Femte dagen..

..utan snus! Jag känner mig riktigt stolt att jag nästan klarat veckan ut.
Körde med Onico första två dagarna, men det är egentligen ingen mening, inte om man vill spara pengar i alla fall för de kostar lika mycket som vanlig snus. Så just nu använder jag papper som snus. Det är det där att ha någonting under läppen som är svårast måste jag säga det och att jag blir rätt lättirriterad utan nikotinet, men det börjar gå över.
  Jag ska klara det. Men jag måste säga att det känns lite weird att inte ha snusdosan i högsta hugg hela tiden.

Torsdag

Ska snart dra ner på jobbet. Sitter och laddar upp bilder på fuji direkt, tänkte framkalla lite från studenten och så. Det vore ju på tiden :) Det är lite kul att kolla igenom alla gamla bilder, känns lite konstigt att allt är över nu.

Kanske blir en liten update efter jobbet med bilder på det jag handla i S-vall. Ni måste bara se mina assnygga adidas sneakers :D Love 'em

Stråket

Gårdagen blev utgång. Förfest hos Julia med henne och Fanny. Trevligt i Foodtältet och goda men dyra popcorn på kvällskvisten! Lyckad kväll men mindre lyckad morgon idag. Uvva, har aldrig spytt så mycket dagen efter någon gång och det är först nu vid niotiden på kvällen som jag börjar känna mig mer som en människa än en zombie. Och att vara utan snus gör inte det hela bättre precis.









sundsvall

Blev som sagt en tripp till S-vall. Jag handlade massa grejer på IKEA till flytten, lite tallrikar och muggar, en spegel en kaffekanna och lite bunkar. Sen shoppade jag så klart också inne på Birsta City. Kommer bilder senare. et belv ett leopardlinne och en stickad vit tröja från Gina Tricot, en väska från Bianco, ett par klackskor från Eurosko och ett par Adidas sneakers. Även lite underkläder från H&M.
Innan vi for.

Lillasyster

Min mat

Andra dagen utan snus, endast nicofree. Men ska sluta med det med, känns som onödiga pengar om jag inte får riktigt snus.


Måndag

Mina knän värker, vill inte att det ska bli så här igen. inte nu tills skolan börjar. Orkar inte ha ont varje dag, orkar inte pressa mig själv när det bara värker. Aaaaaaaaaaaaah jag hoppas att dte bara är tillfälligt!

Imorn blire Sundsvall med syster, shoppa lite till sthlm och sen blir nog stråket och reunion typ^^


.

Idag är det söndag. Söndagar är tråkiga dagar, som känns meningslösa, vare sig man jobbar eller är ledig.

Sitter och kollar på balettakademiens hemsida. Alltså fatta va mycket olika kurser dom har kvällstid! Jag hoppas jag kommer ha ett fast schema när jag får jobb så jag kan dansa en massa på kvällarna också. Men nåt som känns svårt är att veta vilken nivå man ligger på egentligen. Som fem terminers erfarenhet, ja visst har jag det men det är på Wendlas, nivån på BA kanske är lite högre. 
 
Men då har jag hittat något bra, mellan den 16 och 18 Augusti så har dom provapå kurser gratis och då kan man ju prova de olika nivåerna och stilarna så ser man vart man ligger liksom. Det känns awesome, ska dansa lite feminine vibe, commercial hiphop, och hype. Ja så kanske man ska prova på lite popping också eftersom att det ändå kommer ingå i min kursplan på Streetlinjen. Huvva, kan ni se mig poppa?! Breaka?! höhö, jag blir så nervös när jag tänker på det.


Små snabba tips till smidigare köp

Okej?! Måste man slå på knappsatsen till kortdragaren så hårt, som om man skulle vilja döda den? Det går inte bättre, jag lovar.
En annan sak, när jag nu sitter och skriver om kortdragarna. Slå inte koden förän det står att du ska slå den. Du vinner ingen tid, hellre tvärtom när du råkar trycka klar precis när du egentligen ska börja slå koden och sen sjabblar till det, drar kortet igen, blir irriterad, satan vilken tid det har tagit nu. Hade du bara väntat två sekunder med att slå koden hade du redan varit klar med ditt köp!

Ja men det var väl det, eller nä, jag hitta en fem hundring ute på backen idag när jag gick ut med Bosse. Happyhappy!

Dagens..

..Klädsel: Jeanstights och en på tok för stor hoodtröja
..Frisyr: Knut
..Låt: Har inte lyssnat något på musik idag.
..Vill ha: Lunch
..Tråkigaste: Ensam hemma och inget att göra mer än att jobba senare
..Roligaste: Repriserna av SYTYCD
..Rädsla: Stockholm^^
..Mat: Hittills fil med äppelbitar i
..Dricka: Te
..Att göra: Laga lunch
..Kvällsaktivitet: Kanske stråket efter jobbet:)

Snälla!!!

Ännu en av mina betraktelser bakom kassan på statoil. (Tror jag ska göra en kategori för mina betraktelser.) I alla fall! Nu handlar det om brudar. Såna som vi hade kallat fjortisar om jag var fem år yngre men just nu kallar jag dom tjejer utan koll!
Det handlar förstås om de som klär sig som hej kom och hjälp mig. Menar inte heller mjukisbyxor och sveamössa den här gången (kanske nämner det en annan gång). Utan dem med tights/leggings som går till halva vaden och till detta matchar dom en tuptop. som knappt täcker över rumpan och till köpet på detta har dom en omatchande bh MED band på så klart! Assnyggt..NOT! Och som sagt det är inte småtjejerna med tio kilo foundation jag snackar om, dom kan jag nästan acceptera, kanske för att de inte vet bättre, men är man 20 år?! Då är det INTE OKEJ!!

(Jag vet att ni gillar mina paintskills)

MEN!!!! De allra värsta matchar även denna groteska utstyrsel med ett par så kallade "streetskor" ni vet de där båtarna till skor som de små skejtkillarna bor i. Så på hela kroppen har de här tjejerna ett ormskinn men fötterna ser större ut än normalt!
Är det någon som tycker att det här är snyggt?!
Det var dagens reflektion, eller ska man kalla det irritation bakom kassan!


Jobb

Nu ska jag kila på jobbet.

Jag vet att ni gillar mina snygga jobbkläder^^ Statoiloutfiten så att säga!!

Men JAAA

Kolla precis lite på aftonbladet och hitta en intressant artikel/film. Nämligen att Alice i underlandet ska bli film igen men nu av Tim Burton, ni vet vem han är, alla vet vem han är. Och som hattmakaren; Johnny Depp! Ahhh jag längtar. Känns som om jag sett för lite av hunken Depp på senaste tiden!

Klövsjö

Ja igår blev det som sagt en tur till Klövet för att kolla på Cecilia när hon spela på Tomtan, eller osm Olle sa; "Typ Yran fast mindre"  Ja, en hel del mindre.
For sen hem till Cecilia och fika och sen blev det middagsdags så vi tänkte göra Tacopaj. For iväg å skulle köpa köttfärs men kommer tillbaka med köttbullar för färsen var slut, men mixar man köttbullar och låtsas att det är köttfärs då går det! Gott blev det i alla fall. For hem vid 23:00 och sen var det bara att lägga sig när man kommit hem.





Mixade köttbullar!




När ma fäääär hejm te kluk..

Nä men nu sticker vi till Klövsjö! Kommer hem ikväll. Ska kolla när Cecilia spelar och sjunger på Tomtan och sen bjuder hon förhoppningsvis på fika hemma hos sig!
Laddat musik på usbminnet och ska bara tanka så är jag på väg och ska hämta upp resterande medlemmar i "Team Klövsjö" ^^

Tummenupp Tummenner


1. SYTYCD
Den enda serien (plus House) som jag lyckas följa. Är i övrigt sämst på att följa serier men vem kan missa SYTYCD?! Det förgyller mina tisdag och onsdagskvällar!

2. Sex and the city
Finns det någon serie som boostar ens självkänsla som SATC? Jag måste köpa hela boxen, det är på tiden. Har första säsongen, men på VHS. Känns lite stenåldersaktigt?!

3. Roadtrips
Spelar egentligen ingen roll vart man åker, bara man är ett gäng som inte hatar varann. Så länge det är längre än en halvtimme så tycker jag att det räknas som en liten roadtrip! Imorn blire en roadtrip till Klövet :D


1. Dåligt väder
Visserligen visade ju solen sig idag, men de senaste dagarna har ju inte riktigt varit de finaste. Är det sommar så ska det väl vara varmt eller?!

2. En tom plånbok
Man blir så låst, kan inte göra något och speciellt inte om man bor i Ytterån och att ta sig till stan betyder att man måste tanka. MEn snart är det lön, det gillar vi åtminstonde!

3. Dubbat
Har tillbringat frukosten framför Disneychannel (jag vet^^) och är det något jag hatar så är det filmer som är dubbade til svenska, plus att tydligen verkar det som om DC har samma röster i varenda serie och film! :(

Vet ni vad?!

Vet ni vad som händer på söndag? Nä men det ska jag tala om för er! Jag och mamma ska ta våran sista snus. Från och med måndag är vi snusfria! Känns lite jobbigt men vi ska fan klara det! Big time!
  Så jag ursäktar redan nu om mitt humör kommer dala de kommande veckorna, ni får ha lite förståelse. Ska prova göra något bra istället, börja springa regelbundet eller något!

Tänkte att jag skulle berätta denna stora händelse för er!

Kvällens favorit

Måste säga att jag älskade Mia Micheals nummer i kvällens avsnitt av SYTYCD. Randi och Evan är nog ett av mina favoritpar. Å andra sidan så tycker jag att de flesta paren är bra. Kanske inte just i kvällens avsnitt men alla är extremt duktiga dansare. Gillar Jeanine å Phillip, stört mycket efter deras första dans, men det har inte gått så bra för honom i resten av danserna, men jag litar på honom ;)
Så här kommer rumpnumret!

Så sjukt snygg dans, tänk att få dansa en koreografi av Mia Micheals! Aaaaah det vore heaven!!

Är det så det ska vara?!



Är det en snygg person på bilden? Är det ett ideal på bilden? Är det personen du vill bli på bilden?
Ser personen på bilden älskad och lycklig ut? Är det som personen på bilden du vill gå i graven?
För vet ni vad?! Anorexia är en av de får psykiska störningarna som man verkligen dör utav.

Jag blir så rädd för dig. Samtidigt som jag är rädd om dig. Ska vi orka funkar inte det här idealet!

Lågkonjunktur

Nu kan man säga att det verkligen råder lågkonjuktur i lägenheten här i Ytterån. Plånboken gapar tom och jag räknar ned till fredag som är lika med lön!
Ja och som ett bevis på min fattigdom så har jag fått börja köpa Kronan när jag ska ha snus istället för min älskade General. Men på fredag så fort pengarna har rullat in på kontot så ska jag drekt till snuskylen på macken och hämta min efterlängtade General.

För er som inte förstår vad jag menar så kan jag bara säga att detta är illa!
För er som vet vad jag menar förstår verkligen hur illa det är!

Men yes!


Det går bra nu hörrni!

Stationsföreståndaren från en av Statoilmackarna jag sökt jobb på nere i Sthlm ringde idag och ville att jag ska komma på anstllningsintervju. Han verka hur trevlig som helst och ville verkligen att jag skulle komma så fort jag kunde. Så den 11:e Augusti, två dagar efter att jag slutat på Statoil här hemma så far jag ner till huvudstaden för att gå på intervju!


Hoppas på flera svar från resten av jobben jag sökt så jag har lite att välja på, men det lät verkligen positivt idag när han ringde han ba "Jag som hoppades att du skulle kunna börja redan nästa vecka".
Men tyvärr så går ju inte det.

Det kanske kommer lösa sig i alla fall. Det ser ju ljust ut nu, kanske inte behöver vara arbetslös när skolan börjar! Håll tummarna med mig!


Glasögonorm

Har äntligen varitoch kollat upp mina ögon. Jag har som tur var inga skador på ögonen men troligen en infektion. Så nu är det linsförbud som gäller och glaögonen på. Känner mig obekväm i glasögonen när jag jobbar, känns så konstigt eftersom att jag aldrig har dom i vanliga fall mer än typ hemma. 
Inte för att jag tycker det är fult med glasögon tvärtom, jag tycker att det är riktigt snyggt med glasögon, men jag gillar inte att ha dom bland folk eftersom att jag inte brukar det. Men,men inte mycket att göra åt. Får helt enkelt stå ut ett par dagar. 

btw är jag helt orange runt ögonen eftersom att doktorn droppa i någon gegga för att kunna se något speciellt^^ Men oreange e ju snyggt.. eller?! haha


..Å sen ramla jag ut så vitt jag vet



Fem veckor kvar till Balettakademien.

Ny design!

Men ser ni vilken fin blogg jag har?! Wohooo! kanske inte kan ta åt mig hela äran för den. Ännu en gång tack Elin!
Är hon lite duktig den bruden eller?! Finns det något hon inte kan?! Nä trodde inte det!
Nu är mitt humör på topp!

.

Yes! Nu kunde man det med;)

Länka

Nu ska jag prova en sak. Jag gillar att blogga men jag har noll koll på design och alla "specialeffekter" lärde mig ju för någon vecka sen hur man lägger in en film. nu ska vi se om jag kan lägga in en länk. Klicka här !!
Kom ni in på Market2member så funkade det! Wow :) Ännu en gång Tack Elin !
Nu ska jag prova få reda på hur min alänkar kan va en annan färg än vita!


Söndag

Så var ännu en jobbdag över. Kollade mejlen när jag kom hem och jag har fått inbjudan till arbetsintervju på onsdag.. i STHLM. Kul att jag måste be dom komma med en ny tid eftersom att jag inte bor där. Fan jag hoppas att det löser sig ändå. Vore skönt att ha jobb typ direkt när jag flyttar ner.
  Kul att jag fått napp på en av ansökningarna i alla fall!

Tack för mig
  / A-K

Alice i underlandet

Blev inget bloggande igår. Jag, Cecilia och Linda for till Ede för att kolla på Teater Verbals upsättning av Alice i underlandet. Den va riktigt bra och dom hade gjort en ashäftig scen och bra scenkläder och skådespelarinsatser, självklart var ju favoriterna kungarna Olof, Anton och Elin :D
Efter att ha suttit ute och blivit bitna av mygg så for vi hem till Ytterån och drack te till sent, sent, sent. Hemskt lyckad kväll :D












Tack för mig
  / A-K

.

Väääntar....

Ledig

Åååååh vilken härlig dag!
Startade morgonen med ett besök på banken för att fixa bland annat VISA-kort, vilket kan vara behövligt då jag gått runt med ett Maestro i plånboken. Nä men då va de fixat.
Sen for vi till Kännåsen  till Pers mamma och har suttit ute hela dagen i solen och fått lite färg. Blev grillat och klyftpotatis till middag. Sån bra dag, har inte gjort något mer ansträngande än att köra bil och skriva på papper, så nu är jag uppvilad för en veckas jobb till nästa lediga dag :D

Tack för mig
  / A-K

Tummenupp Tummenner


1. Människor som kan bjuda på sig själv.
Det är inte hela världen att säga fel eller göra bort sig. Vi gör det allihopa. Tack till er som förgyller mina dagar när ni bjuder på er själva!

2. Jeanstights.
Jag ångrar nästa att jag började med jeanstights, numera känns mina vanliga jeans så extremt äckligt tighta å strama i jämnförelse med dessa underbaringar till byxor!

3. Spontana utgångar.
"Hej, ska du med ut ikväll?" Känns ibland jobbigt men de spontana festerna och krogbesökena är de roligaste!


1. Beroenden.
Varför började jag någonsin snusa?! Fattar ni hur mycket pengar jag lagt ner på snus de senaste två åren?! Det är tiotusentals kronor! Man är som någon jävla unge som inte kan sluta suga på nappen! Å svårt är det att sluta!


2. Ella Rolandssons obefintliga blogginlägg.

Vad hände där liksom?! Skulle inte du börja uppdatera i Juni igen sa du?! Jag väntar fortfarande med spänning på nästa, minsta lilla mobilinlägg, så kom igen Ella för fan! Skriv något ironiskt nu!

3. Att sova ensam.
Fy fasen! Det är kanske det tråkigaste mest meningslösa man kan göra. Lika bra att inte sova då, så kan man låtsas att man väntar på en sängkompis i alla fall!

4. Lägenheter i Stockholm
Ungefär som Ellas blogginlägg lyser dem med sin frånvaro :(


Ja det här va något nytt. Kanske blir en repris någon gång!

Tack för mig
  / A-K


.



Kroppen jag ser i spegeln nu är inte den kropp som jag vill ska följa mig till Stockholm.

Torsdag

Torsdag idag. Ledig imorn :) skönt, men ännu återstår ett jobbpass.
  Sittr och kollar runt på massa kläder, behöver uppdatera min dansgarderob inför BA känns det som. Lite nya T-shirtar och hoodtröjor så jag kan känna mig lite streetig. Skulle behöva några slappa lite tunnare långärmade tröjor också. OCh ett par sneakers till. Just nu använder jag två par Nikesneakers men jag behöver några med lite mer stöd i så mina knän pallar det här året! Känns som om det kommer bli dyrt det här. Sen såg jag att när man går på BA så har man rabatt på flera olika dansaffärer i Sthlm med lite skydd och skor och kläder.. A to the wesome!
  Ska kolla vidare lite.

Tack för mig
  / A-K


SYTYCD

Glömde ju lägga in min favoritdans från gårdagens SYTYCD så jag gör de nu. Riktigt fint modernt stycke!



Hittade ett annat när jag letade efter det här, men det är från längre in i programmet, men det var sjukt bra!

Tack för mig
  / A-K

Betraktelser från andra sidan kassan

Så var dagens jobb över. Men idag har jag gått och retat upp mig på folk. Tänkte därför tillägna ett inlägg att inspireras och lära sig något av som kund på Statoil.

Magnet remsan innåt för fan! Det är bättre att kolla vad det står på kortdragaren innan man börjar dra kortet och sedan blir irriterad när jag lugnt säger (trots att det kokar i mig) "magnetremsan innåt". En annan sak, om det står dra kort där man i vanliga fall ska stoppa in chipet, och om det är förtejpat, Dra då kortet! Det står inte "Dra kortet" för att jävlas med er!

Våra priser uppdateras hela tiden. vi får nya hyllkants etiketter hela tiden och vi kanske inte har hunnit sätta upp dom när du handla majonäs, men en krona hit och dit?! Acceptera att det står fel på hyllkanten, kassan ljuger aldrig!

Om det ligger en hög med damm och grus på golvet som jag sopat ihop nyligen för att snart sopa upp på skyffeln, måste ni då gå precis i den? Kolla vart ni sätter fötterna, ni har ett helt golv att gå på. Ni skulle ju inte gå i högen som ni sopar ihop hemma!

Det är ett nummer för varje pump, bakom 1:an är 3:an, bakom 5:an är 7:an, bakom 9:an är 11:an. Så säg inte att ni har tankat på femman om ni tankat på sjuan, säg hellre på andra sidan av femman. eller varör inte?! Kolla innan ni går in som vi andra. Och det hjälper inte att peka ut för det är fler pumpar än ni tror och står det bilar vid varje så vet jag inte vilken ni pekar på.

"Jag vill ha en korvmeny" Jaha vilken då?! Vi har 8 olika korvsorter och fyra olika bröd, potatismos och tillbehör. Så Välj en korv, välj antal, välj bröd och tillbehör och säg det SEDAN till mig! För en korvmeny det kan vara vad som helst!


Ja det finns nog mer att störa sig på, sen finns det ju extremt trevliga kunder också och vi som proffsig personal på Statoil Ytterån är van vid dumma frågor och förklaringar, så det här var mest för att ha något annat än min annars så tråkiga vardag att skriva om!

Tack för mig
  / A-K

Pyjamasparty

Det känns som om jag bara går runt i kläderna jag sovit i hela dagen, fram till att dte är dags att byta om till jobbkläderna. det är iof rätt soft, behöver inte känna att jag inte vet vad ja ska ha på mig eftersom att jag bara behöver ha kläder att sova i och min lilla statoil-uniform.
  Kommer kännas lite konstigt när jag om fyra veckor har jobbat klart och ska prova hitta något att ha på mig.

Tror nog att det är för att jag jobbar så mycket som mitt rum är så stökigt, för just nu ligger det hur mycket kläder som helst på jobbet, och det är ju inte direkt så at jag måste tvätta så mycket mer än mjukisarna å underkläderna samt jobbkläderna, så då får resten ligga på golvt och samla damm.

Nä men seriöst, jag tror att jag måste ta tag i mitt rum snart. Det ser inte roligt ut^^

Tack för mig
  / A-K


Awesome!!!

Bounce gjorde i veckan en hyllning till Michael Jackson i Stockholm. Dom samlade ihop massvis med folk och lärde ut Michaels dans till Beat it. Dem hade fixat filmteam och sånt, ja jag ska inte säga mer, kolla in resultatet!


Ashäftig, lite som ESDNTA 1, 2 å 3 gjorde i höstas :) Kanske inte riktigt samma sak men nästan!

Tack för mig
  / A-K

Studera.nu

Oj då! Jag hade typ totalt glömt bort att jag sökt högskola/Universitet, men så kolla jag på studera.nu å jag kom in på mitt förstahandsval; Media och kommunikation i Dalarna. Oj. Va konstigt det känns. Men det blir inget sånt i år tyvärr, kanske senare, nu vet jag i alla fall att jag kom in! Det var ju tur. Kanske blir det efter Balettakademien då.
  Det var ju kul att få ett sånt positivt besked även om jag inte ska gå liksom!

Tack för mig
  / A-K

Gårdagen

Ja igår blev det en sväng till Sandviken, på dansen där. Asså det där med att dansa styrdans, det är inte min grej måste jag säga, ser inte det roliga i att trängas med svettiga gubbar. Men en koppen med kaffe som jag drack där var uppskattad i alla fall.
  Å när vi kom hem hade Bosse gått och lagt sig i mitt bombnedslag till rum. Mitt i klädhögarna på golvet låg han och sov , var tvungen att ta kort på honom!


Ja, idag har jag suttit vid datorn sen jag klev upp, har skickat typ åtta jobbsökar brev varav typ 6 till Statoilmackar runt om i Sthlm och ett kontoristjobb och ett kundtjänstsjobb. Ja vi får se hur det går.

Tack för mig
  / A-K

Testing

Så nu har Elin fått förklara hur man lägger in videoklipp från youtube. Vi får se om det går. Bara som test blir det en av mina favoriter från förra säsongen av SYTYCD.
Okej here we go.


Men yes! så svårt var det ju faktiskt inte! Tack Elin ( http://www.elinstenback.blogg.se )

Tack för mig
  / A-K

10 saker som ni inte visste om mig

1. Jag är beroende av Coca-Cola, helt seriöst!

2.
Jag har jämt panik när jag ska ut på krogen inför vad jag ska klä på mig, förut kunde jag strunta i att gå ut helt för att jag inte tyckte att jag hade något att ha på mig.

3.
Jag älskar att köpa snygga klackskor, men använder dem sällan.

4.
Jag var sämst på att ta hand om husdjur när jag var liten, lessnade på dem hur fort som helst och tillslut fick Annika ta hand om alla hamstrar och råttor och allt vad det var!

5.
Det tog många år tills jag vågade sova över hos kompisar själv, fick alltid hemlängtan!

6.
Jag har nog bara varit kär på riktigt en eller två gånger.

7.
Jag har alltid hatat skolans friluftsdagar, vet inte riktigt varför för jag gillar ju att åka slalom, gå på utflykt å sånt men det känns så påtvingat när man ska göra det med skolan.

8.
Jag har kört moped till sundsvall med en kompis, för många år sedan.

9.
Jag har jättesvårt att berätta för folk om jag blir irriterad eller ledsen på någon.

10. Att åka flak på studenten var bland det roligaste jag någonsin gjort.



Ja det var väl det^^

Tack för mig
  / A-K

Torsdag

Nu har baksmällan lagt sig, tack och lov för det.
  Blev en sväng till stan och träffade Sandra och tog en fika på Tehuset :D Lite catch up sådär! Kul att vi e så bra på att träffas så det blir typ två gånger om år liksom^^

Hörde att det är i Ytterån det händer i helgen ;) Rockabilly hela dagen, pub å öltält på kvällen, kanske drar en sväng dit?! Jag är på att gå in helhjärtat för det, rockabillyfrisör, prickig kjol och jeansjackan känns helt rätt för lördagen. Ja vi får se vad som händer, jobbar kväll så det blir ju till att halsa då^^

Tack för mig
  / A-K

Fy fan

Jag har under Studenttiderna, insett att jag inte bli bakis, inte det minsta faktiskt, skrytit lite smått om detta när alla andra mått som värst. Men idag är det värsta, det absolut värsta jag varit med om! FYFAN! Jag är så bakis att jag bara vill dö, jag luktar som en hund, jag ser ut som gud vet vad och jag har spyan halvvägs upp i halsen. Och vart skulle jag nio imorse?! Jo till arbetsförmedlingen. Fy fan, som någon alkis gick jag in där i mina oversizade mjukisbrallor och inte allt för välfixad knut av håret på huvudet.

Men i alla fall gårdagskvällen var lyckad, förferre hos Linn och sedan Marité dock är allt från och med taxiresan jävligt oklart idag! Skulle behövas lite lucköppning här för det är många luckor från igår kan jag lova!





Tack för mig
  / A-K


CV, personligt brev, ansökningar hit och dit^^

Alltså snart får jag damp! Imorn ska jag till Arbetsförmedlingen och då ska jag ha börjat skriva lite ansökningsbrev till olika jobb som jag kollat på. Men det går åt skogen.
Mina rader om hur positiv och hur jag lätt kan hålla många bollar i luften samtidigt som jag är utåtriktad och har kundvana, känns inte riktigt så originellt längre, jag lär inte vara den första som skriver så i en jobbansökan! 
 
Jag vill komma på något fiffigt och roligt att skriva, något mitt i prick som får arbetsgivarna att bara "Woohoooo hon verkar som en riktig toppentjej, klart hon ska få jobbet!". Men mitt huvud vill inte föra ner något till pennan, så det där om att jag gillar att träffa nya människor och är van att hantera stress får duga än så länge. Förhoppningsvis duger det så inte hhon på arbetsförmedlingen skrynklar ihop papprena och kastar dem i papperskorgen på en gång^^ Tänk om :/

Nä nu ska jag leta kläder för ikväll blir det utgång! Jag ska åka BUSS, till stan :O Känns lite weird, var länge sen jag satt på en buss in till stan sådär!

Tack för mig
  / A-K

Mina favoriter

Tänkte skriva lite om mina favoritprodukter, för hår, naglar, ansikte etc. Lite nya saker här i bloggen kan ju aldrig skada!



1. L'Oreal - elixir makeup remover

Kanske den bästa sminkborttagningen som jag provat och jag tror jag har provat allt. Extremt bra om man använder vattenfast mascara som jag. Man behöver inte gnugga ögonen av sig och ändå ha allt smink kvar. Den kostar runt hundringen och man kan köpa den typ överallt, H&M, Åhlens, Lindex. Riktigt bra!

2. Kérastase -Resistance Ciment Thermique

En värmeskyddande kräm, perfekt när man plattar, fönar eller lockar håret. Krämen är som ett leave in- balsam och aktiveras av värmen så den skyddar och vårdar. Håret blir riktigt mjukt och den luktar super! Kostar bara typ 200-300 kr och finns på de vanligaste frisörsalongerna.

3. Body shop - Almond oil daily hand & nail creme

Världens bästa hand och nagelkräm från Bodyshop. Inte som andra handkrämer som bara typ gör så att man måste smörja å smörja hela tiden för att händerna bara blir torrare och torrare. Även den här luktar toppen och går på 200-300 kr på Body shop.

4. Depend - Myrraolja

Används runt nagelbanden, naglarna blir mycket starkare och växer mycket bättre, strax under hundringen på deflesta butiker som säljer nagellack och dyl.

5. Eddie Funkhouser - Lash Volumizer

En vit mascara som man använder under sin vanliga för att få extra volym och längd på fransarna, funkar verkligen super och är dryg och bra! Några hundringar på den med.

6. Makeup Store - Blend and fix

En liten tup med genomskinlig kräm för att blanda ut tex ögonskuggor och liknande för att få en krämform av den. Jag brukar använda den när jag använder concealer och blanda ut så att den inte ser så kompakt och kakig ut på ansiktet. Man kan blanda den med t.ex. en söt puderögonskugga eller rouge och använda som läppglans. Strax över 100 kr på Makeup Store.

7. Osis+ Dust it

Ett pulvervax. Man skakar ut lite i hårbottnen och jobbar in det vid rötterna och vips så får man volym! Håller inte jättelänge men om man använder pulvervaxet och när man har volymen man vill ha sedan sprayar på en lätt stelspray så håller det mycket bättre. Extremt dryg och lite häftigt när det är pulver, det tyckte jag i alla fall första gången jag provade! Typ 200 kr på de flesta frisörsalongerna.


Ja det var allt. Ni får komma med förslag på vad jag ska blogga om. Måste ju göra nåt nytt här så ni fortsätter läsa min oexklusiva lilla dagbok^^

Tack för mig
  / A-K

YEEEEEEEEEEES!



För vi ska gå på balettakademien båda två!!!!
Jag visste att du skulle greja det Stina!

.



Nu har jag långledigt från jobbet. Tisdag, onsdag torsdag :D Gött!!

  Tydligen är hyran på lägenheten inte direkt snäll mot plånboken jag kommer äga i höst så, det r bara att leta vidare, så jag vet vad jag har att göra de kommande dagarna!
Kanske borde ändra  om den här bloggen till A-K's lägenhetsjakt eller något. Nä jag lovar att jag ska komma på något bra att skriva om till imorn och mer bilder ska jag ha när jag uppar^^

Tack för mig
  / A-K

Det går bra nu

Gårdagen var spännande, Hells angels-medlemmar var in på Statoil, polisen med. Det händer faktiskt saker i Ytterån också ;) Avslutade kvällen med OC-maraton, skorpor och te med lillasyster i mamma å Pers säng eftersom att de har lyxat till det och farit till Sundsvall och bott på hotell en natt.

Dagen började bra med ett samtal från Per som kanske har hittat en lägenhet i andrahand för mig :D Hans mamma kände någon som skulle hyra ut sin lägenhet i Jordbro, i Haninge, och det ligger inte allt för långt ifrån Stockholm.dock måste jag lära mig att åka pendeltåg! :O ojoj!! Tror jag har åkt det två gånger typ^^ Aldrig själv.
  Nu börjar saker och ting lösa sig! Och det finns ett jobb på Statoil i närheten av Haninge, och det vore toppen om jag söker det och får det för då får jag säkert behålla lönen jag har på Statoil här eftersom att jag jobbat så pass länge :D
 
Tack för mig
  / A-K

.

Fyfan säger jag bara. Jag har letat och letat efter lägenheter nu, men det finns fan inga, inte om jag inte är villig att betala närmare 10000 i månaden, och det kan jag säga att dom pengarna kommer jag inte ha till hösten. Fy fan!! Vill verkligen det här ju. Ska jag behöva skita i Balettakademien för att jag inte får något boende?!

Kalla mig dum, men jag vägrar bo inneboende hos någon random typ och dela kök och toa med för samma pris som jag skulle ha kunnat fått en etta för på sssb.se
Nä jag blir så less. Får fan inte sluta med att jag blir kvar här och inte har något att göra till hösten.

Bra att man är positiv!

Lördag

Solen skiner igen!!! Tackar och bockar för det. Börjar inte jobba förrän 15:00 så den här förmiddagen har varit lugn och skön :) Håller tummarna för Stina idag, jag vet att du grejjar det :D

Tack för mig
  / A-K

Brownie

Har precis färgat håret, ingen större skillnad från brunfärgen jag hade innan mer än att man numera slipper se den blonda utväxten som ser mer grå ut än blond faktiskt^^
  För ett år sedan var jag blond, känns som om jag haft min bruna hårfärg mycket längre än så men icke sa Nicke. Och Det där med att blondiner har roligare, nja, jag vet inte jag, det senaste året har varit det bäst på länge. Om det beror på hårfärgen eller att det var studenttider, det får vi aldrig reda på ;)

  Dags att klippa mig också, men Julia lovade att fixa det senare i sommar när vi kan klämma in en tid som passar :) För frisörer, nja det är överskattat, däremot kunniga kompisar, det är grejer det^^

Har pratat med Camilla idag eftersom att Wendla är borta och berättade att jag inte är kvar som danslärare i höst. Känns bra att ha det gjort. Har fått mycket undanstökat idag faktiskt, känns fint!

Tack för mig
  / A-K

I'm screwed

Så var man inskriven på arbetsförmedlingen då. Dags att söka jobb i Stockholm. Hoppas att jag får något rätt snabbt så jag slipper gå runt och leta när skolan börjat.

Har varit hos Studievägledaren också och tydligen är det typ kört för mig^^ Jag får inte söka studentbostäder, det finns typ inga bidrag eller inack att få för att linjen inte är studiemedelsberättigad :( SUCK! Så nu får jag väl ta å avsäga mig de lägenheter jag ställt mig på kö för på sssb.se Skit också. Vart ska jag bo om 7 veckor?! Det börjar ju bli lite kallt också så parkbänkarna i Stockholm känns ju inte så lockande :P Någon som vet om någon som hyr ut en lägnhet i andrahand ett år framåt så säg till. Vore rätt nice att ha någonstans att bo där nere. Visserligen är jag ju van med att pendla men, det känns ju lite sisådär ;) haha

Nu blire lunch och sedan jobb!

Tack för mig
  / A-K

Fredag

Ja det var ju inte så lite typiskt heller, igår planeradesenliten tur till Lyckebo, vår mysiga badplats här i Ytterån. Ställer klockan på nio för att vi ska hinna va där en stund innan jag börjar jobba.. Nä men då för första gången på två veckor är vädret kasst!!! Verkligen! Kul. Jag som tänkte ta mitt första dopp idag för året. Ja jag vet^^ Jag är sent ute.
  Är vi tvungna att vinka hejdå till det fina vädret nu alltså?! Eller kommer det tillbaka till imorn?! Hur som haver ska jag nog käka en glass!

Tack för mig
  / A-K

Onsdagen

Gårdagen blev riktigt mysig. For in till stan för att umgås med Julia, gick en sväng på stan och sen satte oss i badhusparken där vi träffa Anton och Olof :) Senare joinade även Cecilia. Riktigt trevligt, Blev sushi på gården hos Julia och sen som grädde på moset SYTYCD :D Great!









Mindre bra är att min ögoninflammation har kommit tillbaka och att jag inte kan gå till doktorn för att jag jobbar dom kommande dagarna. Suck! Men, Men, that's life in a nutshell^^
Nu ska jag njuta lite av solen innan jag börjar jobba kl. 13:00.

Tack för mig
  / A-K

RSS 2.0