Turkisk mat och Nyårsrevy

Ett bra slut på fredagen måste jag säga! Trevligt sällskap, god mat och extremt rolig revy! Riktigt kul alltså. Och att sitta på Storsjöteaterna får mej vekligen att längta till de kommande föreställningarna; Slutproduktion med klassen, dvs. Gökboet 25-27 Februari, Projektarbetet En av oss den 6 April, Wendlas vårshow i slutet av April! Känns som om jag kommer känna Storsjöteatern utan och innan när detta är slut, kanske även sista gången jag står där om jag nu flyttar och börjar plugga till hösten, men det återstår att se!

Tack för mig
  / A-K


Typiskt

Så sitter jag då på Reveljen, vad händer alltså när jag tagit mig upp tidigt och ska kolla på teatrarnas rep? Jo dom befinner sig nere på skolan i aulan och repar! TYPISKT! Så nu sitter jag ensam här och vi börjar inte förän om typ en och en halv timme!
  Ville bara beklaga mig lite.

Tack för mig
  / A-K


Tidig morgon

Blev klar tidigt nu på morgonen, tar nog 8:20 bussen så kan jag sitta och kolla på teatrarna på Reveljen menas dom repar för Gökboet.
  Ikväll blir det mat på Peras och sen iväg till Nyårsrevyn på Storsjöteatern :) Känns kul att komma iväg, dessutom jobbar jag i helgen så det kan vara skönt med en bra start på helgen.

Hur bloggar man via mobilen?? Någon som vet?

Tack för mig
  / A-K

God natt

Ännu en gång måste jag överrösa internetshopping med komplimanger. Älskar verkligen att kunna ligga i sängen och shoppa, man slipper köa till kassan, man slipper stå i ett trångt provrum och svettas, man slipper trängas när det är rea och man kan se exakt allt butiken har att erbjuda med bara en klickning. Som ni kanske har förstått har jag alltså lyckats klicka hem lite grejer även idag ;) Känns kul, å andra sidan var det väldigt länge sen jag var på stan och shoppade, men jag tänkte att det jag nu beställt får vara det sista innan jag far till Stockholm på lovet, då ska jag spendera pengar

Har beställt hem en blå glansjacka från Nelly ( http://www.nelly.se) , en grön kofta och en grå glansklänning från Bubbleroom ( http://www.bubbleroom.se )
Hoppas att allt ska sitta bra och vara lika snyggt när det kommer hem till mig som det gör på internet.

Nu är det dags att nana. Godnatt!

Tack för mig
/ A-K

Torsdag

Idag är ingen bra dag, det känns som om någon misshandlat mina knän och benhinnor så idag blev det ingen skola, eftersom att vi i stort sätt bara dansar på torsdagar!
  Hade tänkt ta mig i kragen och besöka hälsocentralen så jag får något slut på det här, men jag gillar inte det där med sjukhus och vårdcentraler och hela fadderullan, så jag tror det får bli en annan gång. Vet inte riktigt hur jag ska göra med danslektionen ikväll, men jag får väl göra en Wendla och inte dansa själv ;) Närå, men jag får ta det lugnt helt enkelt. 
 
Tack för mig
  / A-K

Onsdag

Måste bara säga att något roligt hände idag, och då menar jag hyyyysteriskt roligt, lite internt men ändå inte. En viss anonym person frågade öppet och snopet, rakt ut i luften, på en av de fem danslektioner (vill inte peka ut någon nu) jag varit på idag vart hennes "danskunskaper" tagit vägen?! Jag vände mig direkt och såg en vän som även hon reagerade som jag på denna fråga; vi började skratta men fick kväva detta. För nu pratar vi om en person som aldrig någonsin visat någon större talang inom denna kategori, och troligen aldrig kommer engagera sig tillräckligt för att "hitta tillbaka" till sina icke befintliga dansskickligheter.
Kanske inte låter så roligt just nu men just i detta sammanhang och denna person och hennes omotivation till dans blev detta tillsammans med våra båda reaktioner extremt, och då menar jag EXTREMT roligt.

Tack för mig
  / A-K

Oturs dagen

Otur: Kommer till skolan körandes pappas bil, kollar först om det finns parkering alldeles vid A-ingången, resultatet av sökandet blir noll. Far sedan ner en gata, hela den är nästan till för att parkera bilen. Fanns det lediga platser där? Nä. Kör samma runda två gånger och ger sedan upp. Det får bli parkeringen vid Reveljen och traska ner till skolan!

Om vi ser det från den ljusa sidan: Jag fick mig lite motion.

Otur: Slutar tidigare från Samhällen, ska på möte med Studievägledaren, sen ner på Wendlas; kolla Basketgruppens träning och sedan Årsmöte för ledarna. Jag kommer till studion hjälper till lite på lektionen, klar där sätter mig och skriver lite närvaropapper i en timme med Ella. Camilla kommer och undrar varför alla tror att det är möte idag?!  Ja för att det står det där på lappen på anslagstavlan såklart! Nä men då har vi läst fel! 27 FEBRUARI är mötet. Nä men bra så jag kom hem typ 4 timmar senare än vad jag hade gjort om jag läst lappen riktigt.

Om vi ser det från den ljusa sidan:
Jag fick klart papprena till en av mina grupper under tiden som jag väntade på det icke existerande mötet.

Sen ska vi inte glömma bort att Linda Strömdahl tog körkort idag<3 Congratz;)

Tack för mig
  / A-K

Tisdag

Ouch.. Kom som precis på att jag inte gjort läxan på religionen tills idag, och vi har redovisning. Blir nog inge mer bloggat än såhär idag, måste ta tag i Religionen, tack och lov för att jag har körkort och extra tid nu på morgonen.

Tack för mig
  / A-K


Söndag

Blev inget dansande idag, tycker att endast tre timmars sömn får bli min ursäkt för frånvaron idag. Så när klockan ringde skickade jag ett ursäktande sms till Julia och somnade om. Har fortfarande inte satt på mig några vanliga kläder, sminkat mig, tvättat håret eller ens satt i linserna, jag är redo för att gå och lägga mig igen när klockan blir läggdags, måste bara plugga lite matte innan. Sen får det bli sängen igen.
  Har fortfarande inte lagt in bilderna från fredagen på datorn så de får komma lite senare.

Tack för mig
  / A-K


Lördag

Måste bara säga att gårdagens utgång var riktigt lyckad. Bra förfest hos Bodén, trevligt folk och enormt roligt avslut i köket där jag, Lisa och Julia stod och rappade (stavas det så?), diss på diss på diss. Vi va grymma och det med stort G!
  Fick gå före kön in på Husets nyöppning så det var ett stort plus från förra helgens oändliga köande utanför O'learys.
Mycket folk och stämningen på topp helt enkelt!
  Mer bilder kommer sen snodde en från Lisa som får representera kvällen än så länge.



Idag har hela ESDNTA 3 varit på Reveljen och repat inför Gökboet. Lite jobbigt att dansa från tio på morgonen efter gårdagens ståhej, men vi tog oss igenom det med.
  Ikväll blire middag här hemma och sedan ska jag ockupera soffan och fjärrkontrollerna och halsa i mig Coca-Cola. Lät som den ultimata lördagskvällen efter en lång dag.

Tack för mig
  / A-K


God morgon

Nu har jag provat packa ner alla saker till ikväll och imorn i min lilla väska, misstänker att dragkedjan är på väg att spricka vilken sekund som helst. Har inte hunnit fixa naglarna men det får jag göra senare idag, packade med så jag har nagellacksborttagning och nagellack. 
 
Är fruktansvärt sugen på att åka bräda nu, de va aslänge sen sist! Har bara åkt på min egna en enda gång, det är ju tragiskt! Men ikväll blir det utgång, jag håller tummarna för att lördagen inte blir som förra helgen, för om jag är så bakis komemr våra repetitioner på Reveljen vara åt helvete!

Nu går snart bussen.

Tack för mig
  / A-K

(O)ordning och (O)reda

Har nu den andra lektionen med mina nybörjare i street avklarad. Idag stog de utspridda i rummet och vågade ställa frågor. Ett stort plus och så blev lektionen mycket roligare. Har dock nu suttit och fyllt i adresser, personnummer och telefonnummer i mina papper, och självklart har det blivit lite snett och något har hamnat på fel plats och det ser förfärligt ut så på måndag får jag hämta nya papper på studion och ordna till det här, för tydligen så äger ingen i den här familjen tipex och jag skriver med bläck så det var ju inge vidare, speciellt när jag verkligen hatar när det ser rörigt ut på papprena. Så de får jag fixa till senare, dock har jag lite ångest över hur klottrigt jag fått till mina papper. Många som skrattar nu? hmm..
Imorn blir det återinvigning på Huset och vi står som tur e på listan :) Inget köande betyder det!
Nu ska jag gå och lägga mig, måste upp tidigt imorn, platta håret, fixa naglarna och packa väskan för kvällen.

Tack för mig
  / A-K

Typiskt

Som sagt tog jag mig iväg till skolan. Men (läs: MEEEEN) så visar det sig att när jag sitter där kl. 10:30 så har vi tydligen ingen Svenska, vi börjar alltså 15:00 med dans! Men bra dääär!
  Stina hade också missat våran inställda lektion så det blev pizza för vår del i väntan på lektion. Ett plus idag i alla fall!

Tack för mig
  / A-K

Ojdå!

Vem är uppe i tid? Vem har sminkat och klätt på sig? Vem har ätit frukost och sedan borstat tänderna? Vem ska sätta sig på bussen om 20 minuter?
 Jo de ska jag säga er att det är Anna-Karin Dahlgren! Och det känns inte ens jobbigt att gå på skolan idag. Kan kanske bero på att vi har endast två lektioner idag, men huvudsaken är att jag går på skolan, aha?! Jag får ialla fall fem av fem toasts av mig själv idag! Tummen upp för det.

En sak till, något mycket irriterande som jag veeeeerkligen stör mig på är mascara, det spelar ingen roll hur noga jag tvättar bort sminket på kvällen, hur rena mina ögonfransar ser ut när jag lägger mig, hur länge jag gnuggar in den där sminkborttagningen på fransarna; på morgonen lyckas ändå lite mascara ligga under ögat! Hur kommer det sig? Så sjukt enerverande så jag bara vill slänga mascarajäveln i papperskorgen och strunta i den!

Nu är det dags för en busstur utan ipod till stan, detta även en sak att störa sig på, tack och lova att jag har min mobil fulladdad med hela FYRA låtar! Bra där.

Tack för mig
  / A-K

.

God kväll!
Tog mig i alla fall in till stan och missade inte mötet med någon studiecirkelsgrejsimojs, som ska hjälpa oss med allt omkring projektarbetet. Dags att lägga upp en budget var nog det vi först och främst kom fram till. Sen blev det ner på studion, skönt att träna faktiskt ännu härligare att avsluta danspassen med Kenny starfighter på Streetjazzen :) De va chill!

Nu e de läggdags!

Tack för mig
  / A-K

.

Känner mig så jävla dålig just nu. Tog jag mig upp och ivägtill skolan idag? Nä just det, här sitter jag och har precis ätit frukost. Ska ta 13.50 bussen in till stan för halv fem börjar dansen.
  Jag orkar knappt fara in för att dansa, så less är jag, inge vidare med andra ord.
Imorn ska jag ta mig upp ur sängen, imorn ska jag sätta mig på bussen och far in till stan, imorn ska jag på skolan.

Tack för mig
  / A-K

Tisdag.

Jag känner mig så fruktansvärt lat och oengagerad. Var inte på skolan igår, inte idag heller. Jag tar mig inte upp ur sängen längre, och även om jag tar mig upp är det jobbigaste kvar och det är hela den här göra-sig-iordning-äta-frukost-packa-väskan-gå-till-bussen-frysa-vid-busshållsplatsen-sitta-på-bussen-en-evighet-byta-buss-i-stan- grejen.
 Jag orkar ingenting, har tillringat dagen åt att kolla på film och tvingat mig upp ur fåtöljen och gå ut och rasta Bosse, skulle egentligen behöva plugga men det har såklart inte gått det heller. Imorn måste jag ta mig upp ur sängen och genomgå hela morgonprociduren för att slutligen hamna på skolan.

Nu är det dags för ännu en runda med Bosse.

Tack för mig
  / A-K


Måndag

Jag har fått en till grupp på Wendlas:) 10-12 åringar, hiphop/funk.. Men nu är problemet att de ska vara med på vårshowen! Jag har alltså mindre än 10 lektioner att göra en dans som de ska lära sig. Vad ska man ha för musik? Vad gillar 10- 12 åringar?? Typ High school musical och melodifestivalen?! Ojoj.. vad har jag tagit på mig för något?! Ja vi får se vad det får bli för något. Kom gärna med tips, tyvärr så är inte min umgängeskrets så bred så att den består av den åldersgruppen som jag nu kommer tillbringa mina måndagar med.

Ja så var måndagen nästan över, snart är det helg igen, det är ju fantastiskt vad fort det går. Snart står vi på flaket och skriker för fulla muggar. Jag börjar bli lite panikslagen, vet inte riktigt om jag ska flytta efter sommaren och börja plugga, jag vet inte om jag klarar det, Anna-Karin från lilla Ytterån, ensam i huvudstaden, pluggandes företagsekonomi och åkandes tunnelbana dagarna i ända. eller?! Nä men det ska nog gå det med, fast jag är lite skrajsen måste jag säga. Ska väl träffa SYO:n och diskutera min framtid så snart som möjligt.

Tack för mig
  / A-K


Förlåt för att jag inte finns

Att alltid vara rädd att du kanske inte andas nästa gång jag ser dig, att aldrig kunna vara säker på att någonsin få prata med dig, att alltid höra hur nära du är och att alltid vara rädd när jag inte vet att du är säker. Jag vet inte hur länge vare sig du eller jag orkar. Men skulle du ge upp då gör jag det med.
Jag vet att jag inte längre finns där, jag vet att jag är irriterad och arg, men jag orkar inte tassa på tå, jag orkar inte spela glad för att du ska bli glad, för egentligen hur glad skulle du vara om du visste att jag mådde som du? Har du tänkt på det? Jag vill att allt ska bli som vanligt, det kommer det väl aldrig bli, men jag vill att vi ska kunna prata och umgås. Jag är lika rädd som dig, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag jobbar, jag dansar, jag pluggar, jag är hemifrån, jag tillbringar så mycket tid som möjligt borta för att undvika att komma hem och se dig bli besviken på mig, hon som ska vara din vän, din storasyster, hon som alltid ska finnas där. Men jag orkar inte och det ber jag om ursäkt för, verkligen, jag vill att allt ska bli bra, att VI ska bli bra och det betyder att vi måste finnas!
Jag är så skraj nu, även en storasyster kan vara det, och jag är det dagarna i ända. Jag vet att mycket av dina problem säkert beror på mig, och kanske löser dom sig om jag håller mig borta och inte är som jag är.
Ingen är perfekt, varför måste du sträva efter att bli den första?
Jag älskar dig lillasyster!

Dagen efter

Alltså så jävla ovärt gårdagens fylla för dagens bakfylla måste jag säga. Hade klarat mig nykter igår och i så fall sluppit mitt dunkande huvud och mitt maginnehåll halva vägen upp i halsen.
  Men men det var en trevlig förfest med bra folk och bra musik, hade nog lika gärna kunnat stanna där hela kvällen istället för att köa till O'learys i en evighet utan att ta sig en meter.
  Ska snart ner på jobbet, känns inte så kul precis, det va länge sen ja va bakis må ja säga. Har ändå klarat mig riktigt bra de senaste gångerna.
   Sen vill jag ge dagens tistel till MAX-personalen igårkväll som inte kunde fixa ett naturellt originalmål, nä men smeta på allt ni! Jag skyller baksmällan på er, hade jag fått i mig lite mat hade det inte varit lika farligt! TACK!!!





Den sista bilden hoppas jag Linda bjuder på ;)

Tack för mig
  / A-K

.

Kom precis på att jag inte kollat Blondinbellas blogg på hela veckan :O Det är ju skam.
 Får helt enkelt vänta llite med att träffa John Blund,
måste ju hålla mig uppdaterad om vad som händer i blondinens lyxiga liv.

Tack för mig
  / A-K

Ledar'n

Jag är härmed ledare över en grupp på Wendlas; Street 16+, nybörjare.
  Hade första träningen idag, gruppen består av 23 tjejer runt 16 och uppåt, och alla verkar jättegulliga, men väldigt blyga, de stod i början av uppvärmningen tryckta mot väggen längst bak, men det funkade ju inte riktigt i längden i trean, den nästminsta salen på studion så att säga. Tror nog att blygheten kommer försvinna så småningom, vem ställer sig egentligen längst fram i mitten under sin livs första danslektion med 22 andra tjejer, nä de kommer nog^^

Vet ni hur skönt det är att kunna ligga i sängen och blogga? Jo men visst, serni, jag ska alldeles strax lägga undan min minicompuuuter och hasa ner för kuddarna och vänta på John Blund!

God natt och
Tack för mig
  / A-K

Potter, min vän

Så börjar ännu en vecka nära sig sin höjdpunkt; helgen. Dock blir det jobb för min del men förhoppningsvis utgång också.
  Har ni tänkt på hur fort veckorna går, först är det måndag och sen kommer söndagen, känns som om dagarna bara försvinner, vad gör jag liksom?
 
  Har btw fått mina Harry Potter-filmer nu, så i helgen tänker jag tillbringa tiden på Hogwarts ;) Nej men det är faktiskt sjukt bra filmer, och Harry börjar ju inte direkt se ful ut i de nyaste filmerna^^ Nä men någon som vill joina mig och Potter i helgen så vet ni att det är i Ytterån det händer ;)

Tack för mig
  / A-K

trettondejanuari

Godmorgon!
Så var även dansen igång igen, igår när jag kom in på studion möttes jag av en halvt skrikandes Camilla som påstod att jag skulle ha Wendlas egna streetjazzlektioner den här veckan när hon är utomlands. Det hade jag dock inte fått någon information om alls, så det fick bli en improviserad lektion igår helt enkelt.
Idag har första riktiga träningsvärken kommit för det här året och det känns bra!

Var även och fixade naglarna (manikyr, inte förlägning) igår, jättehärligt och nu känns naglarna mycket starkare för det var en himla massa lack hon avslutade manikyren med^^ Men jag rekomenderar i alla fall manikyren. Behandlingen heter manikyr lyx och kostar 500 kr på Agnes-Ohlsson, eller som det numera heter; Parelle.

Har sovmorgon numera på tisdagsmornarna eftersom att vi avslutat våran kurs i idrott och hälsa A. Förstår ni att jag aldrig mera kommer ha idrott i hela mitt liv, numera blir det bara frivillig träning.

Tack för mig
/ A-K

Bounce

Så var det bokat och klart :)
  5 mars står jag och mamma på Orionteatern
och kollar på Bounce sista show tillsammans!
Can't wait.



Tack för mig
  / A-K

Let's dance

Igår jobbade jag fram till typ kvart över nio, tyvärr missade jag början av Let's dance och därmed Blondinbellas framträdande, men tack och lov för deras snabbgenomgångar och internet. Ja vart ska vi börja? Visst var hon snygg i sin paljettdräkt, men som jag förväntat mig, ingen naturlig begåvning inom dans precis. Men jag hoppas inte hon åker ut, för hon är ju trots allt Blondinbella^^
Jag blir lite besviken när jag ser denna berömda bloggerska på tv, och hon öppnar munnen, hon verkar så korkad, och jag som tycker att hennes blogg är så bra blir lite besviken alltså! Men så länge jag håller för öronen och håller mig till bloggen, så verkar hon ju inte allt för blåst.

Har precis kommit hem från jobbet, extremt lite folk idag :/
Känns som om jag haft dålig uppdatering den här veckan sen skolan började, en liten snabbgenomgång kanske?!

Onsdag - Skolan börjar, skönt att träffa alla efter lovet. Slutade vid två, slapp dag i övrigt, kollade på högskoleutbildningar och universitetsutbildningar på nätet, bestämde mig dessutom för att jag nog flyttar till huvudstaden efter sommaren om jag kommer in på Stockholms universitet på en ekonomilinje.
Torsdag - En lektion på skolan (man ska börja hårt vet ni;), Dans på Dawes inför projektarbetet. Sen hem till Ytterån med Lisa och Julia:) Mys hela kvällen med film och middag samt tog igen det prat vi gått miste om under lovet.
Fredag - Började skolan halv tolv och började på en ny dans till slutproduktionen. Sen dags att jobba.
Lördag - Vaknade med världens värk i nacken efter dansen under fredagen. Nästa vecka blir det rejäl uppvärmning innan vi kör den nya dansen! Jobb. Ikväll blir det bara lugnt.

Nu blir det snart middag, mamma gör Karins specialpotatissallad :)

Tack för mig
/ A-K

Maaaxmat

Nu sitter jag här har precis ätit frukost, rätt mätt och behöver inte få i mig mer, men jag kan inte sluta tänka på ett originalmål på Max, det började igår så fort jag satte foten på skolan, det är liksom som om Max provar säga mig något, jag behööööver Maxmat! Jag har varken ätit Mc Donalds eller Max-mat på lovet och nu när skolan börjat igen tycker jag att det borde bli dags med det igen. De mysiga vistelserna på Max på lunchen. Jag MÅSTE ha någon sorts av snabbmat idag! and that's it!
  Ville bara göra min MAX-hungriga röst hörd.

Tack för mig
  / A-K


.

En dag kvar på lovet och det känns som om mitt knappt har börjat^^
  Ska på Wendlas halv fyra och dansa sen ska jag träffa Julia :) Det blir Sushi och dans på Dawes känner mig lite som en förrädare när jag kliver ner i Dawes lokaler och in i danssalen, men de får väl så vara^^ haha

Ska packa ihop lite grejer nu.

Tack för mig
  / A-K

Lugn och ro

Har haft middag här hemma nu, Jessica och Hanse och deras ungar, ojoj, två smågrabbar i treårsåldern. Behöver jag säga mer?? Nä men de e jättesöta, men de har ju mer energi än en klass som käkat ett varsitt paket med sockrade frukostflingor till frukost ;)
Nu har de i alla fall begett sig hemåt och lugnet har lagt sig över lägenheten och nu är det dags för en kopp te och vänner på tvn :)

Har varit otroligt skönt att vara ledig, behövde inte ställa klockan men trots det vaknade jag såklart vid 8-tiden och var hyyyyperkissnödig, men icke, ska jag ha ledigt då får man helt klart somna om och glömma hur nödig man är, men till slut hade nöden ingen lag, så halv elva fick jag ta mig upp ur sängen och ner för trapporna till den efterlängtade porslinsstolen längst bort i huset.

Jaja, det har varit en skön dag i alla fall.

Tack för mig
/ A-K

Bara en klickning hemifrån

Alltså jag sitter och trånar efter kläder, smink, filmer, väskor, allt möjligt såhär hemma i min ensamhet och för att trösta mig själv och spendera lönen så har jag klickat hem lite grejer :)


En primer från eleven.se en tunika och en väska från bubbleroom.se och en adidaströja från zoovillage.com, sen har jag även beställt hem alla fem Harry Potter dvd-filmerna (känner mig lite nördig men jag gillar dom filmerna och jag har bara ettan och tvåan.. på VHS! så det är dags för en uppdatering) från ginza.se , superbilliga, 69 kr styck, Lätt värt de!

Aah, jag har verkligen fastnat för det här med att shoppa på internet, man bara klickar och så är det hemma om mindre än en vecka! Lovely ;) Dock börjar pengarna skena iväg lite, känns som om jag beställde något igår samtidigt som Adidaströjan men jag kommer inte ihåg vad, får hoppas att jag inte gjorde det^^

Tack för mig
  / A-K

.

Har nu jobbat färdigt för det här lovet, har de sista två dagarna lediga. Var på basketen idag, inte riktigt lika peppade tjejer idag men de var riktigt duktiga, trots allt var de fem personer kort idag så jag måste säga att de gjorde ett bra jobb!
  Tror jag ska gå och lägga mig tidigt idag, känns som om det vore skönt, och sen ska jag sova till imorn eftermiddag! Bara för att jag inte ska jobba, PLUS att jag inte har något planerat förrän mot eftermiddagen! Vad vore väl ett lov utan sovmorgnar, jag ska i alla fall ta min första imorn!

Tack för mig
  / A-K

Äckliga gubbar

Fins det något äckligare, vidrigare och mer respektlöst än gamla gubbar som håller fingret för ena näsborren och fräser ut allt snor från den andra mitt på stan, gården, till och med i liftkön.
  Liksom hoppsan där stod jag, hoppas inget hamnade på mig.. usch! Varför kan man inte bära med sig Lambis förpackning med näsdukar när man vet att det är lite täppt eller rinnigt i snoken. Nä inte det, vi blåser ut det åt något random håll och hoppas att man inte råkar få motvind.
  Nej, jag tycker att ska man rensa näsan offentligt kan man väl göra det i en pappersnäsduk! That's my opinion, men en mycket vettig sådan om jag får uttalsa mig så ;)


Lambi får ialla fall torka mitt tryne såhär i förkylningstider.

Tack för mig
  / A-K


Högis

Känner mig som en dålig bloggare, har inte skrivit något sen nyårsafton typ. Kom i alla fall hem från Höglekardalen där jag tillbringat eftermiddagen och kvällen med min Julia och min nyinköpta bräda (Blev den som jag villa ha från början)! Har varit underbart före i backen, lös pudersnö i mängder, man bara svischade ner, dessutom måste jag säga att snittet på antal vurpor numera är mellan noll och tre, möjligtvis två per åk, jag är på väg ;) mohaha!
  Vi hann även med mys i stugan, chips, cola, chokladpudding och en gullig film (P.S. I love you)

Riktigt bra film. Stööört gullig!

Har även hunnit med att ta mig in till Wendlas och varit närvarande vid Basketgruppens träning på förmiddagen, på söndag är det match :) Det blir trevligt.

Nu ska jag gå och lägga mig och prova läsa ut boken jag har på nattduksbordet, sen blir det jobb imorn bitti, men endast till kl. 14:00 Sköööönt!

Tack för mig
  / A-K


RSS 2.0