Att tvätta!





Shoppat.

Tog en sväng på Urban och Zara efter skolan. Blev en svart kofta, en svartvit t-shirt och en extremt stor brun halsduk! Känns bra att slösa lite ibland ;)

Korv stroganoff

Har jag nämnt hur mycket jag älskar Korv stroganoff?! Kanske en extremt underskattad maträtt, så sjukt jäkla god, skulle lätt äta till frukost, lunch, middag sju dagar i veckan!

Jag säger så här: Jag tycker nog att man borde äta denna goda mat en gång i veckan, åtminstonde!


.

Hur svårt ska det vara med två jävla åttor dans?! Snart bryter jag ihop! Vill inte bara göra något basic, fult, för det känns som om det är redan det ända jag gör! Fan, vill bara ringa mamma och få skrika av mig, men vi är faktiskt två i den här llla lägenheten så skrika får jag göra en annan gång.
Bra att jag använder tiden till att blogga, int eundra på at du suger Anna-Karin!!

Sick and tired

Att säga sista danslektionen att man ska korra två åttor till dagen därpå är inte okej, inte om man själv ska jobba till halv tio och inte har några dugliga koreografier i lager. F*TTA! Så jävla less nu, mina knän gör ont och jag orkar snart inte mer!
Idag har inte varit någon bra dag, längtar till Novemberlovet då jag får komma hem till Ytterån, va ledig från både skola och jobb!

Och inte nog med att vi ska göra två åttor och visa upp så ska vi dessutom kunna lära ut dem! Så dt får bli en kväll med ipoden, jag säger bara tack och lov för att vårat vardagsrum är rätt tomt än så länge!


Måndag

En ny vecka med nya utmaningar!
Har inte allt för mycket intressant att skriva denna morgon så jag lägger ut en lista på hur min dag kommer se ut!

08:00 Tunnelbana till Rådmansgatan
08:30 Värma upp
09:00 Jazzklass
10:30 Äta mitt äpple
10:45 Streetklass
12:15 Äta lunch
13:15 Byta om
14:15 Jobba
21:30 Åka hem till Bagarmossen
22:00 Duscha, borsta tänderna
22:30 SOVA

Ja så kul var min dag, några frågor på det?!

Lördag

Morgonen började så klart på tok för tidigt för att vara en lördag. Klev upp 8:00, tog T-banan till Skanstull vid 9:00, vilket resulterade i at jag blev hemskt tidig på jobbet, men började då dagen med en kopp kaffe och en granskning av Aftonbladets lördagsupplaga.
Har varit riktigt mycket folk på kafét idag, så tiden har gått fort och ingen har legat på latsidan.

Och en trevlig överraskning fick jag när jag trött kom hem efter jobbet och var hungrig som ett as och Stina står där och har förberett Tacos, jag som trodde att det skulle bli en macka och en kopp te till kvällsfika men det blev en riktigt god middag. Underbart!

Snacka om att det kan va bra att bo med någon, Stina skulle kunna bli min hemmafru, hon kan laga mat och städa så jobbar jag och kommer hem till ett rent hem med god mat! Det låter inte helt dumt va?! ;)

Nu blir det lite knäträning och balansbräda, sa jag att jag köpte en sån igår? Så nu ska mina knän bli BRAAAA!

BFF

Nämnde jag att jag åkte tunnelbana med dansaren Tobias som dansade med Laila Bagge i Lets dance. Vi är numera bff efter att ha åkt med ryggarna mot varann på tunnelbanan. Jag vet att ni är avis ;) Mohahaha!

Sen så satt faktiskt Rebecca Sheja, (skådisen från Den bästa sommaren, hon som spela lilltjejen) på Café Edgar på Balettakademien nu innan jag och stina skulle dansa! Så nu har vi några till att skriva ner i våran "kändisspaningsbok" ;)

Commercial hiphop



En häftig tjej med rockig halvkort frisyr, leopardlinne och en halvtrashad t-shirt över med texten "I <3 NY".
Givetvis talar hon engelska, och har knallgula, skor med högt skaft, sånna skor som jag tappar hakan inför men själv inte är tillräckligt cool för att våga använda.
Musiken startar och uppvärmningen är igång, inget snack, det är bara att köra. Det känns lite som när man ser dansfilmer där de går på en klass och bara dansar asset av sig, det går fort och alla är koncentrerade.

Koreografin var snabb men clean och dansades till låten ovan. Gick fort till en början men i slutet av lektionen satt dansen där den skulle (nästan). Är jag ledig nästa torsdag hittar ni mig i Studio 5 på Balettakademien!
Stört kul och tydligen är de två lärare som håller i kursen så de kör väl kanske varannan gång eller så?!


Pepp, pepp, pepp


Peppar för kvällens klass med comercial. Tror verkligen att jag kommer gilla det här. Kanske hinner med klassen Street Beat också, eller hinner gör jag nog men frågan är om jag orkar.Pepp


Bara för att..


.. jag har börjat mitt nya nyttigare liv med digestive och kaffe. Tänkte att ni ville veta ;)

Torsdag

Ännu en ny dag och även denna lika svår att ta sig ur sängen. Helt sjukt va trött jag är på morgonen, tar mig knappt upp längre!
Men nu är jag i alla fall uppe, men jag måste säga att det vore stört skönt att somna här i fåtöljen, men skolan är Prio 1! Så nu ska vi ta tåget in!

Ikväll blir det Comercial Hiphop!!! Recension kommer!


Första dagen på mitt nya liv!

Än har jag inte fallit för några frestelser, riktigt stolt! Dock ska Stina trycka i sig en chipspåse och en cola ikväll eftersom att jag gjorde det igår (innan jag kom på idén med mitt nya liv) så det blir min första prövning att inte ge efter!
Nä men jag ska klara det här, seriöst, jag klara ju för fan av att sluta snusa, har inte äns abstinens efter det, NADA, niet!
Så det här blir lätt som en plätt ;) Får bli en kopp te medan Stina frestas!


Min dag

Var hos naprapaten idag för att kolla upp mina knän! Lätt värt de 400 kr det kostade.
Har som sagt kollat upp dem tidigare i Krokom och Östersund men alltid fått svaret "Du måste vila", idag hörde jag inte ett ord ur den meningen!
Varför jag har ont i knäna beror på mina översträckta ben, som resulterar i att jag faller in med fötterna, får lätt inåtvridning (medmera) och knäna får jobba på ett fel sätt som definitivt INTE är bra! Så nu har jag fått övningar och är det inte redan bättre om tre veckor ska jag träffa henne igen och hitta ett annat sätt.

Känns i alla fall bra att hon kunde se vart felet sitter direkt och utan att tvinga mig att sitta still i flera veckor! Imorn ska jag köpa mig en balansbräda!!

Snacka om att de här naprapaterna på skolan kan allt om oss dansare och våra kroppar! Liiiite skillnad från Hälsocentralen i Krokom om man säger så^^

Ja idag började vårat block med hype på streeten, körde bara teknik och grunder idag, massor av bodywaves och liknande, kommer definitivt ha träningvärk i mage och rygg imorn. Stört bra, dock är inte hype direkt min stil, lite för hoppig och studsig, inte riktigt jag, men det är snyggt när folk dansar det som kan!


Mitt nya liv!

Okej! Så här är läget! Mitt nya nyttigare liv, vi kör fram till novemberlovet först. Sen är det en frivecka och efter det ser vi hur det fortsätter!
Nu är det seriöst! Vågen vägrar fler kilon på min kropp och jag vill äta med måtta och inte alltid överdirva (vilket jag ALLTID gör). Samt spara pengar på onödiga godisbitar eller läskflaskor!

Regler

- Ingen alkohol!
- Inga chips!
- Inget godis!
- Ingen läsk!
- Fyra ev. fem mål om dagen; Frukost, Lunch, Middag samt två Mellanmål!
- Inga måltider på McDonalds eller liknande!
- Inga undantag!

Ska göra en kategori här i bloggen med "Mitt nya liv" så jag kan uppdatera och ni kan kolla hur det går!

Stina är också på, great!

Nu vill jag inte att ni ska tro att jag är värsta bantarbruden, utan jag vet själv att jag äter mer än vad jag borde och mycket onyttigt. Kommer definitivt inte ändra mina matvanor så som middag och frukost, men det jag vill få bort är detta onödiga småätandet och mitt sockersug!

Vilka är på?! Jag ger mig fan på det här nu!

Tisdag

Idag blev en slapp dag! Jag och Stina tog oss inte upp ur sängen i morse så vi sjukanmälde oss och bestämde oss för att ta igen klasserna vi missade på kvällstid istället. Blir Comercial hiphop på torsdag, spännande!

Sitter och kollar på HIMYM just nu, blir nog inte några värre kraftansträgningar den här dagen, men det känns skönt!

Söndag

Idag har vi tillbringat dagen på stan. Annika har shoppat massor, jag köpte en jääääättelila mössa på H&M och ett par blommiga tights, så jag har också fått shoppa lite.
Fikade på Espresso House och sedan nu på eftermiddagen blev det en sushi här i Bagarmossen.

Nu har alla farit hem och jag och Stina sitter i lägenheten och kollar på alla våra kanaler på tv :) Det är underbart att ha fler än tre kanaler på tvn! Kommer sitta här resten av veckan!

Lördagen

Så.. tänkte ta dagarna, en i taget.
Lördagen började tidigt med frukost och ihoppackning av de sista grejerna innan jag skulle på jobbet, och resten av familjen och Stinas familj flyttade grejerna från den ena till den andra lägenheten.

Jobbade till 18:00 och åkte till Medborgarplatsen till mamma och Pers hotellrum. Gjorde mig iordning och sen satt vi nere i baren och drack en varsin drink.

Vid 20:00 for jag och Annika och åt på Barbecue and Steakhouse på Kungsgatan, extremt gott. Sen mötte vi upp mamma och Per och gick på Kvarnen och drack en cider. Men sen var det dags att bege sig hem till våran nya mysiga lägenhet och sova en blund.

Blev några bilder från kvällen också:


Lever

Jag är inte död, bara fullt upp, men ikväll kommer en uppdatering med bilder och shit! Håll ut!

Äntligen fredag!

Så var i stort sätt hela mitt rum nerpackat lådor. Har faktiskt gått riktigt bra att packa, oväntat snabbt och mindre kartonger än jag trodde behövdes. Lite småsaker som måste packas imorn precis innan vi flyttar; typ maten och sånt^^
Har precis ätit en tidig lunch, kyckling med sweetchili sås, blev riktigt gott! Dock råkade jag "koka" kycklingen i micron när jag skulle tina den, men det blev bra ändå!

Blev som sagt ingen skola idag eftersom att jag va tvungen att packa, men jag ska i alla fall jobba senare idag. Och när jag slutar jobba kommer mamma, Annika och Per hit, känns så skönt! Å imorn blir det middag med Annika, blir nog mongolisk buffé på Djingis Khan på Sveavägen. Kanske några droppar alkohol också^^

Nu ska jag stoppa in en ny tvätt och sedan platta håret och sätta på mig ett par byxor!


Torsdag

Så var snart ännu en skolvecka över. Det är knäppt va fort det går^^

Idag har vi modernt på morgonen och sedan street. Kul! Sen blir det jobb, så därför kan ni nog inte räkna med några fler blogginlägg idag. Brukar va så trött när jag kommer hem efter jobbet att jag bara vill gå och lägga mig.
Imorn får vi se hur jag gör, funderar på att skippa skolan för att hinna packa klart det sista innan flytten för jag jobbar direkt efter skolan så jag hinner ju inget. Får se hur jag gör, vill ju inte issa skolan heller!
Men något som blir kul med morgondagen är att mamma, Per och Annika kommer! Saknar dem verkligen<3

PA

Sa jag förresten att jag fått hedersuppdraget att koreografera en modern dans till syrrans PA?!
Ser framemot att koreografera lite och få lära ut, känns som ett tag sedan nu. Får se om jag kan prestera något bra, för jag vägrar göra något halvdant när jag vet vilka förväntningar Annika har på mig!
Måste hitta en passande låt och låta mig inspireras ;)

.




Nu är det dags att skämma bort naglarna lite, så här inför en helg med jobb och flytt!

What a wonderful day!

Ååååh vilken härlig dag det har varit idag! På moderna hade vi bara improvisation, det är så skönt med det när man inte är på teknikhumör, så det var en lyckad första lektion. Sen var det street och då satt vi och snacka om mer utbildningar efter det här året och sånt och jag blir så inspirerad när Daniel snackar om allt sånt där. Jag vill ju verkligen lyckas, jag SKA lyckas!

Nu har jag i alla fall ätit lunch, det blev makaroner och ostsås, måste packa ihop mitt rum sen, känns så jävla jobbigt, dels vill jag inte lmna den här lägenheten och dls hatar jag att packa, det vore så skönt om någon kunde göra det åt mig!

Onsdag

Ny dag, nya utmaningar!

Idag blir det modernt som första lektion och det känns awesome, är ganska seg idag, typ första gången jag snozade sen jag kom ner hit.
Så då är modernt skönt att börja med för uppvärmningen och övningarna vi gör är väldigt uppmjukande och genomgående så man kommer igång, och SEN när man är lite piggare blir det tempo och få upp lite puls. Och sen en kvarts rast och därefter street.

Sa jag att jag tog mig i kragen och bokade tid hos naprapaten igår?! Om jag inte berättat det så har jag i alla fall gjort det, om en vecka fixar hon förhoppningsvis mina knän!


.



Ibland saknar man det som varit <3

Tummenupp Tummenner


1. Det fina höstvädret.
Trots att det går mot mörkare tider så är vädret toppen just nu, soligt och alldeles lagomvarmt ute. Jag gillart!

2. Youtube.
Alltså personen som kom på Youtube måste vara en smart (och rik?) dude! Vi vet redan hur bra den sidan är, men det tåls att upprepas, fan vad jag älskar youtube, det finns ju ALLT!

3. Kavajer.
Med en t-shirt och jeans, med kjol och skjorta, ja kavajen måste vara ännu ett plagg som bör finnas i allas garderober. Oavsett modell, storlek eller färg.

1. Facebook-mejlen.
Är det bara jag som inte fattar hur man tar bort inställningen så att man får mejl till sin vanliga adress så¨fort något hänt på facebook? Vill jag veta om jag blivit taggad på en bild går jag inte in på mejlen, då går jag in på fejjan!

2. Att packa.
Så jäkla tråkigt, men jag måste ju om jag ska kunna flytta. *Stor och djup suck*

3. ZOUK-husets konkurs.
Jag gillade Zouk, de hade det mestanär jag var på humör att shoppa, nä men visst konkurs är ju jättebra! 

Ojojoj

Alltså jag drömde den hemskaste drömmen inatt! Jag var tydligen gravid (varför jag inte hade gjort abort är en gåta, men drömmar i sig är ju inte de allra brightaste) och födde en jätte rödhårig (jag menar faluröd) flicka, och det var värsta uppslaget i öp om födseln, vet inte riktigt varför det var så speciellt, men som sagt är saker inte alltid direkt normala i drömmar.
Men hur ska man kunna ta hand om en unge nu? (För pappan var ju nån random snubbe liksom) Jo jag fick helt enkelt sluta på Balettakademien, sluta på jobbet och flytta hem till Ytterån där mamma fick hjälpa mig. Lyckat!
Alltså när jag väl drömde det här var det inte så hemskt, jag ville typ va mamma, men när jag vakna hade jag "Vadfanharjaggjort-panik" det kändes så verkligt.
Tur att det bara var en dröm, vill nog hinna klart med skolan och allt innan jag skaffar barn, om jag skaffar barn, vill säga^^

Ja det var det, egentligen är ju inte drömmar så roliga att läsa om, men i brist på annat bloggmaterial får det duga!

Tisdag

Dagens planering

- Jazzlektion 1,5 tim
- Streetlektion 1,5 tim
- Boka tid hos naprapat
- Hem, duscha, äta
- Packa inför flytten
- Housejam på kulturhuset

Söndag

Söndagar är inga roliga dagar.

Sitter halv-oskönt i min säng med datorn i famnen, har ätit lite ostbågar och råkat gnugga mig i ögonen så de gör ont, men jag orkar inte gå och tvätta varken ögonen eller händerna så det får svida bäst det vill.
Funderar på att gå och hämta mer ostbågar, men jag är nog för lat för det med, fast en kopp te vill jag nog ha, lika bra att fylla min tallrik (japp, ni läste rätt; jag äter ostbågar från en tallrik) med lite ostisar också.


Jag har fjorton öre på min mobil just nu, det betyder ännu en utgift! Men tyvärr klarar jag mig inte utan mobilen så det är bara att bita sig i läppen och köpa sig ett refillkort, tråkigt men sant!

Måste börja packa i veckan, SUCK! Hatar att packa, dock har jag inte packat upp alla lådor än så det blir inte allt för jobbigt. Saknar fantastiska fyran rätt mycket just nu, önskar att ni kunde komma ner och bara sitta i soffan med mig!

Nä men vilket positivt och sammanhängande (I-R-O-N-I) blogginlägg det blev denna afton!
Med detta säger jag godnatt!

Kräftskiva

Gårdagen var lyckad :D God mat och trevligt sällskap. Mer än det finns inte att berätta. En bild säger mer än tusen ord, So here we go..




Blir galen..

Alltså jag måste först och främst förklara att jag är inte lättstörd när jag ska sova, bilar, människor och musik gör mig ingenting, men när dom i lägenheten ovanför, i rummet ovanför mig studsar studsboll kl. 08:00 på en lördagsmorgon, då blir jag irriterad.
Omöjligt att inte koncentrera sig på bollens studsande istället för att sova. Inte kul, speciellt inte när jag ska upp och jobba och verkligen vill sova ut den sista timmen av min skönhetssömn.
Funderar starkt på att sätta upp en lapp i hissen om att studsande med bollar tidigt på morgonen är strängt förbjudet fram till nästa helg (då vi flyttar), men jag vet inte jag, kanske dumt att reta upp grannarna?!

Dagen som varit

Våran lägenhet i Bagarmossen är i stort sätt klar nu, tapetserat, nylagt golv och inga målarburkar kvar!
Tog en fika med Jessica på Bellmans efter titten på lägenheten.


 Blev bara en snabbis på stan, tydligen så hade ZOUK slagit igen redan igår kväll så det blev ingen shopping, kanske lika bra det, bättre för plånboken i alla fall!
Gjorde i alla fall riktigt god middag när vi kom hem, fläskfilé och klyftpotatis, GOTT!



Nu är det läggdags, imorn är det jobb och sedan kräftskiva :D
Kanske ska prova bli full imorn?! Vad sägs om det?! Var ett tag sedan, dock känns det lite dumt nu när man kommit igång med träningen igen^^ Vi får se hur det slutar!


.


Snart sticker vi till Bagarmossen och kollar på lägenheten, nu är det bara en vecka kvar tills vi flyttar!

Fredag

Ännu en dag med knävärk och sängliggande. Ska i alla fall iväg och kolla på lägenheten i Bagarmossen när Stina kommer hem, för att kolla om den börjar bli klar, så har jag gjort lite nytta idag alla fall. Hörde om att det är rea i hela ZOUK-huset, kanske blir en liten tripp dit med. Gillar förresten att jag får sms av Jessica med texten "Ring mig omgående! Big shoppingnews!".
Vet dock inte hur mycket jag har råd med, iof så får jag lön på måndag (varannanvecka lön på jobbet), så man kanske ska passa på?! Och hur ofta är dte så här stor rea?!

Nämnde jag att dte blir kräftskiva imorn?! Efter jobbet!

Pastasallad


Blev pastasallad till middag idag, mycket god blev den! Förutom min kyckling som jag tyckte blev lite väl torr^^
Sitter å skrattar åt idol just nu, höhö, roooligt!


Oooont!

Jag tror att gårdagskvällen var det värsta jag varit med om, under dagens danslektioner, ville inte mina knän, de gjorde ont och gjorde inte som jag ville och efter jobbet när jag skulle gå och lägga mig så fick jag så jäävla ont, har aldrig varit med om dess like, har aldrig haft så ont, det kändes verkligen som om dom la av just i det ögonblicket. Snälla rara knän kan ni inte hålla ett par år till så får jag dansa av mig, sen får ni ge upp, men inte än.
  Så som det ser ut nu blir det inget dansande för mig idag, inte på resten av veckan, får bli massvis med linnement och knästöden på! (Jag som till och med har dansat med knästöden på, men ändå så blir det så här! FUCK)
Jag HATAR, HATAR, HATAR det här!!!!


Onsdag

Godmorgon gott folk!

Något jag gillar med att kliva upp tidigt på morgonen är tiden man har över, sätta sig framför datorn en sväng, kolla på tv en stund, packa väskan i lugn och ro och äta extremt mycket frukost!
Dock önskar jag att jag hade lagt tiden på något vettigare, kanske träna tekniken, göra armhävningar eller situps, och framför allt höra av mig till folk! Känns som om jag varit sämst på att hålla kontakten med folket där hemma!
Måste göra något åt detta, får bli lite phonecalling när jag har tid.
BTW, varför kommer ni inte ner till Sthlm och hälsar på? Det finns sovplatser hos oss. Skärpning!

Idag börjar mrgonen med en klass med modernt och sedan street, håller tummarna att mitt hjärnsläpp från gårdagen är bättre idag. Igår gav jag nästan upp, och jag har inte gett upp över huvudtaget under de senaste veckorna!

Cafe 60

Idag var ingen bra dansdag, gick åt helvete på streeten, hängde inte med för fem öre, men vissa dagar är inte gjorda för Balettakademiens hjärngympa!
Satt kvar på skolan ett bra tag ochåt lunch och snacka, sen blev det fika med Olof, Jessica, Stina och Linda på Cafe 60. Blev en god räkmacka och en hallongrejs till efterrätt!
Nu blir det Idol och kaffe! Trevligt avslut på dagen.



Softarn!


Ännu en vana som måst brytas är min klädvana. När hade jag jeans senast?! Jag går ständigt runt i mjukisbyxor och varma tröjor, på skolan är det ju ganska självklart, med tanke på att jag dansar, men man kan ju tycka att man borde kunna se lite snygg ut efter skolan, men icke sa nicke. Det skulle väl va då jag jobbar då^^
Men annars är ju mjukisar så mycket skönare än ett par överdrivet tighta jeans.
Idag fick det bli plyshdressen från Wendlas.
Imorn blir det fika på stan med Stina, Linda, Jessica och Olof så då måste jag väl få på mig ett par jeans och en tröja utan reklamtryck och i size XL.

Nu blir det film och ett glas oboy, kanske fixa naglarna också.


Nyshoppat

Det är inge bra att bo på ett köpcenter, blir så lätt att man impulsshoppar när man är som jag och inte kan hålla i pengarna. Jag borde nog göra mig en budget!

Filmen Step up 2 från Åhlens 149:- och två par knästrumpor från American Appearel 99:- st

Ja det var det!


Tillbaka i storstan



Den helgen var fort över. Det är knepigt, hade jag jobbat eller bara suttit på min mjuka bakdel så hade helgen känts som en evighet.
Gårdagen var trevlig, maten god och sällskapet bra, dock var jag totalt utmattad att jag somnade i bilen då vi for hem vid tiotiden, vilka jävla festprissar man är ;)

Idag har jag hunnit med fika hos farmor och att äta kräftor hos pappa, mycket mer känns det inte som jag gjort, förutom att spendera min kväll på flyget hem. Väldigt fascinerande att det går så fort egentligen, både jag och pappa är väldigt imponerade.
Dock höll jag på att tappa bort mig när jag landade på Arlanda för jag hakade bara på en grupp människor från mitt flyg men tydligen så skulle de någon helt annanstans, så med andan i halsen fick jag vända och leta mig ner dit väskorna kommer fram (var lite rädd att jag inte skulle hinna med att ta min väska, men det gick vägen även idag).

Men vet ni vad jag glömde? Hade ju planerat in att träffa Putte och Tofte en sväng, men jag kom precis på det och nu skulle jag vilja säga att det är liiite för sent för att göra något åt det^^

Ledig från jobbet imorn och på tisdag, imorn ska jag och Stina prova hinna med att sola efter skolan och sen blire nog till att baka cupcakes hos Jessica, på tisdag blire fika i staden med Olof, välplanerade är vi allt ;)

Hemma

Något jag inte skrivit här i bloggen är att jag just nu befinner mig hemma i Ytterån, överraskade Annika genom att komma hit idag, far hem till Stockholm imorn kväll, blev bara en snabbvisit, men trevligt ändå. Ikväll blir det fest i Hallen hos stora A-K och sen imorn ska jag hinna med att hälsa på farmor och äta kräftor med pappa.
Förresten att sitta i en bil för första gången sen jag flyttat ner var något skönare än T-banan! Bara så ni vet!

Så i helgen hinns kanske inte så mycket mer med än planerat, känns lite dumt att inte kunna träffa Lisa å alla men det får bli nästa gång!
Nu blir det mammas goda middag och sen far vi till Hallen!

Fredag

Dagen började med en mycket trevlig teaterlektion, sen en lektion i Hype med Joaquin Perez, en grym dansare. Dock visade inte hype sig vara min stil precis, uppvärmningen gick bra, mest basic men extremt, extremt pulshöjande men när vi sen körde en koreografi som gick i hundratio så gav jag upp, jag satte kanske ett av hundra steg! Inte okej med andra ord. Men men, man kan väl inte lyckas jämt^^

Sen blev det lunch med Stina på Nancys Freshfood, riktigt god sallad, sen tog jag t-banan till jobbet. Där fick jag höra av en kund att det hörs att jag kommer uppiffrån, jaha sa jag förvånat som trodde att jag kamoflerat min norrländska nu när jag spenderat ett par veckor här nere, men icke sa nicke!

Kanske en dusch?!


Arton år!



Idag är ingen vanlig dag för det är min lillasysters 18-års dag, HURRA HURRA HURRA!!
Lots and lots of love sis' <33

Morning

Bloggar en snabbis nu, för jag misstänker att det inte kommer finnas tid senare dag, åker direkt till jobbet efter skolan och skulle tro att jag är hemma runt halv elva ikväll!
Läxa idag, har jag gjort den? Nä just det! Typiskt :/
Annars då?! Har inte sovit så bra, vakna var tionde minut och trodde att jag försovit mig, hatar sånt!

Imorn har ännu en vecka gått av skolan, helt sjukt alltså! Snart är det December och dags att fara hem och fira jul liksom^^

Middag

Middagen blev riktigt god, riktigt jävla god om man får vara så frispråkig faktiskt! Nu sitter vi alla tre och nördar, for real! Alla sitter vid datorerna och är osociala samtidigt som vi dricker upp den sista colan och äter popcorn!




Ja förövrigt är jag jävligt pissed att jag jobbar imorn för Jessica bjöd precis med mig på VIP-kväll på Topshop imorn! Fyfasen, hade varit nååågot kul, men tyvärr jag måste jobba, varför växer inte pengar på träd?!

Nyshoppat!

Blev en sväng i några affärer här nere! Köpte en stor och mysig tröja från Gina Tricot, och en hög blommig kjol från H&M. Provade ta bilder, men blev inge bra, får en ändå, men ni får ha förståelse jag är ingen direkt fotograf!

JA det ser mest ut som två enorma tygstycken som ligger på min säng men men, det får duga!

Onsdag

Kom ni ihåg vad jag skrev i mitt morgoninlägg?! Om att imorn ska vi för första gången ha en sån där ring åsså går en och en in och dansar! Nä men tydligen passade det ju utmärkt idagenligt Daniel! Ja det gick ju mindre bra, eller sista gången gick det bra för då var det Touch it -låten som jag dansat till på Wendlas så då kunde man sno lite moves därifrån och dessutom är det lättare när man et hur låten går liksom!

Har i alla fall precis ätit upp två vvarma mackor som jag gjorde i mackjärnet jag fick av pappa när jag flyttade, riktigt goda blev dom, hade baconost, tomat och vanlig hushållsost på! GOTT!

Måste ner i gallerian och köpa linsvätska, kanske kolla på Gina lite också ;) Ikväll kommer Linda och äter middag här!

God morgon!

Klev upp hela tjugo minuter senare idag, bara för att få sova ut lite, jag är ändå så snabb på morgonen så jag hinner till och med blogga trots att jag vaknade sent!
Idag börjar morgonen med modernt, och jag har rotat fram mina benvärmare ur garderoben och har gjort mig redo ;)

Vi har läxa till imorn, ska göra en combo (en strof med danssteg) som vi ska kunna använda när vi freestylar, på torsdag är första gången vi ska stå i en stor ring och en och en får gå in och göra sin grej, jag mår illa bara ag tänker på det, det där med freestyle är inte min grej riktigt! Men man måste ju lära sig!

Snart ska jag gå, så vi hörs mer i eftermiddag!


Home Alone

Vad skönt det är att komma hem efter skolan och vara ledig resten av dagen. Jag har varit och köpt en jättefin pajform, för ikväll blir det Tacopaj, och när jag ändå var på Åhlens kollade jag på filmavdelningen och fick med mig Greys Anathomy season 1, har aldrig följt Greys helt, men alltid tyckt att det var bra så när första säsongen kostade enbart 149 kr tyckte jag det var givet att även den skulle få joina mig och pajen ikväll!

Nu sitter jag och har precis stoppat i mig tomatsoppa och oboy, Stina har inte kommit hem än, tydligen skulle deras klass ha piknick och leka lekar efter skolan, ambitiösa jäklar!


I natt jag drömde något som..

God morgon! Ska snart traska iväg till T-banan och fara till skolan. Men först blogga lite, hann inte igår kväll blev assent för jag hade stägning på jobbet.

Alltså sen jag flyttat hit dröm mer jag jättekonstiga dömmar, typ jämt! För någon dag sedan drömde jag att mamma blivit asfet och deprimerad och att hon typ blev mobbad.
Sen i natt drömde jag ngot totalt osammanhängande, Olof, Anton, Stina och Lisa var med, och vi var i Sthlm, fast vi var inte där och vi körde bil å jag var extremt bra på att sladda, å nä det var jätteknepigt, kan inte riktigt förklara allt för då skickar ni väl mig till Mentalsjukhus eller något^^

Idag är jag i alla fall ledig efter skolan, tror jag ska prova sova ut eller nåt! Men så lär det ju inte bli!

RSS 2.0