Kan inte riktigt fatta

Alltså jag kan inte sluta le, jag är så glad att jag verkligen kom in på BA. Känns toppen, då vet jag vad jag ska göra ihöst, flytta till Sthlm, dansa, jobba och ha det bra. Och som det ser ut nu är jag inte den enda som flyttar, vi blir nog några stycken från lilla Östersund i huvudstaden i höst! Great!!!
  Känns så jävla kul, visst kommer ekonomin vara liten men jag ska fan ge järnet, jag ska dansa så mycket jag kan utöver skoltid och fixa kontakter och allt som hör till^^

I can't wait!


Tack för mig
  / A-K

.


Kolla igenom gamla bilder. Tycker den här var lite småtrevlig sådär^^ haha
Anton och Johan ser som så fridfulla ut. Var det ettan på gymnasiet tro?!

Vart börjar man?

Vart börjar man nu då?! Lägenhet och jobb, utbildningen är inte studiemedelsberättigad, så det betyder att jag måste jobba och tjäna pengar till hyra och terminsavgift. Hur hittar man lägenhet i STHLM? Får ju inte bo i Studentbostäder heller. Någon som vet någon hyresrättsförening i huvudstaden? Jag får lite panik det är knappt två månader kvar *GULP* Nä men seriöst, ge mig tips e ni snälla :)

Tack för mig
  / A-K

Balettakademien nästa..

Ja det är faktiskt så. I helgen var jag ner till Stockholm för att göra audition till Streetlinjen på Balettakademien. En ettårig utbildning med inriktning på street och jazz/modernt. Och idag fick jag ett positivt besked efter jobbet, JAG KOM IN!!!
 På riktigt kom jag in på Balettakademien! Det är sjukt, eftersom att just streetdelen på auditionen gick mindre bra trodde jag chansen inte fanns. MEN jag klarade det! Jag gjorde verkligen det.
Nu är det bara att sätta igång och leta boende och jobb där nere! That's it, inte en minut får gå till spillo!


Tack för mig
  / A-K

Home sweet home

Hemma igen.. Läggdags nu, upp och jobba imorn. Uppdaterar imorn eftermiddag istället :)

Tack för mig
  / A-K

Fredag

Tänkte hinna med ett inlägg innan jag sätter mig på bussen ner till Sthlm. Vet inte om internet funkar på hotellet, senast jag va där så blev de något tjall^^ Jaja, nervös som bara den är jag, lite smått irriterad, och panik över packningen. Men det ska väl gå bra.
  Ja, jag måste väl nämna att jag vaknade till ett sms från Julia "Michael Jackson är död!!!". Gick in på aftonbladets hemsida och mycket riktigt, kungen av pop är inte vid liv idag. Knepigt, han va ju inte så gammal liksom, tragiskt det där faktiskt! Så har även jag skrivit en liten notis om denna stjärnas död och kan luta mig tillbaka och känna att jag hedrat honom!

Nä nu ska jag packa in grejerna i bilen och sen sticker vi!

Tack för mig
  / A-K

Torsdag

Solen skiner, shortsen är på och vissa delar av min kropp har samma färg som jordgubbarna jag åt hos Lisa imorse, med andra ord precis som det ska vara!
Vaknade upp hos Cecilia och kände mig fortfarande full typ, men eftersom att jag tog bilen in till staden igår så fanns inget annat att göra än att ta den till Undersåker och Lisa imorse. Fick otroligt goda jordgubbar och glass när jag kom dit och vi satt på altanen och solade och hade det allmänt trevligt. Riktigt bra dag idag. Till middag blir det pizza och det är ett som är säkert!




Nu blire till att tvätta och packa och ladda ipoden med musik, för imorn beger jag mig till storstockholm ;)

Tack för mig
  / A-K

Solliden och Marité

Gårdagskvällen var den bästa på länge! Extremt rolig. Jag, Anton och Cecilia började med förfest på taket i Cecilias numera prydliga före detta studentlya^^ Sen blev det Marité, Kebabcity och en liten efterfest tills grannarna knackade på!







Tack för mig
  / A-K


.



Nästan så jag saknar mina småttingar ibland^^ Trodde aldrig jag skulle säga det ;) haha

Måndag

På fredag far jag till huvudstaden! Biljetter och hotell bokat! Per följer med som stöd. Har varit tjorv med att byta bort min jobbar helg men idag ringde chefen och sa att dem skulle ta den, så snällt, för alla andra var upptagna och det känns ju lite jobbigt att inte fara och redan ha betalat allt liksom^^ Med som sgt det löste sig fint det där. Kanske hinner med lite shopping i Sthlm också, det vore ju inte fy skam!

Nu ere nattinatti!

Tack för mig
  / A-K


Men..

Men hallå?! Det skulle ju bli fint väder idag! Jag börjar jobba om tre timmar och skulle gärna vilja ha lite sol innan dess! Nu blire varma mackor och te, kanske ska sminka mig lite?!

Tack för mig
  / A-K

Söndag

Vilket väder! När jag slutade jobba tre idag så möttes jag av världens solsken, så jag har tillbringat dagen i shorts och så ska resten av veckan spenderas också för enligt tidningarna så kommer vädret vara bra resten av veckan!
Sol får mig att må bra, så är det bara, mycket bra!

Tack för mig
  / A-K

Midsommar

Blev en myskväll med Stina å Linda igår och det inkluderade vin, chokladfondu, bra musik och extremt mycket skitsnack^^ Som alltid var det hemskt trevligt. Dock att vi somna vid hlv fyra och att jag skulle upp kvart i sju för att jobba var inte riktigt lika trevligt. Medan de andra fick sova vidare fick jag gå ner på ett dött Statoil, som lika gärna hade kunnat vara stängt idag, för folk var inte direkt pigga på midsommardagen och vill gå på macken vid åttatiden!
  Snart blire middag å sen ska jag skjutsa hem brudarna och sen kanske det blir ett glas vin ikväll också :D





Tack för mig
  / A-K

Abstinens



Jag vill dansa, dansa, dansa! Ge mig en låt!

Midsommar

Så var dagen D här. Midsommar och vädret är inge vidare^^ Dagen till ära börjar jag jobba 15:00 och avslutar passet strax efter 21:00. Men sen blire Mys med vin och chokladfondu med Stina och Linda och möjligtvis lillasyster. Kanske Åparken ikväll?! Verkar trevligt.
  Jaja, nu ska jag platta håret, städa rummet och fara till Nälden och inhandla saker för kvällen.

Tack för mig
  / A-K

.



Nu har jag fått kallelse! Det händer verkligen på riktigt. Tror aldrig jag varit sånt här nervvrak!

Torsdag

Oj vad jag har städat idag! Mitt rum skiner praktiskt taget, jag har slängtlite gamla kläder, torkat hyllor och dammsugit. *Stolt*
Imorn är det trots allt midsommarafton så det måste va rent. Ska hem till pappsen och städa också om en stund.
Imorn blire vin och chokladfondu för hela slanten, vi blir några här hemma och sen kanske vi drar till Åparken för där hörde jag att det skulle va drag (!) Ja det blir nog trevligt!

Tack för mig
  / A-K

Onsdag

Så har jag jobbat första dagen för sommaren :) Kändes bra, välbehövligt, tror snart jag kommer få liggsår i soffan här hemma!
Sen blev det en snabbfika med Bröderna B och lillasyster och sedan det vi alla väntat på: So you think you can dance! Stört bra, vissa bättre än andra och jag får sån abstinens, känns som om jag inte dansat på evigheter!





Imorn är jag ledig, tror att jag ska prova ta några danssteg på dessa stackars ben som fått sitta stilla på tok för länge!

Tack för mig
  / A-K


Väskan a.k.a min BFF

Okej, ni som känner mig vet hur illa jag klarar mig om jag inte har min kära väska med sig. Eftersom att mina föräldrar gjorde det dumma valet att placera mig i Ytterån, byn som alla glömde, så har jag under de senaste åren lärt mig att min väska är min bästa vän, det är där jag måste ha allt. Och jag menar allt! Det är allt för att klara sig i minsta lilla uppkommande situation.
  Väskan är onödigt stor och rymmer mer än vad jag egentligen någonsin kommer behöva ha med mig någonstans, men fråga mig om vad som helst så ska jag nog kunna rota fram det ur väskan; Näsdukar? Check! Deodorant? Check! Chokladkaka? Check! Till och med cigaretter kan finnas där ibland trots att jag inte röker. Rena underkläder? Check! Ansiktskräm? Check! Skavsårsplåster? Check!

Ja jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, min väska är min BFF. Det dumma är dock att jag känner mig naken utan min otympliga och oftast för tunga väska. Även om jag vet att jag klarar mig med fickorna att stoppa plånboken och mobilen i, men det känns som om jag saknar något när jag är utan den.



Nä trots att jag troligen kommer bli sned p.g.a min överdrivet tunga väska så kommer jag alltid vara fast vid den, kommer aldrig klara mig utan min bästa vän och följeslagare, för trogen det är den i alla fall!

Tack för mig
  / A-K

.

Ååååh jag pratade med Micka idag, känns som evigheter sen! Fattar inte riktigt att du verkligen har flyttat från oss. Känns lite konstigt att jag inte bara kan fara in till stan och plinga på porten till lägenheten och få komma in och äta hårdbröd och baconost. Men vi ses om någon månad för då kommer jag till dig ska du veta och då visar du mig skogen där du bor ;D

(Gammal bild men wtf)

Ja jag har i alla fall hunnit med en fika på Pause med Stina idag, varit och solat och smällt i mig fyra varma mackor med ost! Gött!
Torsdag blire jobb :) Cash!

Tack för mig
  / A-K

Tisdag

Solen tittade fram en sväng idag:) Tillräckligt länge för att sluka en glass på altanen.
  Väntar på att bilen ska bli ledig så ska jag in till stan och fika med Stina en sväng :)



Tack för mig
  / A-K

Måndag

Så var det måndag igen, och jag börjar inte jobba förän fredag eller torsdag. Känns lite segt, kommer inte bli mycket till lön den här månaden :/ Om bara vädret kunde bli bättre så skulle jag kunna njuta av mina sista lediga dagar den här sommaren.
 
Att göra idag:
- Ringa Wendla
- Träna
- Tvätta kläder
- Städa rummet
- Kolla tåg/bussbiljetter
- Skriva av schemat på Statoil

Checkar av senare.

Tack för mig
  / A-K

Böcker

Jag kommer ihåg en tid när jag var med i boklubbar (dels för presenterna man fick varje månad, men även för böckernas skull), jag kommer ihåg hur jag kunde ligga och läsa en hel dag för att jag tyckte det var så roligt.

Något hände, det jag läser numera är Cosmopolitan, några få personers bloggar och ibland serierna samt horoskopet i ÖP. Jag tror att jag kan räkna de böcker jag läst under min högstadie och gymnasietid på ena handen. Och nu för tiden tar det en evighet att läsa ut en bok, inte som förr när jag snittade två-tre böcker på en vecka^^

Jag vill tycka om att läsa böcker, jag vill tycka att det är trevligare med en bok än gamla repriser på tv. Men det går inte, jag har gjort några försök det senaste året, läste Djävulen bär Prada innan jag skulle gå och lägga mig men det resulterar i ca två sidor per kväll och det är bara när jag sover hemma, vilket inte har varit allt för ofta det senaste året. Så den boken tog närmare ett halvår innan jag nådde sista sidan.

Varför har jag tappat lässuget, jag vill kunna ge boktips eller ligga i solen och läsa annat än typ "Hur du får en kille på fall", "Sex heta sextips", "Snyggaste beachkroppen" och annat IQ-befriat ur Vecko Revyn!
  En bra bok någon?!



Tack för mig
  / A-K

Dagens..



..Klädsel:
Plyschdressen från vårshowen
..Frisyr: Knut
..Låt: Ms new booty, för att jag saknar Micka!
..Vill ha: En påse chips :)
..Tråkigaste: Vädret!
..Roligaste: ??
..Rädsla: Den 27:e
..Mat: Hittills kycklingsallad
..Dricka: Te.
..Att göra: Städa rummet och tvätta kläder!
..Kvällsaktivitet: Soffan, tvn, chips(?)

Tack för mig
  / A-K

Bartömning

Ja gårdagens planer var i alla fall att sätta sig på News en sväng och ta en öl eller två, snacka och sedan göra en tidig kväll. Men som alla andra kvällar slutade det inte riktigt som vi tänkt oss.
  Det visade sig vara bartömning på News och drinkarna kostade 50 kr styck, så det blev drinkar för X antal hundralappar för min del. Mycket folk ute och den kväll som skulle sluta lugnt resulterade i att jag blev packad och gick på catwalken från News till Subway. Men roligt hade vi i alla fall och jag är inte så farligt bakis. Kändes dock lite konstigt att vakna upp imorse och inse att jag faktiskt blev riktigt full igår .

Bilder togs också såklart. Har dock gjort om dem till svartvita för vi alla såg rätt sunkiga ut i färg, vissa kvällar är man snygg och andra inte så värst^^







Bartömning ikväll också, någon som är på?!

Tack för mig
  / A-K

Dagens..

..Klädsel: Nyshoppat från Birsta; Jeanstights, vitt linne, svartvit randig tröja.
..Frisyr: Utsläppt i behov av tvättning och plattning
..Låt: Någon med Håkan känns rätt idag.
..Vill ha: Egen bil
..Tråkigaste: Att se mitt kontoutdrag sen gårdagen.
..Roligaste: Ska på intervju om vårat projektarbete för en bilaga i ÖP och LT
..Rädsla: Att måsta ställa mig på vågen efter de hära veckorna som varit
..Mat: Hittills en macka med potatissallad.
..Dricka: Te.
..Att göra: Gå ut med Bosse och..Sola!!
..Kvällsaktivitet: Chill på News med folket :D

Tack för mig
  / A-K


Sundsvall

Dagen har bestått av bilåkande, shopping, studentfirande och bilköer. Sundsvall med andra ord. Jag, Linda och Lisa begav oss till Birsta city till att börja med där jag spenderade 1000 spänn på Gina första jag gjorde. Och mer blev det på de resterande affärerna. Såg den minsta lilla bruden jag sett med de största silikonisarna jag någonsin beskådat.
  Panikletade efter Lisas påse i tjugo minuter tills jag märker att det är jag som har burit på den.
 
For in till staden, kollade på Erica som tog studenten, kände oss gamla (!). Provade leta oss ut ur Sundsvall och fick trängas i köer tills vi märkt att vi for åt fel håll och fick vända och återigen köa. Riktigt kul dag,

Och jag hittade ett par jeans tights från Vila, tre par shorts ( samma modell olika färger) från Gina, två väskor, en Jeansjacka från Only, massvis av örhängen och armband samt en randig tunn tröja från Gina. Så några tusenlappar fattigare men med fler klädalternativ lämnade vi Sundsvall.







Kisspaus!

Tack för mig
  / A-K

Onsdag

Ja dagen började inte så bra, Annika kom och väckte mig och fråga när jag skulle åka, kolalde på klockan och drog på mig första bästa, gjorde en macka och startade bilen.
  Kom in till stan i vääääldigt god tid ändå, anmälde mig i receptionen för mitt arbetsEKG och tanten bad mig följa det blåa på golvet till väntesalen. Ja hela golvet är i storsätt en ända stor rand av blåfärg så jag går där hamnar utanför en dörr där det står EKG, sängsalar. Jaja, lunchstängt var det också så jag sätter mig i korridoren på golvet som någon luffare. Sitter och väntar, jag hade ju gott om tid på mig, men jag tyckte det kändes lite som om jag var på fel ställe och sen hör jag några som går in genom en annan dörr och ser då.. den tejpade klarblå linjen på golvet som leder in till en annan dörr. Och mycket riktigt hamnade jag på Fysiologavdelningen när jag följde de. Pinsamt^^
  Ja cyklingen gick bra, dom sa att det såg bra ut förutom att mitt hjärta slår typ extraslag ibland under ansträgning, men det var tydligen inte så farligt. Tur det då.

Så sen blev det lunch med lillasyster på Eastern Palace, mycket gott :D En sväng till solariumet och sedan optiker, nya linser i  mina friska ögon, det känns bra. Sweet!

Imorn blire Sundsvall, tidigt tidigt, Lisa hämtar mig klockan sju. MEn det ska bli mysigt. Sen ska vi på eftermiddagen/Kvällen bli intervjuade för en bilaga i ÖP och LT om vårat projektarbete, En av oss! Kul att folk uppskattade den liksom!
  Nu ska jag ta en dusch :)

Tack för mig
  / A-K

.

Klockan är mycket nu hörrni^^ Har tillbringat kvällen i stan med Julia, Lisa, två flaskor cola samt popcorn och chips. Var länge sedan vi hade en nykter kväll tillsammans måste jag erkänna. Kollade på två filmer som visade sig överträffa mina förväntningar. Ännu en gång.
 
  Imorn ska jag in till stan och göra det jag skjutit upp allt för länge nu, till doktorn och göra arbets EKG, cykla och kolla hjärtrytmen med andra ord, för dom har fått för sig att mitt friska hjärta kanske inte riktigt är som det borde. Jaja, det tror jag inget på, men måste jag cykla utan tröja för att dom där sladdarna och klistergrejerna sitter på hela överkroppen då vägrar jag. That's it, inte en chans, då får dom strunta i mitt lilla hjärta eller skaffa en tröja som går att ha medans man gör det där, då kan jag komma tillbaka en annan gång.     
  Sen blir det en sväng till optikern för att få nya fräsha linser, vilket känns mycket skönt efter att ha haft ögoninflammation och grejs^^

  Torsdag är bestämt att det blir Sundsvall med Lisa och Julia i alla fall, kanske lite shopping? om plånboken tillåter. Ja men det var väl det, nu är det läggdags!

Tack för mig
  / A-K

Oh my..

Jag gjorde det! Jag postade brevet och nu är ansökan på väg och vi får se vad som händer. Herre Gud, vad har jag gjort??! Kan man stoppa brevbäraren?!

Tack för mig
  / A-K

Håkan Hellström

Sluta drömma om det ljuva livet
Vi kommer aldrig va med om det
Och be aldrig mer om ursäkt
För sakerna du aldrig gjorde

Men det äter upp dig när du ligger i din säng
Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort


Finns inga texter som Håkans som träffar mig precis där de ska. 
Så jävla bra!

Tack för mig
  / A-K

Studentbilder

Alla bilder från studenten är tagna av någon av dem i klassen eller min aföräldrar såjag tar inte åt mig äran för några av bilderna^^







Tack för mig
  / A-K

Söndag

Känns lite vemodigt nu. Så har man tagit studenten, åkt flak och druckit champange med de bästa. Studentdagen var toppen men på rådhustrappan rasade allt, jag tror att jag fattade vad som hände just när vi stod där och sjöng. Ska lägga upp bilder när jag lagt in dem på datorn.

Hade studentskiva i Önsjön igår:) riktigt trevligt, rätt mycket folk och extremt god mat :D Idag blir det till att fara till Undersåker och gå på Lisas mottagning <3
Här kommer lite bilder från gårdagen!










Mamma och Per hade fixat små kort där alla fick skriva hur de trodde att mitt liv skulle se ut när jag är trettio år, låg och läste dem innan jag skulle sova och det var hur kul som helst! Haha får se vilket som stämmer bäst när man närmar sig trettio :P

Tack för mig
  / A-K

ESDNTA 3!!!

Är det konstigt att jag inte är så exalterad och lycklig som jag borde? Vaknade med ögoninflammation imorse, vart stressad och trött hela dagen. Inte ätit bra med mat på hela veckan, supit mer än jag borde och bara velat skjuta upp morgondagen till om ett år eller två.
  Jag tror nog att jag skulle vilja gå kvar i min klass ett par år till, det är för fan dom jag vill umgås med för resten av mitt liv, det är dom jag vill skapa nya minnen med. Jag måste ha varit lyckligt lottad för jag hamnade i världens bästa klass, världens goaste och mest peppande klass som satt sin fot i Palmcrantz korridorer. Borde inte studenten va den bästa tiden med klassen? Jag slår vad om att det blir det också men jag vill inte att det blir den sista! Jag vill komma till skolan på morgonen och mötas av ansiktena som jag mötts av de senaste tre åren, jag vill sitta i fiket och snacka skit över en kopp kaffe, jag vill bråka om obetydliga saker som vi inte kan komma överens om, för vet ni vad det är ESDNTA 3, de bästa människorna jag känner!
  Har lärt mig så mycket under de här tre åren, och jag kommer aldrig glömma klassen som skriker högstoch har roligast tillsammans!



Tack för mig
  / A-K


Torsdag

Imorn är det studenten! Kan ni fatta? Jag har gjort klart mina tolv år i skolan, jag ska stå på rådhustrappan och skrika halsen av mig, jag ska stå på vårat nypimpade flak och trycka ner tvåorna. Jag ska ha det så jävla kul!

Dagen har bestått av lunch hos vår mentor Elisabet, middag på Samuraj och sedan fix med flaket. Imorn gäller det!









Tack för mig
  / A-K


Onsdag

Sista skoldagen som avslutades med lite för mycket av det goda^^







Tack för mig
  / A-K

Tisdag

Förfest hos Bodén, News och efterfest hos Micka!







Tack för mig
  / A-K


Studentveckan börjar!

Måndag, chill på skolan, cider på News, bilkurragömma och tältning på skolgården!







Tack för mig
  / A-K

RSS 2.0