Dance experience

Alltså vi var så nära att fega ur på den här klassen, alla som satt och väntade på att lektionen skulle börja var typiska dansare, snygga och med världens utstrålning. Kul tänkte vi och var nära på att vända i dörren. Men så kan man ju bara inte göra!
Så vi tog oss i kragen och gick in, bet oss i läppen och dansade, dock även denna gång så hade de så klart redan börjat på en dans så vi var redan efter innan vi äns hade kommit in i danssalen!

Dance experience hette klassen, M6/M7 var nivån (dvs steget under A8 som är det svåraste) Dansen vi dansade var hiphop med vissa influenser av ragga, stegen var inte svåra men musiken och tempot gjorde att jag såg ut som en fågelunge som inte lärt sig flyga.. typ!
Men kul var det! Och hädan efter ska vi se till att gå på öppna klasser där de gör nya danser varje gång, så man slipper känna sig sämst!

Nu blir det duschen! Tack för ikväll!

Kommentarer
Postat av: U know

Jag tror att det är någon som varit dålig att uppdatera sista dygnet! Se där se där, tur att någon av oss håller cyber-världen levande med våra onödiga ord liksom!!! hahahaha jag måste sova nu. godnatt freak

2009-10-09 @ 05:01:25
URL: http://puffmaskin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0