KÄÄÄÄÄR!

Nu har Lisa å Helena åkt vidare till nästa bostad, men det har varit två mysiga dagar :D Igår blev det pannkakor till middag å mys framför tvn :)


Sitter å kollar på SYTYCD nu, måste säga att jag är helt frälst i Kent; den underbart söta, överduktiga, ödmjuka killen från skogen, jag är KÄR! nä nu måste jag fokusera!


Sunny day!

Åh vilken härlig dag. Blev Rålis med Linda å Richard idag, legat å solat å myst, suuuper!
Sen träffa ja å Richard, Sophia en sväng för att lämna tillbaka hennes balettskor som jag lånade, kul att träffa henne, var ett tag sen :D Nu vill jag bara vara här i Sthlm under semestern, känns lite surt att åka hem till Ytterån nu när sommaren börjar på riktigt.

Å vet ni vem som kommer ikväll?! LIIIISA!!! ååååh, så glad att jag kan skrika! Vet inte riktigt hur länge hon å Helena blir här men de är sååååå välkomna :D

Midsommar

hoppas alla hade en toppen midsommar! Det hade i alla fall jag. Jag, Stina å Richard åkte ut till Fjäderholmarna å satt på klipporna i solen å åt god mat å drack vin! Bättre kan det inte bli! Ibland älskar jag verkligen Stockholm!
Men är det inte typiskt att det blir dåligt väder när jag är ledig?! LEdig idag å imorn, hur är vädret?! Nä precis! MEn om en vecka är det i alla fall semester! Känns underbart!
Dum som jag är hade jag glömt minneskortet till kameran å har ingen sladd så jag kan föra över de bilder jag tog som hamnade på själva kameran. Såatte ;)

Sommar, sommar, sommar

Jag hatar att jobba när vädret är så här bra! Å bättre blir det ju inte när jag jobbar sex dagar nästa vecka å det ska va över 25C här hela veckan! är i alla fall ledig lördag å söndag så då ska det banne mig vara super! men men snart semester!

Har i alla fall precis kommit hem från jobbet, dricker ett glas vin å äter gräddtårta som jag fick med mig hem :) imorn blir det öppning på jobbet så ska va där 07:30, känns lite tungt, men sen slutar jag 14:00 så det är skönt i alla fall!

Personalpicknick ;)

Gårdagen resulterade i femkamp, för mycket vin, en skadad skalle, god mat, bra sällskap; fem av fem toasters liksom!













INTE OK

Är det okej att sitta å kolla på reprisen av bröllopet?!

Söndag

Jobbat hela dagen idag, och efter jobbet blev det en promenad hem till Bagis, kändes bra, ska göra det till en tradition, GÅ hem från jobbet, det är några kilometer, så det blir en lagom promenad. Har jag förresten berättat att jag numera är medlem på ett gym?! De ni! Trodde jag knappt skulle hända själv men nu ere så. Å det har öppet dygnet runt så det är perfekt för mig, kan träna exakt när jag vill!

Förövrigt stinker det vitlök i våran lägenhet nu, alltså verkligen, men vitlök är ju gott eller hur?!

Imorn blir det picknick med jobbet i Rålis, looking forward to it!

Streetdance 3D

I fredags var jag Stina å Nathalie på bio å såg Streetdance 3D, så jag tänkte skriva en lite snabb "recension" här, för att kompensera de inlägg jag missat att skriva tidigare i veckan ;)

I alla fall var det första gången jag såg en 3D film, å jag ska erkänna att jag varit skeptisk innan, men det var sjukt häftigt, en helt annan känsla! 
  Men till filmen då, en sak med dansfilmer är ju den att det kan bli på två sätt; Antingen är det bra skådisar som har fått lära sig dansa för den här rollen, detta resulterar i att det blir rätt tråkigt om man är intresserad av dansen, sen är det andra sättet; sjukt skickliga dansare med noll skådiserfarenhet, vilket är roligt att se om man vill se dansen men när man sen sitter å kollar på filmen hemma spelar man över själva filmen för att bara se dansbitarna, då kan man ju youtubea lika gärna liksom;)
   Streetdance 3D var sjukt bra dansare, möjligtvis att huvudrollen var typ minst bra dansare (men fortfarandebra) men bättre skådis samtidigt som de riktigt grymma dansarna hade väldigt lite repliker vilket gjorde att de inte framstod som lika dåliga skådisar som de säkert egentligen är.
Så jag tyckter det var sjukt bra, men som i alla dansfilmer är storyn densamma, men det är ju det man förväntar sig, en snygg tjej å kille som är bra på att dansa å ska övervinna värsta fördomarna och kanske vara med i en tävling eller en föreställning eller komma in på en skola, kämpar som fan, tränar i regnet, på gatan i garaget; We've seen it all! Men det är ju inte för att få en djup historia, mysterium och tragiska monologer vi väljer att se en dansfilm, eller?!

Grillkväll

Gårdagen var great, grillade hos Carro i Hammarbyhöjden, god mat, gott vin, bra sällskap, lyckad kväll. Dock extremt trött idag när jag skulle öppna på jobbet, men det va det värt ;)




.

Jag veeeeeeeeeeet!!! Sämst på att uppdatera. Liten svacka den här veckan men nu är jag tillbaka som en ny människa! Blir mer uppdaterat imorn, ikväll blir det grillning hos Carro! GREAT!
Back on track!

Äter en godisremi soffan, så kommer stina ...

Äter en godisremi soffan, så kommer stina å sätter fast ett klistermärke i pannan på mig "du å jag" står det. Ibland behövs inte så mycke för att få mig glad


Berns

Berns igår, drog en flaska rosé och åt sushi hos Sophia innan, mycket trevligt ;) Bra modevisning, blandade stilar, fanns mycket snyggt måste jag få säga, blev lite smått kär i en del plagg, dock blev det inte så bra bilder. Avslutade kvällen på Max och tog bussen hem!













Panik, panik, panik!!

Panik, panik, panik!!


Back in buisness

Jobbat idag, inte allt för stressigt precis^^ Imorn är jag ledig, ska korra lite å på kvällen ska vi på modevisning på Berns, ska bli kul :D
Kände att jag inte hade så jäkla mycket mer att skriva, händer inte så mycket i mitt liv just nu.


Studenten

Sorry för min usla update! Men studenten är fan mer jäktig när man inte tar den själv utan faktiskt måste hjälpa till å fixa å stöka^^ haha
Helgen har i alla fall varit bra, fredags tog Annika å hundratals andra studenter steget ut i det verkliga livet ;) Men först skumpa!
I lördags hade vi Studentskiva i Önsjön, drog in på G3, dansa på borden å blev utslängd, hatade lite mot Östersund och längtade till Sthlms krogliv.
Söndagen blev lugn, Cola, pizza å tv inte mycket mer.
Å idag blev det en fika med Lisa innan jag åkte hem till storstan!

Bilder finnes ju såklart ;)








Min lillasyster är den finaste studenten i...

Min lillasyster är den finaste studenten i östersund!!


Varför Sitter det en man med kaninöron uta...

Varför Sitter det en man med kaninöron utanför gunnarsons å äter maskrosor helt i sin ensamhet? Ja man kan ju undra!


.

Dålig update här! Trots att jag inte går i skolan nu. Well well, har jobbat, även shoppat lite idag, kändes nödvändigt faktiskt!
På torsdag kväll flyger jag hem till Ytterån efter jobbet, å på fredag tar systeryster studenten, kan knappt fatta att det är ett år sen jag tog studenten liksom^^
Nä nu blire duschen, sen sängen!

RSS 2.0