

Jag beundrar folk som vet saker.. I allmänhet, allt från de som vet vilka alla är och vet allt om dem till folk som vet hur man kan använda en äggkokare. Folk som har varit med om grejer och vill berätta, människor som alltid vet det senaste om en för mig halvt okänd person. Jag blir imponerad, jag gillar att lyssna på folks historier även om vissa människor kanske överdriver, underdriver eller rent av ljuger.
  Berätta saker som jag inte vet, varför har den där flaggan dom där färgerna, vart kommer hon ifrån och hur ser maten ut i  Afrika.
Jag är nog rätt vetgirig, dvs. jag gillar att få veta saker, jag vill höra folk berätta om folk som gjort något annorlunda. Eller bara berätta vem som satt på samma fik som dig.

Det är nog därför jag gillar folk som kommer in på statoil och berättar små roliga saker medan jag packar i varorna i deras kasse, jag blir glad när jag lär mig något nytt. Blanda i en liten droppe Yes i spolarvätskan och det blir ingen hinna med vatten på rutan när det regnar, det lärde en kund mig en gång för länge sen och jag kommer helt klart följa det rådet när jag skaffar en egen bil.  

Min morbrors fru vet mycket, man kan fråga henne om det mesta. Hon kanske inte är ett proffs på allt men hon vet lite om mycket och vet hur man får reda på mer svar. Hon är helt enkelt allmänbildad, hon är nog också vetgirig som jag.
Min faster och farmor har stenkoll på allt som man kan läsa i Hänt extra, se på nöjesnyheterna eller läsa på aftonbladet.se, farmor är dock duktig på att överdriva grejer men man måste ju säga att hennes skvaller är roligast att lyssna på, lite kryddigare och saftigare, vilken stjärna som dejtar vilken och vilken idolartist som har sagt vad..

Jag gillar det! Lär mig mer!

Tack för mig
  / A-K

Kenny Kenny Kenny.. och Lenny

Den 25 mars händer något stort Kenny Starfighter Begins har biopremiär. Alla har väl som liten följt den fantastiskt roliga serien Kenny Starfighter med Johan Rehborg?!
  Men något som höjer denna premiär till skyarna är att Björn Gustafsson, allas våran sötnos spelar Kennys bror.. håll i hatten: LENNY, frisören med rosa kläder!
Ojojoj vad jag ska se denna film!



Ja det här blir en garanterad succé om jag får bestäma!

Tack för mig
  / A-K

Fredag

Så var det fredag igen som för mig har betytt ett besök hos sjukgymnasten, projektarbete och sedan jobb.
Missade ju Let's dance eller såg Magnus sista dans men nu ska vi se vem som åker ut och vilka som går till final. Det måste bli Laila och Morgan som går till final, annars är ju Svenska folket tokiga!



Tack för mig
  / A-K

Neggar

Har precis konstaterat att jag aldrig nååågonsin kommer bli vig igen, inte äns i närheten. Mitt ben är helt upfuckat och att stretcha ut det är rena rama helvetet.
  Alla fina jazzdanser med benlyft och piruetter på vänstern på vårshowen kan ju ta sig någonstans och det kan ju projektarbetet också! Orkar inte det här, varför kunde det inte ha hänt i höstas eller aldrig någonsin så slapp det bli så här när allt är som det är. Tog dessutom på mig två grupper till i veckan de sista veckorna innan showen. Hur tänkte jag nu? nä just det tänkte inte alls.

Positivt inlägg såhär innan läggdags.
En bra sak är att jag bokat sminkning och håruppsättning för programbalen hos Josse i alla fall. Det blir awesome.

Tack för mig
  / A-K

Torsdag

Jag hörde att vi har rätt softa torsdagar; börjar kvart i elva och har endast en lektion. Inte så man klagar precis ;)

Sen vill jag poängtera att jag gllar verkligen Vakna med the voice på kanal 5. Vet inte riktigt varför men det räcker för att göra mig glad på morgonen. Fem av fem toasts!

Tack för mig
  / A-K

Godnatt

Time for bed, så att säga..

Provar få fram något mer att skriva men det får nog räcka med det lilla.

Tack för mig
  / A-K

.

Tog mig en välbehövd sovmorgon idag. Sängen var mer inbjudande än 07:10 bussen till stan.
  Ska dock in till stan senare för onsdagar betyder dans hela kvällen. Idag ska vi typ sätta ihop Ellas nummer med alla grupper, det blir spännande. Sen ska jag sitta på Emmas lektion och bäva mig över hur efter jag är på dansen och kanske även bestämma mig för att endast va med på Touch it-dansen, trots att jag gillar alla danserna, men det är inte så troligt att jag kommer lära mig dem till showen som det ser ut nu med benet i alla fall.
  Roligare än så blir inte min dag!

Tack för mig
  / A-K

Jag glömde totalt!

Hur har jag kunnat glömma en så viktig detalj att berätta som att jag har fått min studentmössa!? Nu är det nära hörrni ;)
  Alltså det här med studentmössan, vi har ju mösspåtagningsbal den 28 maj, men jag får för mig, kanske är helt ute å cyklar, men brukar inte mössorna vara på tidigare än en och en halv vecka innan studenten.
  Det känns som om det är så men det vore ju konstigt om man använder mössan innan mösspåtagningen, visst det finns ju dom som säkert redan nu har börjat använda sin mössa:/ Att få mössan så här långt i förväg är ju som en teaser bara man har mössan där och man bara längtar!



Tack för mig
  / A-K

Studentklänning?!

Har beställt en klänning idag förresten! Funderar på att ha den på studenten om den ser lika bra ut på mig som på bilden.


Känns väldigt sommrig, måste dock börja jobba på brännan om jag ska våga visa mig i bara ben när de börjar närma sig studenten. Får bli solarium, dock är jag ju inte en av de lyckligt lottade som blir brun lätt så det kanske är dags att börja nu om det ska bli något resultat! Imorn, fårgetecken. Ja vi får se vad som händer.
Har i alla fall beställt klänningen, om det får bli den slutgiltiga studentklänningen eller ej återstår att se.

Tack för mig
  / A-K

Dejten ;)

Tänkte skriva lite, reklampaus nu, annars så har jag dejt med Doktor House just nu. Bara så ni vet ;) Lite popcorn och Trocadero blev kvällens tilltugg.
Dagens fall är klurigt^^ Men House kommer ju så klart med den perfekta lösningen om några minuter, så de e lugnt killen överlever!



Tack för mig
  / A-K


Tisdag

Först och främst ett stort grattis till mamma som fyller 38 idag <3

Dagen har i övrigt bestått av Projektarbete, hade aulan idag för att träna lite påe n scen, visst det är inget emot Storsjöteatern men det är bättre än ingenting! Affisch är på väg och biljetterna klara, kommer säljas på BIKBOK i Östersund :)
För er som missat denna stora händelse är Dans och teaterföreställningen den 7 April och kommer va AWESOME!!

Tack för mig
  / A-K

Måndag

Så var det en ny vecka med nya utmaningar. Stora utmaningen idag blir att vara på studion och inte röra mig alls. Svårt men det ska gå, för jag SKA bli bra i benet till den 7 April.
  Nästa utmaning, fixa födelsedagspresent till mamma som fyller 38 imorn, kan bli svårt, överlåter uppgiften och någon hundring till lillasyster!
  Sen var det ju mattelektionen idag, huvva, det är så otroligt jobbigt med en matte c- lektion på närmare 3 timmar en måndageftermiddag, mitt mål är att vara kvar till halv tre i alla fall och dessutom jobba på lektionen. Matteprov nr 3 is coming up!

Tack för mig
  / A-K

.

Om 50 minuter börjar Beck, jag är laddad ;) Har inte sett den här delen som är ikväll.
Förövrigt har jag gjort lika lite idag som igår. Jag tog mig en promenad från pappa till mamma för att lära mig gå riktigt efter allt haltande. Gick ca 500 m och efter det var mitt ben slut :( Nä inge vidare.
  Hunnit med en dusch. delat en skål chips med pappa å Annika.
Koreograferat?! Nja, i teorin, men vi får se hur det funkar i praktiken imorn.

Tack för mig
  / A-K


Söndag

Söndag betyder alltid tråkdag. ags att planera veckan som kommer. Måste ta tag i småttingarnas koreografi, vet inte hur det ska gå för jag får inte dansa så jag får prova tänka stegen :/ Sen har vi första träningen med alla dansare till projektarbetet imorn. PANIK!

Nä jag gillar inte söndagar, eller jag gillar Beck på tv, men inge mer!

Tack för mig
  / A-K

Lördag

Kan inte påstå att jag haft en speciellt händelserik dag. Har hunnit med två mål mat och lite fika emellanåt, även hunnit med två filmer och lite stretching av benet, letat efter studentklänning på massvis av sidor på internet, men hittar ingen som riktigt faller mig i smaken. Dock vet jag inte riktigt vad för sorts klänning som man ska ha på själva studentdagen; typ en cocktailklänning eller en sommarklänning? Nä jag vet inte, känns tråkigt att köpa en vit H&M klänning som alla kommer ha så jag får spåna vidare.
  Pappa skrattar åt mina problem, han fattar inte hur viktigt det är med det här. De e ju inte varje dag man går på bal eller tar studenten, och nej man kan inte ha samma skor på alla tre tillställningar, så de så!

Tack för mig
  / A-K


Facebook

Hur många gånger per år måste Facebook göra om sin hemsida?! Alltså för sega personer som mig så tar det ju ett tag innan man kommer in i de nya "systemet", hade knappt lärt mig det senaste uppdateringarna innan de bytte nu igen.
  Kanske visar sig vara bra de där med men kan de inte nöja sig med typ en uppdatering varannat år eller så, så hänger sånna som jag med?!

Tack för mig
  / A-K

Äntligen!

Jag har hittat en balklännining som mamma ska få sy! Äntligen, living it! Trots att det är fredag den trettonde så har det gått över förväntan bra :) Sjukgymnasten sa att om jag sköter träning och stretching bra och inte överdriver finns det chanser att jag kan va med på projektarbetet! Så jag håller tummarna! Sen är ju balklänningen största glädjen, satt å kolla på flukta från förra årets baler och hitta en tiopoängare ;) Så till veckan blir det till att köpa tyg men först prova rita ett mönster, men det får mammsen stå för.

Nu blir det Let's dance!

Tack för mig
  / A-K

God morgon!

Idag är det fredag, egentligen skulle jag jobba idag och resten av helgen men p.g.a min lilla olycka får jag inte belasta benet alls nu ett par dagar/veckor(?) framöver, så inget jobb, och vad ska man då göra? Jag kan ju inte direkt gå på krogen och dansa för det får jag inte heller, jag får inte träna, jag får helt enkelt tillbringa min tid tillsammans med kryckorna framför tvn ikväll, kul?!  NÄ. Hade hellre jobbat och tjänat pengar :/ SKIT!
  Jag kommer vara 10 kg tyngre och hundra blåsor (händerna) rikare när det här är klart.

Förresten hur kul är det med kryckor på en skala? Nä just det inte så kul alls, speciellt inte nu när det är isigt ute och piggarna ska ner så fort jag går utanför dörren och sen fällas upp när jag går in igen, och inte att förglömma, att torka av dem när man kommer in, igår på Wendlas höll jag på att dra fina vurpor på väg in, mindre roligt.
  Sen är det ju de där med att få in rytmen när man går, just nu skulle en sköldpadda speeda förbi mina hackiga försök att ta mig framåt. För att inte tala om hur ont händerna gör. Fattar inte att jag alltid önskade att jag skulle få gå på kryckor när jag var liten! Ung och dum är mitt försvar!

Om någon timme ska jag till sjukgymnasten, han skulle tydligen kolla mina knän också. Får se hur det går.

Tack för mig
  / A-K

Ingen rolig dag

Att vara tvungen att sitta och kolla medan andra dansar danser som man själv kan och vill va med på är kanske det jobbigaste som finns. Liksom när det klias på ett sår men man vet att man inte får klia!
Imorn blir det sjukgymnasten och en riktig diagnos, så får vi se hur framtiden blir.
Enda positiva idag var tuppluren mellan 16:00 och 18:00 hos Julia och kinamaten efteråt, Sen är det bara negativitet på schemat.

Tack för mig
  / A-K

.

En muskelbristning i baksida lår! Lät det bra om jag säger Projektarbetesredovisning på Storsjöteatern om mindre än en månad? Om jag har en dansgrupp att göra dans till innan vårshowen, och över fem danser att lära mig själv?
 Nä det lät som om muskelbristningen inte kom i rätt tid precis! F*TTA! Jag är körd, så jävla körd.

Tack för mig
  / A-K

.



Inge bra nu.

Tisdag

Känns som om de va länge sen ja uppdatera nu.
Soft dag på skolan, två lektioner som bestod av filmtittande. Sen stack jag, Stina och Linda ner på Paus och tog oss stans bästa latte, Lisa joinade oss efter en stund också. Vi satt ett par timmar där men sen blev det dags för pendeln hem.
Trevlig dag i allmänhet faktiskt.
På torsdag blir det hemmafest hos Cecilia med hela klassen, hör ni det fina ordet "hemmafest". Det är något som var länge sedan sist. Nu mer är det alltid krogen, åsså tappar man bort de man egentligen ville spendera kvällen med. Hemmafest, det är andra grejer det. Jag är extremt pepp och då menar jag extreeeemt! Hela klassen med sköna människor i en lägenhet med dricka och musik, kan det bli bättre? Ja vi har sovmorgon dagen därpå! YEEES Living it!

Tack för mig
  / A-K

Update

Dagens måsten                                                      

¤ Städa rummet Status: Klart!
¤ Tvätta Status: Snart så
¤ Göra klart fakturorna för sponsringen till PA Status: Klar
¤ Göra klart 10-12 åringarnas dans Status: Inte äns påbörjat
¤ Duscha Status: Tar det som en belöning efter koreograferandet.
¤ Göra biljetter till PA Status: Håller på att skriva ut, så nästan klar!

Känns skönt att ha uträttat lite idag i alla fall!

Tack för mig
  / A-K

Att göra

Dagens måsten

¤ Städa rummet
¤ Tvätta
¤ Göra klart fakturorna för sponsringen till PA
¤ Göra klart 10-12 åringarnas dans
¤ Duscha
¤ Göra biljetter till PA

Dags att sätta igång

Tack för mig
  / A-K

Let's dance

Jag har inte följt Let's dance så mycket den här säsongen, kollat någon gång sådär, läst i aftonbladet osv. Kollade dock igrå; filmtema stod det på schemat. De va fem par kvar, vissa bättre än andra.
  så läste jag idag en artikel om gårdagens program på aftonbladets hemsida.
Niclas Wahlgren åkte ut trots att Elisabeth Höglund spåddes sin sista vecka av juryn. Nu är alltså juryn irriterad för att hon fått "sympatröster" av folket så hon klarade sig till nästa vecka.
  Men Snälla ni?! Det är väl klart att svenska folket inte kollar på det som Tony Irving kollar på, hur många proffsdansare sitter och röstar på blodigt allvar framför tvn en fredagskväll?! Svenska folket väljer sin favorit redan innan de sätt dme dnsa, kanske en idol, kanske en snygg klänning, kanske ett perfekt leende gör att de röstar på Elisabeth, inte fan kollar de på hennes topline eller hennes fotarbete, skulle det här vara ett tävlingsprogram som endast gick ut på bäst vinner så skulle ju bara juryn få rösta, inte massa familjer runt om i vårt avlånga land som bara vill ha en trevlig fredagskväll. 
  Samma sak gäller i alla program som folket får rösta, inte fan vinner bästa låten i Melodifestivalen! Vi har redan bestämt vem vi ska rösta på innan vi slagit på tvn och hört låten. Vi vet vem vi håller på. Samtidigt om svenska folket skulle rösta som juryn i Let's dance så skulle ju ingen sitta kvar tills programmet är över. Då vet vi ju redan vem som åker ut innan tittarrösterna har räknats. 
 Ska det vara så extremt allvarligt så välj ut en jury som är experter då och låt dem bestämma vinnaren, nä då skulle inte folk kolla på programmen! That's it!

Läs artikeln: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4585917.ab

Tack för mig
  / A-K

Back on track

Hemma igen, kom med flyget vid 11 imorse. EMD satt i sätena snett bakom mig och mamma, bruden bakom oss var i extas hela resan ^^ Men kommer inte på förrän vid landningen att hon vill ha autografen vilket stoppar alla när vi ska ut för att hon blockade utgången. Smart tjej. Herre gud, EMD?! Kan inte erinra mig om vad de sjunger för något äns.

Förövrigt har Stockholmsresan varit toppen. I torsdags när vi kom ner så checka vi in på hotellet, sen drog ner och shoppade, vi bodde asbra, alldeles vid plattan så det var bara några steg ifrån drottninggatan och shoppingen.
  Jag och mamma letade oss med hjälp av karta till orionteatern på kvällen för att kolla på Bounce. Och jag säger bara det: GRYMT. Extreeeemt bra uppbyggnad av scenerna och ljus och alla andra specialeffekter. Tyvärr va Ambra inte med, men Daniel från SYTYCD och Jonna; Ambras assistent på summercampet, var inhoppare. snacka om att de verkligen är lika bra som Bounce själva.
  Stöööört bra föreställning måste jag säga!

På fredagen så träffade vi Pernilla som följde med och shoppade lite till. Jag köpte en grön "siden"-klänning som jag ska ha på mösspåtagningsbalen, skönt att ha det avklarat ;)
  Åt mongolisk buffé på Djingis khan (tror det stavas så?!), riktigt gott va det och efterrättsbuffén är ju kanske det bästa!

Visst har dagarna i huvudstaden varit bra men det är ju skönt att vara hemma igen, det tycker i alla fall plånboken :/

Tack för mig
  / A-K


Farbror doktor

Så var läkarbesöket avklarat. Gjorde EKG och kolla blodtryck och så klart massa frågor. Såg bra ut idag :) Ska få remiss till stans sjukhus för att göra "arbetsprov" dvs. cykla samtidigt som de kollar EKG. Jaja, tanken på att sitta framför en doktor utan tröja och bh, med massa sladdar och samtidigt cykla, nä men sexigare scenario får man leta efter.. hmm..

Hade förövrigt en extremt snygg doktor idag, han kan inte ha varit speciellt gammal, säkert nyutbildad, tror aldrig jag stött på en snygg ung doktor förut.

Nu har jag slängt in en tvätt i maskinen och ätit två päronsplitt.

Tack för mig
  / A-K

Onsdag

Sitter och väntar på att mamma ska skjutsa mig till doktorn. Jag är lite nervös, känns inge kul. Jag och doktorer går inte ihop, förutom House då, varför söker inte han jobb här i stan eller på Krokoms hälsocentral? Ja man kan ju fråga sig.

Skriver sen om hur det gått.

Tack för mig
  / A-K

Tisdag

Har idag avklarat min sportiga del av lovet, vilket innebar brädåkning! Tog mig ner för lite brantare backar än vanligt. Drog ävven snyggaste bromsningen/rumpåkningen och snöduschen i slutet av Hovde. Mycket bra gjort om jag får säga det själv. Afterski i Högis med Patriks combo, vilka entertainers ;)
Har varit en bra dag helt enkelt.

Gjorde förövrigt klart "våldtäckts-dansen" till projektarbetet med Julia igår kväll. CHECK! Bra där, bara resten av föreställningen kvar nu ^^ Känns bra att ha det avklarat.

Imorn blir det farbror doktorn, tvätta kläder och packa inför Stockholm!

Ikväll blir det en träff med Doktor House på kanal fyra, det betyder full koncentration framför tvn med mysbelysning och en kopp te, it sounds like a plan!

Tack för mig
  / A-K


Kronprinsessan och bondlurken

Okej, okej. Så Våran kronprinsessa Victoria ska gifta sig med Daniel. Jag har verkligen inte blivit äns intresserad av att läsa något om dem, men ingen har väl kunnat gå miste om denna "nyhet". En fråga: Visste vi inte att det skulle någon dag?
  Nä men det är ju tydligen så viktigt att vi sänder extra på tv, de får till och med egna tidningar, endast skrivna om deras nu kommande bröllop. Visst fine, hon blir liksom gift, men hur länge har vi inte väntat på det? Ska jag vara helt ärlig trodde jag typ redan att de var förlovade, men tydligen inte då.
  Visst det är våran prinsessa liksom men big deal?! Kanske har missat något eftersom att jag inte tycker detta är viktigare än än något annat skvaller?! Är datum satt för bröllopet? Kanske måste läsa lite, vilken skam, jag har ingen koll (!) Äh det finns viktigare saker.

Tack för mig
  / A-K

Sportlov

Vi har ju sportlov nu. Ingen skola imorn, det känns ju inte helt fel. Bara så ni vet alltså ;)
 Inte för att jag ska vara speciellt sportig under lovet men det blir i alla fall en dag på brädan, sen är nog min sportiga bit av lovet klar!
Kanske dansa imorn inför projektarbetet, onsdag har jag tid hos doktorn för att kolla de där med hjärtat och sen på torsdag far jag till huvudstaden och kollar på Bounce. Kommer hem på lördag.
 Ikväll blir det Beck tror jag, kanske en chipspåse?! Eller?

Tack för mig
  / A-K

Gökboet

Vi kör lite bilder i det här inlägget tycker jag!
     
    


Tack för mig
   / A-K


Hörrni

Hörrni det är den första mars nu..

..En månad och sju dagar till Projektarbetet på Storsjöteatern (En av oss 7/4)
..Fem dagar tills Bounce, Caution
..Tre månader och fem dagar tills vi står på flaket! Yeey!
..Två månader och 20 dagar till programbalen på Gamla teatern
..50 dagar till Wendlas vårshow

Tack  för mig
  / A-K

RSS 2.0